bugün
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü19
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz14
- mühendis erkekler15
- kezo siniri10
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu10
- eski bir anı hatırlamak13
- cin görünce yapılması gerekenler12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri21
- anın görüntüsü9
- bi çay koyayım bari8
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması21
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu51
- erdoğan sonrası hükümet13
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab8
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8

entry'ler (352)
Artık bitsinlerdir.
Silik etmek diyecek kadar naptım sana diye sorabilir.
Soyadini da yazsaydin faceden eklerdim, denilebilir.
Dertsizligi dert edinmis yazar sorunsalidir.
Yabancı ülkelerden sırf osmanlıca belgeleri çözebilmek için insanlar geliyor ve bu dil üzerine ihtisas yapariyor. bizim elemanların "ayy osmanlica miiaaa o da nee gericiler gene buldular biseyy osmanli devletine geri dönüyoruz koşuuuun kurtarıınn" diye veryansın etmelerini anlamıyorum.
Süleymaniye kütüphanesi var istanbulda. Ve içinde hir tarih yatiyor. Şuan orada bulunan eserler bilim tarihinin temellerini de iceriyor. Gelismek icin saga sola kapi acacaginiza gecmisimize bakin. Kafa yapinizi degistirin artik. Gecmisini bilmeyen bi millet ilerleyemez!!
Süleymaniye kütüphanesi var istanbulda. Ve içinde hir tarih yatiyor. Şuan orada bulunan eserler bilim tarihinin temellerini de iceriyor. Gelismek icin saga sola kapi acacaginiza gecmisimize bakin. Kafa yapinizi degistirin artik. Gecmisini bilmeyen bi millet ilerleyemez!!
Istanbulda tek basina takılabilecegim yeri ben 4 senedir bulamadim, cikma otur evinde :/.
Cani sıkılan yazar sorunsalıdır.
Cani sıkılan yazar sorunsalıdır.
Ne bos insanlarsiniz yaa dedirten baslik. Kiyaslama yaptginiz kisiye bak. Peygamberimizle rte kiyaslanabilir mi. Muslumanlari kiskandiginizi dusunuyorum artik. Surekli bi ugrasmalar felan. Madem bukadar seviyosunuz bizi gelin siz de bize katilin.
Kim de islâmdan başka bir din ararsa, artık kendisinden aslâ kabûl edilmeyecektir. Âhirette ise o, hüsrâna uğrayanlardan (olacak)tır. Ali imran 85.
http://m.uludagsozluk.com/e/25939314/ Merhaba sözlük. Ben arkadaşını her gördügü yerde en az bir eksi yapıştırıp giden kisiyim hatırladın mı.
dün gece saat 04.30 suları arkadaşım masumca gelip
"Napıyon orda, napıyon orda?" Esprisiyle beni yasa boğdu. O ne lan öle espri mi yapılır ben yapsam neler demezdi. Neyse konumuza dönelim. Ve bir iki nesajdan sonra: " kanka bi sapık entrylerime dadandı sürekli eksi veriyo ibne, ahh bi bulsam. Bi de ugrasmis 30 saniye bekleyip üst üste eksilemis ugrasmista ahh bi bulsam. Ama ben bikac kisiyi tahmin ediyorum, kesin ismini verdigim eziklerden biri yapmistir. Bi tanesine ben de eksiyi bastim ohh olsun ama dur bulucam" dedi.
Ahh be sözlük nasil pisman oldum nasıl, lan üstüne üstelik ibne dedi yaa. Haklı tamam ama neyse ben de gayett gülerek anlasın diye "vallaha mı :p yapmıs mı? :p" dedim. Anlamadi dalga gecme bee felan dedi.
Gene saydırmaya devam etti ben de isim ver lan kimi düsünüyon ben de gidip eksilim hepsini hücum edelim dedim. Cevap gelmedi sözlük, ne zaman farkederkii?
Eksilerimin yerine 12 tane artılasam acaba bu sefer melek der mi? Bana nee yaa o da az ilgilenseymis benle.
Lan bi baksa son yazdiklarima, anlicak zaten. Haketti bunu sözlük. Çok bosladı beni çoookkk. Anlayana kadar bilmiyomus numarası yapıcam. Bakalım farkedecek mi?
dün gece saat 04.30 suları arkadaşım masumca gelip
"Napıyon orda, napıyon orda?" Esprisiyle beni yasa boğdu. O ne lan öle espri mi yapılır ben yapsam neler demezdi. Neyse konumuza dönelim. Ve bir iki nesajdan sonra: " kanka bi sapık entrylerime dadandı sürekli eksi veriyo ibne, ahh bi bulsam. Bi de ugrasmis 30 saniye bekleyip üst üste eksilemis ugrasmista ahh bi bulsam. Ama ben bikac kisiyi tahmin ediyorum, kesin ismini verdigim eziklerden biri yapmistir. Bi tanesine ben de eksiyi bastim ohh olsun ama dur bulucam" dedi.
Ahh be sözlük nasil pisman oldum nasıl, lan üstüne üstelik ibne dedi yaa. Haklı tamam ama neyse ben de gayett gülerek anlasın diye "vallaha mı :p yapmıs mı? :p" dedim. Anlamadi dalga gecme bee felan dedi.
Gene saydırmaya devam etti ben de isim ver lan kimi düsünüyon ben de gidip eksilim hepsini hücum edelim dedim. Cevap gelmedi sözlük, ne zaman farkederkii?
Eksilerimin yerine 12 tane artılasam acaba bu sefer melek der mi? Bana nee yaa o da az ilgilenseymis benle.
Lan bi baksa son yazdiklarima, anlicak zaten. Haketti bunu sözlük. Çok bosladı beni çoookkk. Anlayana kadar bilmiyomus numarası yapıcam. Bakalım farkedecek mi?
Adriana ılıcalı.
(bkz: sen insan mısın be)
(bkz: sen insan olamazsın)
(bkz: sen insan değilsin)
(bkz: sen insansan ben istifa ediyorum)
Çok diyesim geldi kanka. Hayırlı isler bol güneşler.
(bkz: sen insan olamazsın)
(bkz: sen insan değilsin)
(bkz: sen insansan ben istifa ediyorum)
Çok diyesim geldi kanka. Hayırlı isler bol güneşler.
En yakın arkadaşımı sürekli eksileyen benim. Evet aha da açıkladım.
Her gördüğüm yerde en az bir eksi yapıştırıyorum.
Sanırım bundan zevk alıyorum.
(bkz: ecellizz)
(bkz: ben ettim sen etme)
Her gördüğüm yerde en az bir eksi yapıştırıyorum.
Sanırım bundan zevk alıyorum.
(bkz: ecellizz)
(bkz: ben ettim sen etme)
Müslüman türklerdeniz.
Bugün tanıştığım ve destek verdigim yazar arkadasımızdır. Şu üstteki ateist ne zırvalıyo bilemem de müslüman olmanin geregi akpartili olmaktan gecer zihniyetinden vazgecse iyii olucak. Neyse konumuza dönelim. Helal olsun kisisidir. Tebrik edilmesi gerekmektedir.
Sadece görünüsüyle degil sevgili yazarsı arkadaşların başlık altlarını chat sayfasına çevirnesiyle biraz daha yaklaşılmış durumdur.
Tanım bile yapmadan şöyle yapsana, böyle yapsana, msj atsana vs vs diye ortalıkta dolaşmaktadırlar.
(bkz: tehlikenin farkında mısınız).
Tanım bile yapmadan şöyle yapsana, böyle yapsana, msj atsana vs vs diye ortalıkta dolaşmaktadırlar.
(bkz: tehlikenin farkında mısınız).
Arada donup duruyor. Hepsi ayni midir bilinmez.
Yıl 2014 ve ayak havlusu diye birsey icat edilmistir. Saygılar.