bugün
- babam hiç dövmezdi insanı8
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir16
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi12
- fakirler neden isyan edip silahlanmıyor4
- zaman baba4
- true namussuzdur5
- sözlükte başın belaya girmesi3
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- true online olunca olunca gelen mutluluk hissi3
- mel mel bakan gibson gocu sari renkli seker4
- fransa milli futbol takımı2
- true neden sevilmiyor4
- habersiz gelen misafir3
- yavudilerde torpil2
- türklerin iq ortalaması4
- true'nun yine online olması5
- queen feristah6
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- tanga giyen erkek6
- spor yapmayan erkek7
- meksika9
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- türklerin soykırımdaki ustalığı17
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı6
- ekvador7
- semicenk4
- true online olunca gelen mutluluk hissi2
- amerika israil arası kızışma2
- true club2
- olası israil türkiye savaşı2
- zor erkeği oynamak4
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış4
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak8
- alihan ın ajdar ı dövmesi2
- nosferatu2
- kadınlar ne ister4
- çevrecilik emperyalizmin bir oyunudur2
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- iyi futbol oynar mısınız9
- özgüveni düşük tuvalet kapağı3
- hapşıracak gibi olmak3
- 2026 dünya kupası36
- futbol31
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın2
- kemal kılıçdaroğlu10
- ben ekonomistim4
- türklerin medeniyete katkısı2
- geldi yine deli3
dön yada pişman ol şarkısıyla gönüllere yerleşmiş şarkısı.
ayrıca;
(bkz: siyahın matemi) yorum yapılamayacak kadar güzeldir.
ayrıca;
(bkz: siyahın matemi) yorum yapılamayacak kadar güzeldir.
yaz yağmuru adındaki, pek de bilinmeyen şarkısı dinlenilesidir.
diğer tüm özellikleri, şarkıları vs bir yana... kesinlikle yakışıklı olan adam.
Kesin olarak bildiğim tek şey telefonda telafuz edildiğinde, " Faruk, Serap, Sabri " söyleniyormuş hissini vermesi ve öyle anlaşılması. Deneyin, görün anlayacaksınız. Kesinliği her telefon konuşmamda kanıtlanıyor. Hep kullandığım ve herkesin bu adımla beni tanımasının aksine bu durumdan sıkılarak göbek adımı söylüyor olmamda işin en kötü yanı. ingilizce anlamı very steep.
(bkz: keskin)
çocuklarımın isimlerine göz dikmiş yazar.. yoook rengin lal de benim ege de benim beyfendi.*
bi bakalım son albümünü yanılmıyorsam 2006 yılında çıkarmıştı sarp (çok yıl olmuş gerçekten). ve bu arada müzik çalışmaları devam etmekle birlikte güncel de olmadı (ki zaten basınla hep mesafesi olduğunu da hatırlıyorum). yani sözün özü diyeceğim odur ki; böyle bir piyasada 1 ay önce çıkanlar unutulurken bunca aradan sonra yeni albüm haberi bir müzik sever olarak beni heyecanlandırıyorsa (ki evet) ve yaşasın bu albüm dinlenir hükmünü daha albüm haberi ile veriyorsam (ki buna da evet) bu sarp ın geçmişte yaptığı işlerin kalitesini göstermekle birlikte yeni albümünü de prodüksiyonlarına en çok güvendiğim şirketlerden dokuz sekiz müzik etiketi ile çıkarmasının rolü büyüktür (kendi adıma).
Tabi yazarınız bu yorumları yazarken, sarp müzik kariyerindeki önceki iki albümü ile isteği yerlere geldi mi, o sonuçlarından memnun mu bilinmez ama dinleyicileri ile müziği arasında kalıcı bir bağ kurduğu kesin.
uzun bir girizgah sonrası sarp'ın yeni albüm müjdesini alanlara albümden ilk klibin linkini de vereyim tam olsun... her zaman sağlam coverlarla karşımıza çıkan sarp bu geleneği bozmamış;
sarp - ben böyleyim
(video artık mevcut değil)
Tabi yazarınız bu yorumları yazarken, sarp müzik kariyerindeki önceki iki albümü ile isteği yerlere geldi mi, o sonuçlarından memnun mu bilinmez ama dinleyicileri ile müziği arasında kalıcı bir bağ kurduğu kesin.
uzun bir girizgah sonrası sarp'ın yeni albüm müjdesini alanlara albümden ilk klibin linkini de vereyim tam olsun... her zaman sağlam coverlarla karşımıza çıkan sarp bu geleneği bozmamış;
sarp - ben böyleyim
(video artık mevcut değil)
ben böyleyim parçasına yaptığı dehşet coverla geri dönen müzisyen. iyi ki de dönmüş.
kim zengin demişse bunlar için, yalan söylemiş.*
Aklıma giden yol.
Tarzında, Bu topraklardaki en sıkı rock vokalistidir. Kendine munhasır yorumu ve iyi müzik bilgisi ile çalışmaktan zevk aldığım müzisyenlerden biriydi izmirde. Albumlu hayatı sevmediğinin altını çizerdi. Bu aksam bursa da hava güzel ya, izmir geldi aklıma. Sıkı gece hayatı ve playliste attığım birkaç sarp o günleri getirdi aklıma. Neyse şerefe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar