bugün

servan turan

malezya'da kaybolmuş, 3-4 gündür kimse ulaşamıyormuş diyolla.

sevgili servan turan; bir uzakdoğu-sever olarak diyorum ki, şu asya turu video serini yayınlamadan lütfen ölme. *

ertesi gün gelen edit: kendisi hala hayattaymış. bir üniversite bahçesine kaçak girdikleri için (yanındaki 2 kişiyle beraber) gözaltına alınmışlar. hala daha salınmamışlar. videolarda daha sonra kendisi de anlatır zaten. merakla bekliyoruz. *

2 gün sonra gelen edit: ben böyle esprili bir şekilde yazmışım ama durum ciddi galiba. adamı hala salmamışlar. kimseler de bilmiyor adamın son durumunu. bayağı sıkı bir gözaltında anlaşılan. bilmediğimiz acayip bir şey oluyor ama du' bakalım.

benim de malezya'ya gitme planlarım vardı bu yaz için. ama tekrar gözden geçirsem mi dedim. bu ne amk? turiste böyle mi davranılır? adam mı öldürdüler bunlar? bari aileleriyle görüşmelerine izin verilseymiş.

daha önceki editimde "videolarda daha sonra kendisi de anlatır" demiştim. ancak bu kadar uzayacağını düşünmemiştim bu mevzunun. "iranda karakolluk olduk" tarzı hoş/komik bir anı olmayacak galiba bu.

24 ocak'tan edit: adamlar gün itibariyle bırakılmışlar. kendisi yaşadıklarını uzunca yazacakmış. adam türkiye'nin adaletine şükredecek seviyeye gelmiş orada. o derece.

26 ocak editi: uzun uzun yazmış başına gelenleri. malezya'nın bu kadar kokuşmuş bir ülke olduğunu bilmiyordum. evet bazı yolsuzluklar yapıldığını biliyordum, ama dışarıdan gelen turiste de bunların bu derece yansıyacağını hiç düşünmemiştim. okurken aşırı sinirlendim. malezya'ya gidip o polisleri bulup analarını sikesim geldi. bu iş burada bitmemeli. hesabı sorulmalı.

gerçekten "böyle vaziyetin içine sokam"

kendisi gezginlik işini tamamen bıraktığını açıklamış. daha sakin bir hayat yaşayacakmış. gezerse de turist olarak gezecekmiş. saygı duyuyoruz.

ayrıca;
tahir mi? onun ben amına koyim! *
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026