bugün
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz10
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi6
- yazarlara verilmiş lakaplar8
- ali haydar fırat2
- başlıkların silinme sebepleri3
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu2
- kemal kılıçdaroğlu11
- güzel satranç oynayan kız var mıdır2
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam2
- malum sözlük2
- pandela44
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum4
- izafiyet teorisi2
- 35 yaşında ölmek6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- iplenmeyen yazarlar2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- x in memeleri5
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- iphone kullanan insan2
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- sözlük kullanma amacım2
- 32 yaş altı yazarlar uçurulsun kampanyası2
- devlet kim lan7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- wednesdayin annesi8
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- çok çişi gelen insan5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- izlenmiş en kusursuz film8
- alttaki yazara aşık ol11
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- galatasaray3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- evlenmekten korkmak10
Del toro'nun dokturdugu film. Vaktiniz varsa sirf bu adami izlemeye gidin. Cok muthis bir film beklentisi ile gitmeyin. Biraz da john travolta gorun yan rol gibi bir rolde.
Ben bugun saati uygun diye gittim. Imdb puanina baktim 6.8'di, gidilir ki buna dedim. Daha iyisi yoktu. Pisman da olmadim. Ne diyordum Imdb puanina baktim. Bileti aldiktan sonra 15 dakika vaktim vardi. Mobil'den eksi'ye gireyim dedim. 3-5 kisi kotulemis gerisi de gelmis zaten. Siktir edin orda yazanlari izleyin, evinize donun.
Ben bugun saati uygun diye gittim. Imdb puanina baktim 6.8'di, gidilir ki buna dedim. Daha iyisi yoktu. Pisman da olmadim. Ne diyordum Imdb puanina baktim. Bileti aldiktan sonra 15 dakika vaktim vardi. Mobil'den eksi'ye gireyim dedim. 3-5 kisi kotulemis gerisi de gelmis zaten. Siktir edin orda yazanlari izleyin, evinize donun.
1- kesinlikle john travolta için gitmeyin.
2- güzel bir film izlemek için değil, konusu olsun biraz eğlenceli olsun saçmada olsa izlerim diye gidin.
3- benicio del toro hayranıysanız gidin.
4- sanatsal beklenti içerisinde olmayın.
2- güzel bir film izlemek için değil, konusu olsun biraz eğlenceli olsun saçmada olsa izlerim diye gidin.
3- benicio del toro hayranıysanız gidin.
4- sanatsal beklenti içerisinde olmayın.
sadece benicio del toro için bile seyredilir. adamdan gerçekten karizma fışkırıyo.
(bkz: vahşiler)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1615065/
Ben kendisini Budizme adamış bir hayırseverdir. En iyi arkadaşı Chun ise daha önce deniz kuvvetlerinde çalışmıştır. ikisinin ortak yönü ise Laguna Beach bölgesinde beraber Marijuana satıcılığı yapmalarıdır. Bölgenin büyük satıcıları gibi görünmeseler de oldukça konforlu bir hayat süren ikili aynı zamanda aynı kadınla da, femme-fatale Ophelia ile beraberdir! Hayat tam da onlara güzelken Meksikalı Baja Cartel, onlara dünyayı dar edecektir...
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1615065/
Ben kendisini Budizme adamış bir hayırseverdir. En iyi arkadaşı Chun ise daha önce deniz kuvvetlerinde çalışmıştır. ikisinin ortak yönü ise Laguna Beach bölgesinde beraber Marijuana satıcılığı yapmalarıdır. Bölgenin büyük satıcıları gibi görünmeseler de oldukça konforlu bir hayat süren ikili aynı zamanda aynı kadınla da, femme-fatale Ophelia ile beraberdir! Hayat tam da onlara güzelken Meksikalı Baja Cartel, onlara dünyayı dar edecektir...
yemisim imdb puanini. salma hayek var mi ? var. o zaman seyredilir.
Kızın bir elinin yağda bir elinin balda olduğunu düşündüğüm film... Amaçsız izlenebilir. izleyince de insanın içesi geliyor. Yapmayın böyle...
sıradan alışıldık ve bin kere işlenmiş basit konulu bir film. o kadro ile böyle dandik bir film çekmeyi başaran, oliver stone tüm küfürleri hakediyor.
ayrıca blake lively nin grup yaptığı filmdir, gerçekten de bir eli yağda bir eli balda tanımı çok yerinde
görsel
ayrıca blake lively nin grup yaptığı filmdir, gerçekten de bir eli yağda bir eli balda tanımı çok yerinde
görsel
ikinci albümlerini yayınlamış (bkz: adore life), tamamı kadın üyelerden oluşan ingiliz post-rock grubu. joy division 'un dişi hali de denilebilir.
you are my chocolate, five finger discount albümlerinden;
https://www.youtube.com/watch?v=vwwkjI65Q0A
https://www.youtube.com/watch?v=vwwkjI65Q0A
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar