bugün
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- mazotun yarım litresi 50 tl16
- kürdü sevin21
- boyun tutulması4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya9
- erkekler neden evlenmek ister4
- saddam hüseyin8
- fren kaliperlerine baktır araçta ses var diyen kız3
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek6
- güne almanca bir cümle bırak10
- çakmak hırsızlığı2
- eksi karmalara meslek isimleri verilmesi4
- seri eksi veren ibne ye açık mektup3
- hava muhalefeti6
- karmamın bir gecede 15 puan birden düşmesi4
- çocukken en sevilen çizgi film2
- hangi sözlük kızısın2
- vermio vs nervio3
- grup yorum uğurlama3
- ezik erkek psikolojisi2
- gecenin korkunç yaratıkları7
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bakan gürlek borsa soruşturmasında dört tutuklama4
- bik bik reis3
- iblis'in sesini duymak14
- 28 bine çalışmak9
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması8
- kanadalı ünlüler10
- çağla idi22
- amerika5
- borsa faciasının ertesi günü ünlüler operasyonu3
- noldu bize sözlük2
- mazotun litresi 101 lira35
- yazarların öğle yemekleri2
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı15
- sabahları nefret edilen şeyler20
- aslan burcu6
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz46
- arkadaşlar nasılsınız3
- pipinin ortasında kıllar çıkması5
- beni kaybettin diyen erkek14
- arkadaşlar bir şey danışacağım11
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- s'i l v'e r m'i s t7
- bal tereyağ kaşar peynir ve çay4
çok şık ve tatlı duran bir telefon.
iphone 5s kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.
görsel iyi.
iphone 5s kullanan birisi olarak söylüyorum bunu.
görsel iyi.
gorunusune aldanip aldigim ve bin pisman oldugum telefon telefon sanki iki yillik telefonmus gibi donuyor lan.kodumun telefonunda muzik calar bile yok pili aksama dayanmiyor.alacak arkadaslara tavsiyem cidden almayin gidin baska bisey alin bunu almayin biz yandik siz yanmayin.
yeni aldığım telefondur. merak ettiğim soru ise şimdi bana yazılım güncellemesi geldi. bunu yapmak şart mıdır? yapmasak ne olur? bilgisi olan arkadaşlar mesaj kutumu aşındırırsa sevinirim.
2016 sini 2 gun once aldığım telefondur.
Onyargimin aksine cok kaliteli bir malzemeden yapılmış. Alirken beni çeken de görüntüsü ve şıklığı olmuştu. Premium bir havasi var gerçekten. Samsung dan boyle telefon çıkacağını beklemezdim.
Oyle ahim sahim su kadar ram olsun su hafiza istemeyenler icin gayet güzel bir telefon.
En sevdiğim kismi dediğim gibi görüntüsü ve şarjı.
Bataryası gayet kullanışlı.
Kısacısı gayet guzel telefondur.
Onyargimin aksine cok kaliteli bir malzemeden yapılmış. Alirken beni çeken de görüntüsü ve şıklığı olmuştu. Premium bir havasi var gerçekten. Samsung dan boyle telefon çıkacağını beklemezdim.
Oyle ahim sahim su kadar ram olsun su hafiza istemeyenler icin gayet güzel bir telefon.
En sevdiğim kismi dediğim gibi görüntüsü ve şarjı.
Bataryası gayet kullanışlı.
Kısacısı gayet guzel telefondur.
2017 modelinin özellikleri ortaya çıkmıştır.
--spoiler--
Samsung'un üçüncü nesil A serisi cihazlarından biri özellikleri ile kendini gösterdi.
13 Eylül 2016 Salı 00:27
Geçtiğimiz ay Samsung'un A3 , A5 ve A7 cihazlarının yeni modelleri ile karşımıza çıkacağı haberleri gündeme gelmişti. Söz konusu yeni modeller, üç telefonun da üçüncü nesil versiyonları olacaktı.
Nitekim öyle de oldu. Bu telefonlardan biri olan
Galaxy A3 (2017), GFXBench'te karşımıza çıktı. Benchmark testinden geçen telefonun özellikleri hakkında artık bilgi sahibiyiz.
Bu özelliklere göz atacak olursak, 2017 model
Galaxy A3 'te 720x1280 çözünürlükte 4.7-inç ekran, 1.5GHz octa-core Exynos 7870 çipset, Mali-T830 grafik işlem birimi, 2GB RAM ve 8GB sabit depolama alanı mevcut.
Arka kısmında 12MP'lik, ön kısmında ise 8MP'lik kamera mevcut olan Galaxy A3 (2017), Android Marshmallow 6.0.1 işletim sistemi sürümüne de sahip. Telefonun çıkış tarihi konusunda henüz bir bilgi ise mevcut değil.
--spoiler--
--spoiler--
Samsung'un üçüncü nesil A serisi cihazlarından biri özellikleri ile kendini gösterdi.
13 Eylül 2016 Salı 00:27
Geçtiğimiz ay Samsung'un A3 , A5 ve A7 cihazlarının yeni modelleri ile karşımıza çıkacağı haberleri gündeme gelmişti. Söz konusu yeni modeller, üç telefonun da üçüncü nesil versiyonları olacaktı.
Nitekim öyle de oldu. Bu telefonlardan biri olan
Galaxy A3 (2017), GFXBench'te karşımıza çıktı. Benchmark testinden geçen telefonun özellikleri hakkında artık bilgi sahibiyiz.
Bu özelliklere göz atacak olursak, 2017 model
Galaxy A3 'te 720x1280 çözünürlükte 4.7-inç ekran, 1.5GHz octa-core Exynos 7870 çipset, Mali-T830 grafik işlem birimi, 2GB RAM ve 8GB sabit depolama alanı mevcut.
Arka kısmında 12MP'lik, ön kısmında ise 8MP'lik kamera mevcut olan Galaxy A3 (2017), Android Marshmallow 6.0.1 işletim sistemi sürümüne de sahip. Telefonun çıkış tarihi konusunda henüz bir bilgi ise mevcut değil.
--spoiler--
a3 2016 olanı resimlerde göründüğü gibi değil.. resimlerde hoş zarif duruyor ama yakından bizzat eline aldığında oyuncak gibi telefon, hoş durmuyor.. j serileri estetik açıdan daha hoş, zaten içerik özelliği olarakta a3 ten hiç bir farkı yok..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar