bugün

çankaya, cebeci, kızılay gibi semtlere epeyce uzak, genelde ankara'da en ucuz fiyata kiralık dairelerin bulunduğu semt. harbiden aylık 200-250 liraya bile kiralık ev, daire vs varmış burada, öyle duydum.
Apaçisi bol ankara ilçesi.ama buna rağmen bahçeliye tercih ederim.
* sincan olarak yazılır "sşincanlı" olarak okunur.
aklıma hep sincap getiren ama bir sincap sevimliliğinde alsa olamayan ankaranın en kalabalık ilçesi.
(bkz: fincan)
(bkz: serbest çağrışım)
çin halk cumhuriyeti'nin kuzeybatısında, çoğunluğunu uygur türklerinin oluşturduğu bölge.
90'ların başına kadar ankara'nın uzağında bir köydü, şehiriçi trenle gidilirdi. şimdi yine uzak hem ankara'ya uzak hem de birçok şeye. ayrı bir kültür ayrı bir şehir diyelim.
Hali hazırda harikalar diyarı'nı içinde barındıran ayrıca termikel, nuh'un ankara makarnası, hidromek gibi ürünlerin üretiminin yapıldığı ankara 1 inci osb'ne uzaklığı 5 km olan, yaşamın daha ucuz olduğu, her geçen gün büyüyen ve bakanlıklar'dan tek bir otobüsle şuan 1.75 tl'ye ulaşımın mümkün olduğu ankara ilçesi.
medeniyetin uğrayamadığı zontaların ilçesidir.
başta melih gökçek olmak üzre; adalet ve kalkınma partisi'nin yerel ve genel seçimlerde oy deposudur.
angara birds'lerin yollarda uçuştuğu mekan. 28 şubatı hatırlayanların aklına gelen yer.
işsizliğin, kadına karşı şiddetin, kültürsüzlüğün, fakirliğin başkenti. akp nin oy deposu, melihin garanti olarak baktığı yuva. dün mustafa tuna % 57 küsurla seçimi kazandı. bugün çarşıda geziyordu yanlış anlaşılmasın ama sikleyen yoktu.

bu kadar şeyi nereden mi biliyorum çünkü ben de sincanlıyım.
an itibariyle elinde asa olan, sarıklı 3 amcanın görüldüğü ankara ilçesi.
değişik bir semttir.19 yıldır yaşadığım, doğup büyüdüğüm ilçedir. son 5-6 yılda alınan göç ile inanılmaz bir değişim geçirmiştir.köşe başında zibidiler eksik olmaz.
akpartimizin oy aldığı güzide ankara kenti. orada yaşıyorum ve çok mutluyum. çünkü mini şortlu kızları görmüyorum.
apaçi memleketi. ankara'nın tüm kanserli hücreleri bu ve bunun gibi semtlerde ikamet ederler.
arapçı bez kafaların mıntıkası. birisi atom bombası atsa kimse üzülmez herhalde.
La gardeş bi sikara virsena diyen cahillern semtidir.
Ankaranin amele yuvasidir. Cevre illerden gelen goc dalgasi ile olusan, toplama kampi gibi sacma sapan boktan bir ilcedir.
eski yobazlığından eser kalmayan ankara ilçesi. sokaklarında mini etekli, şortlu bayanlara rast gelebilirsiniz.
Sokaklarında mini etekli şortlu bayanlara geceleri rastlarsınız, onlarla da başka münasebetler olur. Modernliğin hiçbir şeyi olmayan yer. Başka bilgilere inanmayınız, yalandır. *
Eryamandan oraya gidince buyuk bi şok yaşarsınız, çok farklıdır, bir doğu şehrinde olduğunuzu düşünürsünüz.
gereksiz bir ankara semti. gecekondu kulturunu ustunden atamamis halen bir islikla 20 kisi toplayabileceginiz koyumsu yer.
şayet başkanlık sistemine geçilirse eyalet olması gereken ankara şeysi.
yakında hastanesinde çalışmak için gideceğim yer. entryler hiç iç açıcı değil. *
© copyright 2005 - 2026