bugün
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı3
- ağlamamak için kendini tutmak11
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- en iyi simit hangi şehirdedir18
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- ctrlx22
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- eskisi gibi olamamak2
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- e'e f e6
- gürcistan22
- zenci isyanı2
- yalnız yaşamak5
- sigortalı bir iş bul çalış4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin10
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- güneş gözlüğü3
- hewal ebo18
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- intihar3
- içim yanıyor be sözlük7
- lahmacunu elle yiyen kız14
- chatgpt ile dertleşmek3
- tuvalete gitmenin zaman kaybı olması2
- kuran da namaz yok21
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- bütün hiçlerle toplanıp beyin fırtınası yapmak2
- velvet hanım iyi geceler2
- ilgi isteyen kız16
- parcalandim toparlanamiyorum5
- neden namaz kılmıyorsun3
- pamuk şeker pembesi oje2
- toksik insanlar2
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- alman atasözleri2
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- geçmişe özlemle bakmak3
- öldürme arzusu2
- usualsuspectss3
- şimdi arkadaşlar3
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır2
- türk düşmanları4
- asansörde kalmak7
- hiç tadın tuzun olmaması3
özellikle vize ve final zamanlarında, saatlerce çalışılan ders sonunda beyin ağrıması ve yoğun uyku bastırmasının sebepleri arasında olduğu, insanı gereksiz bir rahatlığa sevkeden eşiktir. 5 saati geçkin ders çalışmışsınızdır durmadan, belki cidden kafanıza bir şeyler girmiştir ama yerinde saydığınızı hissedersiniz ya... işte tam o anda, "sikerler" deyip masadan kalkarsınız.
Keşke vize final zamanı gelen gerginlikten olsa dedirten eşiktir.
Benim ruhsal devinimlerim zaten bana yetiyor, bir de bu cibilliyetsiz dümbüklerle iş bitirmeye çalışmak,bitirmeyi geç iş yapmaya çalışmak bile insanı kanser ediyor. Son 7 ayda söylendiğim kadar ömrümde söylenmedim. Sevgili müdürüm için buraya kallavi bir küfür geldiğini varsayalım. Öğretmenlik yapmak yerine gelip şurada sinirlerini bozan canım kendim,en çok da sana kızıyorum. Unutmadan, hanım köylü abim,dötün düşer inş. işte geldim,söylendim,gidiyorum.
Benim ruhsal devinimlerim zaten bana yetiyor, bir de bu cibilliyetsiz dümbüklerle iş bitirmeye çalışmak,bitirmeyi geç iş yapmaya çalışmak bile insanı kanser ediyor. Son 7 ayda söylendiğim kadar ömrümde söylenmedim. Sevgili müdürüm için buraya kallavi bir küfür geldiğini varsayalım. Öğretmenlik yapmak yerine gelip şurada sinirlerini bozan canım kendim,en çok da sana kızıyorum. Unutmadan, hanım köylü abim,dötün düşer inş. işte geldim,söylendim,gidiyorum.
3 günde hayatımdan 4 çok değerli insan çıkardım. şu an o eşikteyim evet. her şeye sikerler ne olursa olsun diyorum artık.
Ağzımı da bozdum 2 gündür onu da sikerler.
Ağzımı da bozdum 2 gündür onu da sikerler.
Bu basliga daha once yazdigimi unutmusum ben tamamen. Guldum hatta kendime bi sure Insanin sikerler esigi bile kendine. Bu esigi 2 Mayis'tan beri yaklasik 4-5 kere gectigim halde hala kalp kirmadigim icin canim kendimi tebrik ederim. Ama icimde kalmasin, her seye burnunu sokan, insanin uc gram kalp atisini da haram zikkim eden egonuzu sikerler. (genel)
öylesine bir eşiktir. geçerken geçirilebilir. amaç, yazdım attım ortaya, bakalım kim takip edecek durumudur. fazla pirim yapmaz. üzücüdür.
(bkz: sevilen kişiden vazgeçme eşiği)
Eğer muhatabınız sizin emeklerinizi hiçe sayıp, nankörlük yaptıysa bu eşiği çok hızlı bir şekilde atlıyorsunuz. Sonrası müthiş bir aydınlanma... Kimse vazgeçilmez değildir.
Eğer muhatabınız sizin emeklerinizi hiçe sayıp, nankörlük yaptıysa bu eşiği çok hızlı bir şekilde atlıyorsunuz. Sonrası müthiş bir aydınlanma... Kimse vazgeçilmez değildir.
Çok tehlikeli bir eşiktir. insana çok yanlış bir eş veya iş seçimi yaptırabilir. O yüzden başkasına siktirtmeden kendin sikeceksin kardeşim.
Behzat Ç. de Harun reddedilince anasının bulduğu kızla daha görmeden evlenmeyi kabul etmişti.
Öyle bir eşiktir.
Öyle bir eşiktir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar