bugün
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- merhabalarr3
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde5
- gratisin içini merak etmek7
- arda güler2
- merfulu5
- her yerde sümkürebilen insan2
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- spor olsun diye her yere yürüyen insan2
- mekke anlaşması14
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- iyi parti'nin çerçeve yasaya muhalefet şerhi3
- 40 hadis3
- arkadaşlar nasılsınız11
- kavalali mehmet ali pasa4
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- halk başkanlık sistemini istiyor2
- cansever18
- simko317
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- türkiye'ye en uygun yönetim şekli islami komünizm3
- futbol24
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- kendine bir soru sor5
- insan sevmemek6
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- hewal ebo9
- sözlüğün kırbacı5
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- anın görüntüsü10
- sarapci koala7
- günlük tutan erkek13
- victor osimhen9
- tavuk pilav4
- ümit özdağ6
- kafamın içindeki sesler4
- tai lung16
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- yeni parti pkk için imza atarsa nah oy alır3
- pazar günü evde oturan insan4
- komik biri olmak2
(bkz: nokia 3310)
arada kizagi bozulur, 5-10 liraya tamir edilir. onun disinda tas gibidir. i-phone aldim begenmedim bunu hala kullaniyorum o derece. *
eskiden en sevdiğim bir telefon marka'sıydı.
bir zamanlar herkesin elinde bir rengininin bulunmasıyla iç bayıltan, ortalama bir samsung klasiğidir.
uzun süre kullanım sonucu şarj girişinde temassızlık şikayetini çok kişiden duymuşluğum vardır.
uzun süre kullanım sonucu şarj girişinde temassızlık şikayetini çok kişiden duymuşluğum vardır.
kendisinden çok önce megapiksel kameralı telefonlar çıkmış olmasına rağmen vga kamerayla çıkmış anlaşılmaz telefondu.
bir zamanlar sokakta elini sallasan üç beş tanesine çarpacak telefondu. artık kimse yüzüne bakmıyor, doğal olarak.
bir zamanlar daha herkesin elinde yokken 230 liraya aldığım telefon. tabi sonra yavaş yavaş herkesin elinde kızılay dağıtmış gibi görünce bir garip hissetmedim değil. sahi hoparlör sesini arttırmayan var mıydı bunun ?
belediye dağıtıyormuş gibi herkeste olan telefon. sesi bir şeyler yapıp arttırılırdı. hiç sahip olmadığım telefon.
kameralı ucuz telefon.
dandik ötesi telefon. neden bu kadar sattığı anlaşılamayan cihazlardan, bellek tercih ayarlarını bulmak imkansız. biri hafıza ayarlarını yapayım diye verdi, değil ayarlamak hafıza ayarları seçeneğini dahi bulamadım. duvara fırlatmamak için kendimi zor tuttum.
vay be samsung'a bak sen 5 yılda mobil telefon üretiminde, bu bardak altlığından galaxy s3'e gelmiş...
vay be samsung'a bak sen 5 yılda mobil telefon üretiminde, bu bardak altlığından galaxy s3'e gelmiş...
vga kamerası ve o dandik ekranı ile nasıl o kadar tuttuğu anlaşılamayan telefon, kızaklı olması havalı gösteriyordu her halde, tabi dönemine göre iyi de olsa özellik bakımından(mp3, radyo, hafıza kartı desteği) insan bari 176x220 çözünürlüğünde ekran koyar 128x160 değil pikselleri sayılıyordu telefonun, bir de hatırlıyorum kuzen bu telefonu 400 liraya almıştı taksitle.
Lise yıllarımın efsanesi.
gayet kullanışlı, hızlı, basit bir telefon. tek dezavantajı kamerasının 1.6 mp olması ve zaman zaman film kartının arıza yapmasıdır. temiz kullanılırsa arıza yapmaz tabi. eve gelir gelmez telefonu koltuğa fırlatanlara diyorum. *
es kaza satın aldığım ama benimle birlikte yağmurlu bir günde su çukuruna düşme talihsizliğine uğrayan, kızağı çok çabuk arıza yapan telefondur.
bi ara karne ile dağıtılan idi.
ulan 3 kişiden 5 inde vardı ki azalarak bitmeye başladılar çok şükür.
ulan 3 kişiden 5 inde vardı ki azalarak bitmeye başladılar çok şükür.
hala kullananları gördüğüm telefon.
Görüntüsü havalı özelliği bir işe yaramaz şey.
Bir dönem herkeste bulunan popüler samsung markalı telefon. vay be zaman akıp gidiyor.
bir zamanların s4'Ü iphone 5'i idi.
bir dönemin destansı telefonu bi 3310u bu kadar çok kişi kullanmıştır bide e250yi zaten.
Ekrandaki numaraları renkli gözükürdü.
bir benzinlik firmasının yaptığı kampanyada yeterli puanı toplayan herkese verilirdi. Bu yüzden tüm dolmuş şoförlerinde vardı.
2007 nin sonlarına doğru yılın en popüler telefonu seçilmiştir.
Bu telefon piuasadayken Kim bilirdi samsungun bu kadar ilerleyebilecegini.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar