bugün

/30
uzun zamandir son feci kedi ile dolup tasmamistir.
ana sayfadan bağımsız bir şkilde kalsa iyi olacak. sol frame ile sağ taraf bağımsız olmalı bence.
Yepisyeni yazar kişileri “nabıyom ben burda” hissiyatına sevk edip edip varoluşsal sancılar yaşatıyor.

Aha da şöyle bi eklektisizm
görsel
eskisi gibi akmıyor.
Bu akşam çok boş başlıklar akıyor. Sıkıldım.
bazı başlıklar gözükmüyor.

bohemian rhapsody gibi.
insana 'ulan bir ton başlığa entry girdim neden gözükmüyor yav?!' naralarını attıran frame.
sansür uygulanması gerek.
kimse kusura bakmasın.
dünden beri biraz tuhaflaşan sözlük fasilitesi. pek çok satır tıklanınca bugün değil, yıllar önce girilmiş entry (veya entry'ler) açılıyor nedense.
an itibariyle hepsi birbirinden farklı başlıklar olmak üzere;
4 adet güzellik,
6 adet sevgili,
4 adet kadın kelimeleri bulunan ve bu tip temada başlıklara ev sahipliği yapan frame.

penis, bacak kılı temalı başlıklara hiç girmiyorum.

birine yazıyorsun, ikisine yazıyorsun.
e ama yeter.

aynı şeyleri açmayın olum.
sanırım algoritmasında bir değişiklik var. sol frame sabit kaldığı sürede her yenilediğinizde ilk 7 başlık sabit kalırken, altındakiler tombala misali değişiyor. yazıdğınız sırada kalmıyor.
Uludağ sözlük öldü mü?
Sol frame kaldı mı?
Zall öcün aldı mı?
Emin adanur yırtılur.
yine layıkıyla canlandırdım.
heheyt.

12'ye kadar sürer etkisi.
Canım sol frame!
nedendir bilmiyorum akışı yavaş.bayram gününde kaza sonucu tıkanmış e5 otobanı gibi şuan.
Yazar olduğunda heyecanla açılan başlıkların girilen entry'lerin dönüp dönüp bakıldığı yer.
bu aksam a*guardlarin günu sanırım. Habire karıli kızlı basliklar. şaşırtmiyorsun ismail abi. aynen devam. ewed.
An itibarıyla şuyum soru alayım, buyum soru alayım tarzı başlıklarla anası bellenmiş durumda.

Değiştirin ulan şu kaseti!
ne ararsan var, çarşamba pazarı gibi.
%90 çöp.
%10 meme.
başlıkların gözüktüğü kısım gündemini yazarlar belirler.
Herkese frame bana flame.ewed
erkek hamamından hallice gibi
ne diyorlardi türkce ?
akıyor, nevet.
© copyright 2005 - 2026