bugün
- and the oscar goes to5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- affetmenin gücü6
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mauro icardi12
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- en sevdiğiniz sayı3
- de niro vs pacino3
- bir kadini dövmek2
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- silver ile evlenecek erkek52
- ilişki yapmaya üşenmek6
- sırrı süreyya önder28
- 30 yaşına girmek4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- hristiyanlık7
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- kadın nefreti4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- euro 20162
- sözlükteki satranç taşları4
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- sözler köşkü6
- sarapci koala58
- dün gece ne oldu13
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- nazilerin haklı olan yanı2
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- şikeci amedspor5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
cumartesi gününü sözlükte geçiren yazar, yahu sevgilin falan yok mu senin? git, dolaş, ne işin var sözlükte? denilesice, sevimli yazar.
bir süreliğine kalacak yer arayan yazar, çünkü kendi evine bir süreliğine gitmemesi kendi cansağlığı bakımından faydalı olacak yazar durumunda şu günlerde kendileri. *
herhangi bir entrysini görünce okumaktan kendimi alamadığım ender bulunan hint kumaşı yazarı. kendisini sönmez karakurt a benzetmekteyim, o da olaylar ve durumlar üzerine mükemmel tespitler yapan bir yetenektir. (bkz: enstantaneler) sevgiyle kucaklıyoruz efenim. bana ayrılan sürenin sonuna geldik. sağlık mutluluk afiyet.
son zamanlardaki performansıyla mükemmel tespitler yapan yazar. kendisine mustafa kemal ataturk'un matematik hocası misali bir ön ad takmayı uygun gördüm tabi kendi kabul ederse.
(bkz: tespitör)
edit : tabi iyi bir eğitimin ardından iyi bir asker süper bir önder olduktan sonra sözlük onu şöyle çağırabilir.
salca tespitör ulutürk
(bkz: tespitör)
edit : tabi iyi bir eğitimin ardından iyi bir asker süper bir önder olduktan sonra sözlük onu şöyle çağırabilir.
salca tespitör ulutürk
özlediğim kardeşim.
özlediğim oğlum..
babası
babası
yemeklere koyulduğunda tadından yenmeyen yiyecek. yazarı için de aynı şey geçerli. muhabbet et, o derece...
ha tematiği bozmama tanımı:
özlediğim takımdaş.
ha tematiği bozmama tanımı:
özlediğim takımdaş.
özlediğim lezzet.
öğrenci adam nerede bulacak da salçalı yemek yiyecek, değil mi? *
öğrenci adam nerede bulacak da salçalı yemek yiyecek, değil mi? *
özlediğim iftiracı.. sana yağmurlu havada su yok lan artık.. ama özlüyorum yine de..
mütemadiyen gözlemliyor, yarım yarım yarıyor efendim. durduramıyoruz. (#1202472)
(bkz: korku filmlerinde kacarken marsin basmamasi)
(bkz: aksiyon filmlerinde yangin merdiveninin verdigi huzur)
(bkz: korku filmlerinde en arkadan giden tip)
şu aralar sinema sektörüne el atarak oscar heykeline göz kırpmakta olan şirin şey. *
(bkz: aksiyon filmlerinde yangin merdiveninin verdigi huzur)
(bkz: korku filmlerinde en arkadan giden tip)
şu aralar sinema sektörüne el atarak oscar heykeline göz kırpmakta olan şirin şey. *
sabahın ilk ışıklarından beri, yaran başlıklar açan, gözlem yeteneği yüksek, neşeli uuser.
herşeyin başında çok güzel bir insan.
tanım olarak; uludağ sözlük yazarı.
beşiktaşlı.
(bkz: taraftarlık iyi ya da kötü gün dinlemez)
(#1226871)
ne zaman entrysine rastlasam, dudaklarımı tebessüm kaplıyor. insanlığı ve çevresine yaydığı pozitif enerji, online listesinden yayılıyor adeta. sanal aleme güven olmazmış diyene selam edilir, gelsin de uludağ sözlük ailesini görsün, salça gibi adam gibi adamları görsün de ondan sonra tekrar düşünsün.
iyi ki varsın salça.
tanım olarak; uludağ sözlük yazarı.
beşiktaşlı.
(bkz: taraftarlık iyi ya da kötü gün dinlemez)
(#1226871)
ne zaman entrysine rastlasam, dudaklarımı tebessüm kaplıyor. insanlığı ve çevresine yaydığı pozitif enerji, online listesinden yayılıyor adeta. sanal aleme güven olmazmış diyene selam edilir, gelsin de uludağ sözlük ailesini görsün, salça gibi adam gibi adamları görsün de ondan sonra tekrar düşünsün.
iyi ki varsın salça.
benim sözlükteki ilk tanıştığım ve sohbet ettiğim yazar kardeşim.onun sayesinde bu sözlüğe ısındım, iyi ki tanışmışım...kardeşim.
makarnayı makarna yapan,domatesin alabileceği en güzel tat.
açım açım diye inlerken bana yemeksepeti nokta comdan seç beğen al benden diyen tek şahsiyet. almanyada bile olsaydım gönderirdi bu adam o denli de düşüncelidir. bunun üzerine kendisine siyahhhhhhhhhhhhhh demek isterim. düşünceli beşiktaş taraftarı.
bekleyen yerlerim ağrıdı kardeşim. 2. yarı da başladı. kremasız pastam, az çikolata soslu profiterolum, fındıksız çikolatam, kazanın dibi, sütsüz nuriyem, tel kadayıfım. ne yalan söyliyim yemem. *
salca o nasıl kalca. *
sevilen yazardır. bu arkadaşta pırıl pırıl parlayan altın bir kalp vardır. yüzü hep gülsün, bobo ve nobre de golünü atsın.
bu arkadasın bir adet fenerbahçe forması borcu vardır. sözlük aracılığıyla icra takibi yapmak istemekteyim.
yeter lan !!!
3 ay oldu...
yeter lan !!!
3 ay oldu...
bu arkadaşın bana da bir adet fenerbahçe forması borcu vardır. sözlük şahittir. cumartesi elden tahsilat yapmak istemeteyim.
yeter lan.
kaç? ee... ha! 3 ay olmuş...
yeter lan.
kaç? ee... ha! 3 ay olmuş...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar