bugün
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği8
- durduramazsınız ak parti geliyor6
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- sözlük erkeklerinin kombinleri6
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak9
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- sarapci koala62
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- vurdurma vur yüreğim vur2
- tayland a giden erkeğin asıl amacı5
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- anın görüntüsü21
- salata ile başlanan gün6
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- iremga6
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- ölümden korkmamak6
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri30
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçtim4
- özgür özel10
- yagmurcu ile yağmur altında dans etmek5
- kıyamet zamanlarında mı yaşıyoruz3
- teoman ın en güzel 3 şarkısı4
- algı çetesi7
- e'e f e5
- s'i l v'e r m'i s t29
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- mazotun litresi 90 lira13
- halter kaldırırken osurmak4
- ahmet davutoğlu5
- türkiye17
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı9
- gocu38
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- sigaraya kahve sürmek5
- allah cennetten birçok meleği düşürdü2
- 81r4d3r5
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- revizyonist troçkist kırması yeni oportünist cephe3
- 14 eylül 2026 okulların açılması3
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- heyt bea birader4
aynı masaya oturma şansını yakalayabildiğim için pek bir mutlu olsam da eskisi gibi titretmedi derin bakışları içimi. Yinede sevdiğim bir oyuncunun yakışıklı olmaktan ziyade meziyetleri olduğunu görmek en güzeliydi. Düşünen, çabalayan, kendini ve yurdunu geliştirmek için didinen hatta bunları sinir bozucu derecede yüzeysel bir kaç öğrenciye sabırla anlatmaya çalışan kültürlü bir oyuncuymuş aynı zamanda.
Bir kaç sene içinde tiyatronun ve sinemanın iyilerinden olmakla kalmayıp bu durumun karşılığını da alabilenlerden olacağını umut ediyorum.
Bir kaç sene içinde tiyatronun ve sinemanın iyilerinden olmakla kalmayıp bu durumun karşılığını da alabilenlerden olacağını umut ediyorum.
onu ilk kez gördüğüm oyunda -bahar noktası- sahnede belirdiği andan itibaren bütün paramı oyunlarına gitmek için kullandığım, evini bulmak için takip ettiğim ve tabii ki bulduğum hatta sürekli nedensizce önünden geçtiğim, komşularıyla konuşup eve ne zaman gelip gittiğiyle ilgili bilgiler aldığım hatta onun adına aldığım en değerli şeyi -imzası ve fotoğrafı dışında- bir turne seyahati öncesi içip çöpe attığı kola şişesini oradan iğrenmeden alışımla öpüp koklayışımın bir olmasına sebep olan ama şimdi hatırlayınca gülüp geçtiğim özetle o zihnimde hala canlı kalabilmeyi başarabilmiş en güzel tiyatro karelerimin albüm kapağı..
başrol oynadığı sahra dizisinde yüzlerce bayanı kendine aşık etmiştir.farklı ve etkileyici ses tonuna sahip başarılı oyuncu.
talimhane tiyatrosunda iki yıldır yastık adam adlı oyunda oynuyor. yaptığı diziler hep rating kurbanı oluyor.
ayrıca;
(bkz: kıskanmak)
ayrıca;
(bkz: kıskanmak)
kasırga insanları dizisinden beri her dizisini takip etmeye çalıştığım ve sesine hayran olduğum oyuncudur. umutsuz ev kadınlarının türk versiyonunda gördüğümde oldukça şaşırmıştım ve diziden pek bir umutsuzdum ama yanıldım. o varsa vardır o dizide bir iş. *
umutsuz ev kadınlarında oynayan çok sağlam tiyatrocudur. karizması da cabası.
kendisini yillar once sahra'da tanimis ve hastasi olmustum. sonra kayboldu ortaliktan ben de unuttum tabi. ama simdi onu tekrar gorunce ne kadar mutlu oldugumu anlatamam. ne kadar da ozlemisim kendisini... derin bakislarini, simsicak gulusunu, karizmatik durusunu... lise yillarima tekrar dondum resmen. severek izliyoruz efendim.
edit budut : ve sesi tabi ki... ahhhhhhhhhhhh o sesi...
edit budut : ve sesi tabi ki... ahhhhhhhhhhhh o sesi...
yenice ormanlarını keşfe çıkmış, cicegi burnunda baba.
"1972 yılında Eskişehir'de doğdu. Eğitimine 1989 yılında istanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde başlayıp, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamladı 1995- 1997 yılları arasında Ankara Devlet Tiyatrosunda çalıştı. 1997 yılından bu yana Kocaeli Şehir Tiyatrosunda sürdürdüğü görevine 2008/2009 sezonu itibariyle ara vermiş olan Serhat Tutumluer halen istanbul'da kurucularından biri olduğu TALiMHANE TiYATROSU'nda oyunlar oynamaktadır. ."
http://www.serhattutumluer.com/biyografi.php
http://www.serhattutumluer.com/biyografi.php
güzel bir ses tonuna sahip iyi bir oyuncu. cenneti beklerkende ortaya koymuş olduğu performansla kalitesini göstermiştir.
ilk kez erkekler ağlamaz adlı dizide gördüğüm, 1972 eskişehir doğumlu aktör. çok karizmatik bir adamdır. ayrıca içinde bulunduğu her yapımı izlenir kılan harika bir oyunculuğu vardır.
deniz'in devrimci ruhlu babası.
filinta dizisinde boris zaharyas(emir) karakterini gayet başarılı şekilde canlandırmış olan aktör kişisidir.
Kendisi benim çocukluk aşkım olup, ses tonu ve bakışlarına kayıtsız kalabilecek çok az insan bulunmaktadır. Bu aralar yeniden başladığım "sahra" dizisinin verdiği hezeyanla deliler gibi entry girmek istediğim unterrated oyuncudur.kötü adam rolünü başarıyla canlandırsa da (bkz: boris zaharyas) favorim aşık adam halleri.çok yaşa e mi
(bkz: kezbana bağlamadan önceki son entryler)
(bkz: her eve mithat demircan kampanyası)
(bkz: kezbana bağlamadan önceki son entryler)
(bkz: her eve mithat demircan kampanyası)
vatanım sensin dizi'sinde Yunan Başbakanı'nın görevlendirdiği bir Yunan komutanını canlandıracaktır.
Ülkemizdeki en underrated oyuncudur. Özel hayatında nasıl biri hep merak etmişimdir.
Erken yaşlanan ünlüler arasındadır.
Benim babam bu adamla aynı yaşta.
Ama babam daha genç duruyor.
Benim babam bu adamla aynı yaşta.
Ama babam daha genç duruyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar