bugün

/64
ikliminde her daim var olan yüksek nemin de etkisiyle bunaltıcı bir yazın sinyallerini şimdiden veren şehir.
bugün yine hunharca yağmur yağan şehir. yağmurlarında ıslansam da yine sen farklısın.
Bir Karadeniz şehri. gelip geçerken, kavurma ve zeytin yediğim şehir.
Gelenek gibi bişey oldu.*
Güzel şehir vesselam. Tıpkı karadeniz'imin diğer şehirleri gibi.
Tütünün ilk sarıldığı yerdir. Samsun candır .
aksam ezanı okununca hayatın durduğu şehir. arkadaş senden gece kulübü istemiyoruz. bari bi yemek yenecek oturup sohbet edecek güvenli nezih bir yapılanmaya olanak ver.
çok güzel bir şehirdir. Ama trafiği can sıkıcıdır.
gün geçmeden yeni bir taciz veya tecavüz haberleri ile karşımıza çıkan şehir.
ne oluyor oğlum orada hepiniz sapıttınız mı?..

kaynak: http://www.milliyet.com.t...yil-hapis-gundem-1906451/
rte'nin miting yaptığı yer şu an.

biraz önce başbakan dedi ki " ben başbakanken samsun ne hizmet aldıysa, cumhurbaşkanı olunca da aynı hizmeti alacak"

sorun şurada; 12 yıldır fabrikalar kapanıyor, işsizlik artıyor, tarım yapanlar rezil ediliyor.

Ne hizmeti ulan? Hizmet mi verdiniz Samsuna?
istediğiniz gibi buharlaşma şeklini seçebilirsiniz. o kadar sıcak.
iki buçuk aylığına da olsa bana yeniden ev sahipliği yapacak güzel şehir, memletim.
bugün yine sıcaklık tavan yapmış güzel memleketim. deniz bizi bekler ama biz ramazanı bekleyeceğiz.
seneler önce hastanesi için gittiğim (sinopta yaşıyordumo zamanlar) ne kadar karışık şehir, üst üste yaşıyor insanlar serzenişleriyle ayrıldığım karadeniz şehri, kalitesiz bir sigara ismi.
türkiye nin en güzel kızlarının olduğu şehir. hatta ortadoğu ve balkanların.
kimseye lafım yok ancak eskiden ramazanların daha bir güzel geçtiği şehirdir. eleştirdiğim için söylemiyorum ramazanı yaşayan insanlar için söylüyorum. eskiden bir saygı vardı ama bu ramazanda özellikle o saygı da kalmamış.
Biri beni burdan alsın şehri.
Nemden boğuldum.
(bkz: Samsunlu değilim)
Şehir olarak bir hatikalar diyarı. Ancak havası biraz boğuk ama yinede hoş bir yer.
sabri sarıoğlu nun memleketidir. Plakası 55.
ilkadım diye bir yeri var bu şehrin fena seks dönüyor burada.

sanki bir amsterdam bir ibiza.

samsunlu arkadaşlar alınmasın ama oğlanlar bile sikiliyor pattaya amk semti.
Kaldığım 1 yıllık süreçte sabahın 5 buçugunda kalkıp doğuparkta yürüyüş yaptığım güzel sehirdir. Şu an ne durumda bilmiyorum ama 4 yıl once belediye evlerinde hanımaga adlı bi pastane vardı, pogaçaları 10 numaraydı. Gece gece aklıma geldi, hey gidi samsun hey.
şuan bayramda akraba ziyareti nedeniyle içinde bulunduğum şehir. Hava yağmurlu ve serin...

(bkz: sözlükte yer bildirimi yapmak)
içtikten sonra kötü kokmanıza sebep olan sigara.
an itibari ile iki hafta sürecek geleneksel sel sezonunun açıldığı ilimizdir.
dun deprem olan sehir bir ben hissetmedim galiba.
Denizi ve havasi güzel olan sehir. Son zamanlarda bozulmaya basladi ama olsun. *
© copyright 2005 - 2026