bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- am ile pm yi karıştırmak5
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi3
- the odyssey6
- balerion3
- huzur7
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- yine çok fena burnum kanadı5
- ankara2
- mehdiye inanıyor musunuz2
- manifest grubu vs tarkan16
- islam düşmanlarına bir soru2
- sözlük kızlarının kekleri11
- yeni parti50
- korkusuz korkak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- bana onu sormayin5
- parcalandim toparlanamiyorum4
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- ona bir şey söyle8
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- kıyafet alışverişi6
- whopper3
- zevk suyu ile traş olan erkek2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- hikayeyi devam ettir54
- cenkiss2
- galataport3
- sevgili4
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü4
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri4
- habire1222
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- gebze fm5
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı3
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- velvet16
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
özellikle vize ve final zamanlarında, saatlerce çalışılan ders sonunda beyin ağrıması ve yoğun uyku bastırmasının sebepleri arasında olduğu, insanı gereksiz bir rahatlığa sevkeden eşiktir. 5 saati geçkin ders çalışmışsınızdır durmadan, belki cidden kafanıza bir şeyler girmiştir ama yerinde saydığınızı hissedersiniz ya... işte tam o anda, "sikerler" deyip masadan kalkarsınız.
Keşke vize final zamanı gelen gerginlikten olsa dedirten eşiktir.
Benim ruhsal devinimlerim zaten bana yetiyor, bir de bu cibilliyetsiz dümbüklerle iş bitirmeye çalışmak,bitirmeyi geç iş yapmaya çalışmak bile insanı kanser ediyor. Son 7 ayda söylendiğim kadar ömrümde söylenmedim. Sevgili müdürüm için buraya kallavi bir küfür geldiğini varsayalım. Öğretmenlik yapmak yerine gelip şurada sinirlerini bozan canım kendim,en çok da sana kızıyorum. Unutmadan, hanım köylü abim,dötün düşer inş. işte geldim,söylendim,gidiyorum.
Benim ruhsal devinimlerim zaten bana yetiyor, bir de bu cibilliyetsiz dümbüklerle iş bitirmeye çalışmak,bitirmeyi geç iş yapmaya çalışmak bile insanı kanser ediyor. Son 7 ayda söylendiğim kadar ömrümde söylenmedim. Sevgili müdürüm için buraya kallavi bir küfür geldiğini varsayalım. Öğretmenlik yapmak yerine gelip şurada sinirlerini bozan canım kendim,en çok da sana kızıyorum. Unutmadan, hanım köylü abim,dötün düşer inş. işte geldim,söylendim,gidiyorum.
3 günde hayatımdan 4 çok değerli insan çıkardım. şu an o eşikteyim evet. her şeye sikerler ne olursa olsun diyorum artık.
Ağzımı da bozdum 2 gündür onu da sikerler.
Ağzımı da bozdum 2 gündür onu da sikerler.
Bu basliga daha once yazdigimi unutmusum ben tamamen. Guldum hatta kendime bi sure Insanin sikerler esigi bile kendine. Bu esigi 2 Mayis'tan beri yaklasik 4-5 kere gectigim halde hala kalp kirmadigim icin canim kendimi tebrik ederim. Ama icimde kalmasin, her seye burnunu sokan, insanin uc gram kalp atisini da haram zikkim eden egonuzu sikerler. (genel)
öylesine bir eşiktir. geçerken geçirilebilir. amaç, yazdım attım ortaya, bakalım kim takip edecek durumudur. fazla pirim yapmaz. üzücüdür.
(bkz: sevilen kişiden vazgeçme eşiği)
Eğer muhatabınız sizin emeklerinizi hiçe sayıp, nankörlük yaptıysa bu eşiği çok hızlı bir şekilde atlıyorsunuz. Sonrası müthiş bir aydınlanma... Kimse vazgeçilmez değildir.
Eğer muhatabınız sizin emeklerinizi hiçe sayıp, nankörlük yaptıysa bu eşiği çok hızlı bir şekilde atlıyorsunuz. Sonrası müthiş bir aydınlanma... Kimse vazgeçilmez değildir.
Çok tehlikeli bir eşiktir. insana çok yanlış bir eş veya iş seçimi yaptırabilir. O yüzden başkasına siktirtmeden kendin sikeceksin kardeşim.
Behzat Ç. de Harun reddedilince anasının bulduğu kızla daha görmeden evlenmeyi kabul etmişti.
Öyle bir eşiktir.
Öyle bir eşiktir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar