bugün
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı15
- cehaletln cazibesi6
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- ankara4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- yunan kültürü vs türk kültürü7
- yalnızlıktan keyif almak3
- akp2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- minik kurbaga4
- iki gözlüğü üst üste takmak2
- her şey farklı olabilirdi hissi2
- susam sokağı sakinleri2
- zeki biriyle sohbet etmek4
- susam sokağı2
- baba ile içki içmek4
- ismail kartal vs okan buruk2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- evrene bir mesaj bırak8
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek3
- kilo verdiren gıda5
- prof dr yılmaz önal2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı9
- deliler3
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu5
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- yürüyüşe çıkmak2
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- daredevil2
- konuşuyorsun bu yalanı2
- ismail kartal12
- rusya ukrayna savaşı3
- düşün ki o bunu okuyor2
- asansörde kalmak5
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- barbarlık temeline cila çekmek2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- devlet bahçeli7
- anın görüntüsü14
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- sandra bullock2
- altin2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
S03e06 ile gercekten utanmaz nedir gosteren dizi.
--mukemmel dizi--
Kevin kaynanasi ve karisini birlikte goturmesi beni not shameless yapti. ian'la sevgisinin bakismasi tarihi bir sahneydi duygulandirdi resmen.
--mukemmel dizi--
--mukemmel dizi--
Kevin kaynanasi ve karisini birlikte goturmesi beni not shameless yapti. ian'la sevgisinin bakismasi tarihi bir sahneydi duygulandirdi resmen.
--mukemmel dizi--
son bölümüyle * utanmazlıkta çığır aşmış dizi. insana kendi derdini unutturuyor.
(bkz: analı kızlı)
cok uzunca bir sure izlemeyi istedigim ama kismet bugun basladigim dizi. iki bolum izledim hatta. bolca genc karakter bulundurdugu icin ve hepsininde ayri kafa yapisinin oldugu icin cokta guzel tutturmuslar, tebrik ettim ekibi.
izlediğim en aykırı dizi.
kesinlikle izlenmeli.
kesinlikle izlenmeli.
amerikan yapımı amerikanın hollywood filmlerindeki gibi olmadığını anlatması açısından oldukça değerlidir. favori karakterim Fiona Gallagher ve Ian'dır.
orijinali olan ingiliz versiyonu amerikan versiyonunu evire çevire döver.
zaten o dizideki tipler en alasından ingiliz. amerika'da white trash denen tabaka bile o dizi karakterleri kadar boşvermiş ve radikal olamaz.
zaten o dizideki tipler en alasından ingiliz. amerika'da white trash denen tabaka bile o dizi karakterleri kadar boşvermiş ve radikal olamaz.
karen'in dönüşü ile yeniden canlanan efsane dizi. lip yine kaydı karen'e.
her daim panik, kaygılı, stresli fiona'sıyla,
ona inat soğukkanlı lip'iyle,
psikopat carl'ı,
küçük dünyasında mutlu deb'iyle,
sevimlilik abidesi liam'ı,
duygusal ama güçlü ian'ı ile,
güzeller güzeli karen'ı ile,
ve sonradan çıkma, ne ayak olduğu belirsiz steve'i,
gerçek dünyaya karşı adım adım ilerleyişini mutlulukla gördüğüm iyi kalpli ama biraz deli sheila'sı
ve elbette baba frank'ı ile,
görüldüğü gibi izlemek için bir sürü sebep veren güzel dizi.
ona inat soğukkanlı lip'iyle,
psikopat carl'ı,
küçük dünyasında mutlu deb'iyle,
sevimlilik abidesi liam'ı,
duygusal ama güçlü ian'ı ile,
güzeller güzeli karen'ı ile,
ve sonradan çıkma, ne ayak olduğu belirsiz steve'i,
gerçek dünyaya karşı adım adım ilerleyişini mutlulukla gördüğüm iyi kalpli ama biraz deli sheila'sı
ve elbette baba frank'ı ile,
görüldüğü gibi izlemek için bir sürü sebep veren güzel dizi.
ailemle izlerken müstehcen sahneleri atlayarak izlediğimden 3 koca sezonu 47 dakikada bitirdiğim süper dizi.
aile içinde izlenmesi sakıncalıdır. tek basışa, yalnızken izlenmelidir.
müptelası olduğum dizidir. o kadar çaresiz durumdayken bile bize mutlu olmayı öğretiyor. how ı met your mother ın ilk sezonları gibi çok sarıyor. inşallah sonu benzemez.
cnbc-e'de oynadığını görmüş pek sallamamıştım. neden bilmem dün izlemeye başladım kendi imkanlarımla (anladın sen) ve bayıldım. o nasıl bir cast seçimidir, nasıl oyunculuklardır, nasıl aykırı bir dizidir öyle. adamlar yapıyor. ingiliz versiyonu için birşey diyemeyeceğim ama araklama da olsa amerikan versiyonu harika.
yalnızken izlenmelidir, fena dizidir kahkaha attırır.
s03e09 ile sınırları zorlamış dizidir.
--spoiler--
frank aslında gerçek bir sefa pezevengi ve barda şarkı söylediği sahnede kendimi yerlere attım, mandy milkovich in neler yapabileceğini bi kez daha gördük gerçek bir prenses kendisi.
ian da gayim, erkek becermem gerek derken kafayı gözü yardı sonunda iyi oldu hırta.
--spoiler--
--spoiler--
frank aslında gerçek bir sefa pezevengi ve barda şarkı söylediği sahnede kendimi yerlere attım, mandy milkovich in neler yapabileceğini bi kez daha gördük gerçek bir prenses kendisi.
ian da gayim, erkek becermem gerek derken kafayı gözü yardı sonunda iyi oldu hırta.
--spoiler--
karen denen o sürtük varya o sürtük ellam inşallah sakat kaır hemen ölüp kurtulmaz süpaneke dinimiz amiiiin..
mandy milkovich candır, nesli tükenmekte olan bişeydir lütfen koruyalım, lip gibi hırboların elinde yanmasın kız..
mandy milkovich candır, nesli tükenmekte olan bişeydir lütfen koruyalım, lip gibi hırboların elinde yanmasın kız..
Izledigim en iyi dizilerden.
10. bölümde jody'nin hayat iksirini bulduğu dizi.
bu arada sizi senarist yapanı sikmek lazım. ulan biz o diziyi karen'ı görmek için izliyoruz amk. bütün sezonu yediniz iki bölüm gördük görmedik kızı yatağa mahkum ettiniz.
bu arada sizi senarist yapanı sikmek lazım. ulan biz o diziyi karen'ı görmek için izliyoruz amk. bütün sezonu yediniz iki bölüm gördük görmedik kızı yatağa mahkum ettiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar