bugün
- sözlükte flörtleşmek18
- wednesdayin annesi9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması12
- alain delon vs cüneyt arkın3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- azgın türbanlı10
- mavi gözlü erkek5
- türk müsün6
- gerizekalı ai moderatör3
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- sözlüğün kahve olması13
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- akepede kliklerin savaşı12
- aquila bicipite2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- madımak2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- düşün ki o bunu okuyor2
- evlenmekten korkmak10
- sözlükte dertleşme3
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- dünyanın en kısa fıkrası4
- alttaki yazara aşık ol11
- lanetli çaylak2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- yaşlılara moruk demek4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- abd başkanlık seçimi2
- karpuzu kaşıkla yemek2
- gizem altunsoy5
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- uçağa binmek3
- gerdek namazı10
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum3
- velvet ile revani yemek6
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- nermin3
Mükemmel ötesi bir youtube kanalı olan 92 dogumlu yozgat asıllı fotoğrafçı, otostopçu, gezgin. Gerçekleştirdiği gezilerin neredeyse her saniyesinden çok büyük bir keyif alıyor ve aldığı bu keyfi vidyolar aracılığı ile takipçileriyle/izleyicileriyle paylaşıyor.
işte Köpek gibi takip edilesi o kanal:
https://m.youtube.com/cha.../UCfqUdNM8kXT__UvGcbwLZKA
işte Köpek gibi takip edilesi o kanal:
https://m.youtube.com/cha.../UCfqUdNM8kXT__UvGcbwLZKA
Servan'ı ben, " aslı senin şu bacağında şey dövmeleri olan arkadaşın kimdi?" Olarak biliyorum aslında. Birkaç gün önce instagramda görünce YouTube dan biraz izlemeye karar verdim. Başta çok itici gelse de güzel bir gezgin. Kasıntı kasıntı bilgi vermeye çalışmak yerine anlık konuşmalar yapıyor çoğu zaman. Şimdi kıskandım diye boklamaya gerek yok, adam güzel geziyor, güzel güzel de videolarını derleyip YouTube üzerinden paylaşıyor. Biz de yaşayamadığımız hayatlara, bilmem kaç inçlik ekranlardan bakıyoruz öyle işte.
Velhasılıkelam, izlemesi zevkli bir adam.
Velhasılıkelam, izlemesi zevkli bir adam.
videoları genellikle şurası 1536 tarihinde yapılmış gibi sıkıcı klişe bilgilerden ziyade, eski devasa bir yer manzarası havası güzel, şurada şu şekilde ucuza kalınabilir, bu şekilde ucuza yemek yenir, hatta falanca yer güvenli parkta dahi kalabilirsiniz tarzı gezi videoları ile ilgimi çeken bir kanala sahip biri.
o değil bu nasıl yozgatlı, neyse. *
iran gezisinin şiraz ayağına giderken iranlı bir grubun evine davet edilip, parti yaptıkları video ilginçtir.
https://www.youtube.com/watch?v=Mw9PFfbiZJQ
o değil bu nasıl yozgatlı, neyse. *
iran gezisinin şiraz ayağına giderken iranlı bir grubun evine davet edilip, parti yaptıkları video ilginçtir.
https://www.youtube.com/watch?v=Mw9PFfbiZJQ
iran gezisini ve karsrail i mutlaka izlemelisiniz. inşallah kendini bozmaz. bir gün kendisi ile yüzyüze konuşmak dileğiyle.
edit: bu nasıl yozgatlı amk.
edit: bu nasıl yozgatlı amk.
malezya'da kaybolmuş, 3-4 gündür kimse ulaşamıyormuş diyolla.
sevgili servan turan; bir uzakdoğu-sever olarak diyorum ki, şu asya turu video serini yayınlamadan lütfen ölme. *
ertesi gün gelen edit: kendisi hala hayattaymış. bir üniversite bahçesine kaçak girdikleri için (yanındaki 2 kişiyle beraber) gözaltına alınmışlar. hala daha salınmamışlar. videolarda daha sonra kendisi de anlatır zaten. merakla bekliyoruz. *
2 gün sonra gelen edit: ben böyle esprili bir şekilde yazmışım ama durum ciddi galiba. adamı hala salmamışlar. kimseler de bilmiyor adamın son durumunu. bayağı sıkı bir gözaltında anlaşılan. bilmediğimiz acayip bir şey oluyor ama du' bakalım.
benim de malezya'ya gitme planlarım vardı bu yaz için. ama tekrar gözden geçirsem mi dedim. bu ne amk? turiste böyle mi davranılır? adam mı öldürdüler bunlar? bari aileleriyle görüşmelerine izin verilseymiş.
daha önceki editimde "videolarda daha sonra kendisi de anlatır" demiştim. ancak bu kadar uzayacağını düşünmemiştim bu mevzunun. "iranda karakolluk olduk" tarzı hoş/komik bir anı olmayacak galiba bu.
24 ocak'tan edit: adamlar gün itibariyle bırakılmışlar. kendisi yaşadıklarını uzunca yazacakmış. adam türkiye'nin adaletine şükredecek seviyeye gelmiş orada. o derece.
26 ocak editi: uzun uzun yazmış başına gelenleri. malezya'nın bu kadar kokuşmuş bir ülke olduğunu bilmiyordum. evet bazı yolsuzluklar yapıldığını biliyordum, ama dışarıdan gelen turiste de bunların bu derece yansıyacağını hiç düşünmemiştim. okurken aşırı sinirlendim. malezya'ya gidip o polisleri bulup analarını sikesim geldi. bu iş burada bitmemeli. hesabı sorulmalı.
gerçekten "böyle vaziyetin içine sokam"
kendisi gezginlik işini tamamen bıraktığını açıklamış. daha sakin bir hayat yaşayacakmış. gezerse de turist olarak gezecekmiş. saygı duyuyoruz.
ayrıca;
tahir mi? onun ben amına koyim! *
sevgili servan turan; bir uzakdoğu-sever olarak diyorum ki, şu asya turu video serini yayınlamadan lütfen ölme. *
ertesi gün gelen edit: kendisi hala hayattaymış. bir üniversite bahçesine kaçak girdikleri için (yanındaki 2 kişiyle beraber) gözaltına alınmışlar. hala daha salınmamışlar. videolarda daha sonra kendisi de anlatır zaten. merakla bekliyoruz. *
2 gün sonra gelen edit: ben böyle esprili bir şekilde yazmışım ama durum ciddi galiba. adamı hala salmamışlar. kimseler de bilmiyor adamın son durumunu. bayağı sıkı bir gözaltında anlaşılan. bilmediğimiz acayip bir şey oluyor ama du' bakalım.
benim de malezya'ya gitme planlarım vardı bu yaz için. ama tekrar gözden geçirsem mi dedim. bu ne amk? turiste böyle mi davranılır? adam mı öldürdüler bunlar? bari aileleriyle görüşmelerine izin verilseymiş.
daha önceki editimde "videolarda daha sonra kendisi de anlatır" demiştim. ancak bu kadar uzayacağını düşünmemiştim bu mevzunun. "iranda karakolluk olduk" tarzı hoş/komik bir anı olmayacak galiba bu.
24 ocak'tan edit: adamlar gün itibariyle bırakılmışlar. kendisi yaşadıklarını uzunca yazacakmış. adam türkiye'nin adaletine şükredecek seviyeye gelmiş orada. o derece.
26 ocak editi: uzun uzun yazmış başına gelenleri. malezya'nın bu kadar kokuşmuş bir ülke olduğunu bilmiyordum. evet bazı yolsuzluklar yapıldığını biliyordum, ama dışarıdan gelen turiste de bunların bu derece yansıyacağını hiç düşünmemiştim. okurken aşırı sinirlendim. malezya'ya gidip o polisleri bulup analarını sikesim geldi. bu iş burada bitmemeli. hesabı sorulmalı.
gerçekten "böyle vaziyetin içine sokam"
kendisi gezginlik işini tamamen bıraktığını açıklamış. daha sakin bir hayat yaşayacakmış. gezerse de turist olarak gezecekmiş. saygı duyuyoruz.
ayrıca;
tahir mi? onun ben amına koyim! *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar