bugün
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- insanlardan nefret etmek8
- eve atılan kızın ekşici çıkması4
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- cayır cayır yanan kız13
- larisalisa10
- yer sofrası5
- m r e r e c t o12
- bruce lee4
- uludağ sözlük discord grubu7
- yalnızlık güç değildir4
- birine geç kalmak4
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması2
- gitara rastgele vurunca caz olması2
- güzel bir kadını terk etmek5
- aylık 338 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş3
- gir içime hünharca12
- beyazsemsiyeliyabanci48
- 2026 dünya kupası9
- anayasa değişiklik paketi3
- afganistan islam emirliği3
- timsah4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- park sorunu6
- y d isimli vatandaş2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- dul kalmak4
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi2
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- suca suruklenen cocuk6
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- onlyfans4
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- müzik haramdır5
- kürt mutfağı7
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gocu43
kendisini tanımam etmem, hatta programı izlerken elimde bilgisayar olmadığı için ''kim acaba bu mod'' dedim. pasif kaldığına katılıyorum ancak 'aynaya bakmadan' fazla gereksiz eleştirildiğini düşünüyorum.
serkan inci'nin ''ben erol büyükburç'um, bana söz verin. benim de sözlüğüm var, ben saksı değilim. ölsün ekşi'' çıkışından sonra, okan bayülgen sazı eline alıp sözlüklerin karakterlerinden bahsetti. orda temsilcisi olmamasına rağmen itü sözlük'ü beğendiğini, ekşi sözlük'ü sağlam ve kalın yapıda gördüğünü, inci sözlük'ün çıkışlarını çok beğendiğini söyledi. peki kağıt üzerinde ekşi'den sonra en büyük olarak görünen uludağ sözlük? adı bile geçmiyor. çünkü burada sol frame'e baktığında gördüğün şey 'ateist mi sikmiş dinci mi? ülkücü mü siker solcu mu?''
hakkını yemeyeyim, iyi yazarlar, okunası başlıklar da var ancak bunlar yukarda bahsettiğim saçmalıkların altında kalıyor. sedat kapanoğlu orda cool şekilde oturup kasılabiliyorsa, serkan inci 'bozbaykuşlar, ahmet abi' diyebiliyorsa ellerinde kozlar olduğu içindir.
salca'yı eleştirelim, sözlüğü yeterince savunmadığını düşünelim tamam ama, konu orda sansürdü ve gerektiği kadar konuştu bence. 40 yaşında, sözlük olayını başlatmış sedat kapanoğlu ya da erol büyükburççuluk oynayan serkan inci kadar konuşmasını bekleyemezsiniz herhalde. kötü sözlük yöneticisi serkan doğan da üç aşağı beş yukarı salca kadar konuştu. sözlük sidik yarışı konusuna gelirsek; hangi sözlüğü, neyini savunacak?
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye gayet güzel bir sözümüz var. biz bi aynaya bakalım, her gün girilen binlerce girinin en azından 20/1'i kaliteli olsun, o zaman salca değil, oraya ben çıksam da gerektiği kadar savunulur sözlük.
serkan inci'nin ''ben erol büyükburç'um, bana söz verin. benim de sözlüğüm var, ben saksı değilim. ölsün ekşi'' çıkışından sonra, okan bayülgen sazı eline alıp sözlüklerin karakterlerinden bahsetti. orda temsilcisi olmamasına rağmen itü sözlük'ü beğendiğini, ekşi sözlük'ü sağlam ve kalın yapıda gördüğünü, inci sözlük'ün çıkışlarını çok beğendiğini söyledi. peki kağıt üzerinde ekşi'den sonra en büyük olarak görünen uludağ sözlük? adı bile geçmiyor. çünkü burada sol frame'e baktığında gördüğün şey 'ateist mi sikmiş dinci mi? ülkücü mü siker solcu mu?''
hakkını yemeyeyim, iyi yazarlar, okunası başlıklar da var ancak bunlar yukarda bahsettiğim saçmalıkların altında kalıyor. sedat kapanoğlu orda cool şekilde oturup kasılabiliyorsa, serkan inci 'bozbaykuşlar, ahmet abi' diyebiliyorsa ellerinde kozlar olduğu içindir.
salca'yı eleştirelim, sözlüğü yeterince savunmadığını düşünelim tamam ama, konu orda sansürdü ve gerektiği kadar konuştu bence. 40 yaşında, sözlük olayını başlatmış sedat kapanoğlu ya da erol büyükburççuluk oynayan serkan inci kadar konuşmasını bekleyemezsiniz herhalde. kötü sözlük yöneticisi serkan doğan da üç aşağı beş yukarı salca kadar konuştu. sözlük sidik yarışı konusuna gelirsek; hangi sözlüğü, neyini savunacak?
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diye gayet güzel bir sözümüz var. biz bi aynaya bakalım, her gün girilen binlerce girinin en azından 20/1'i kaliteli olsun, o zaman salca değil, oraya ben çıksam da gerektiği kadar savunulur sözlük.
güncel Önemli Başlıklar