bugün
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen11
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması6
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar9
- kuran da namazın olmaması6
- alkolsüz bira içen müslüman6
- metrobüse binecek kızlara tavsiyeler3
- huzur islamda4
- göbekli tepe6
- götü güzel olan kız3
- bu kadar seksi olduğumu bilmiyordum diyen sevgili2
- ayet indirilen dönem2
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- sözlük hatunlarının ısırılmalık tipler olması2
- ehli sünnet hocalar3
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir12
- ehl i sünnet3
- tansiyon ilacını içmeme karizması2
- are you iran5
- her şeyin bir verisi var artık2
- kadın ürolog olmaması4
- istanbul da ev kiraları3
- inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın6
- sözlükteki teyzeler3
- magnezyum4
- nasıl birisiniz13
- deniz göktaş34
- ona bir şey söyle17
- bir birader bir biradere gel bira içelim demiş2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- 9 temmuz 20264
- akp bitince ne olacak23
- söyleyecek çok şeyi olduğu halde konuşmayan insan3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler4
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması7
- fusya semsiyeli yabanci17
- fransız kadının pakistan daki 12 yıllık esareti2
- ekrem imamoğlu11
- anın görüntüsü10
- kucağa almak2
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- aselsan satılırsa8
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- ölümün en iyi tanımı17
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- boşanmak2
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
arada komisyoncu olmadan, direk.
(bkz: sahibinden ihtiyaçtan)
(bkz: muayyer)
resimdeki 20tl. ama ben bunu 35 tl’ ye satmak istiyorum. çünkü ben tok satıcıyım, fiyatını da ona göre belirledim. bütün ağır bakımlarını yaptım. hergün siler, tozunu alırım. cüzdandan çok nadir çıkar. kapalı cüzdan parasıdır. hiç bir hasarı, çiziği yok. sadece cüzdan katlamasından dolayı bel altının ortasında katlanma izi var. markete girince sanki bütün marketi alacak gibi hissettirir. alıcısını üzmez. al cüzdanına koy, kafan rahat olsun. neticede 1 tane burger parası. para hakkında gereksiz soru sormayın. kalbinizi kırarım. lütfen 35 lira ve daha üstü fiyatlara almak isteyen ciddi alıcılar arasın. pazarlık, paranın yanında yapılır. alana satana şimdiden hayırlı olsun.
Not: günümüzde ikinci el araç satışları(temsili)
görsel
Not: günümüzde ikinci el araç satışları(temsili)
görsel
Sitenin adı sahibinden, içerideki herkes galerici amk. Bu çakallar da tutturmuşlar bi "şu isme opsiyonlanmıştır"
Böyle böyle adam s2yorlar.
Böyle böyle adam s2yorlar.
Dolandırıcı yatağı. Bulgaristan'da kaptan andreu Türkiye'de sahibinden Kom.
insanların mesaj aplikasyonu muamelesi yaptığı tuhaf site.
Muhtemelen ikinci el eşya satan bazı "uyanık" kimseler ürünü ederinden ucuza alıp kar koyup satma peşinde.
Çünkü ne hikmetse herkesin bütçesi kısıtlı; fakat kısıtlı bütçeleriyle kahve makinası, Ekmek kızartma makinası falan almak istiyorlar.
Değişik bir yaklaşım *
görsel
Muhtemelen ikinci el eşya satan bazı "uyanık" kimseler ürünü ederinden ucuza alıp kar koyup satma peşinde.
Çünkü ne hikmetse herkesin bütçesi kısıtlı; fakat kısıtlı bütçeleriyle kahve makinası, Ekmek kızartma makinası falan almak istiyorlar.
Değişik bir yaklaşım *
görsel
Satıcı için bu durum böyleyken alıcı içinde farksızdır. ikinci el bir mal alayım daha uygun olsun dediğinizde sıfırının daha uygun olduğunu göreceğiniz ilanlara karşılaşırsınız. Sıfır alacak kadar enayimiyim biraz daha biriktirir ikinci el alırım şakalarının ortaya çıkmasına neden olmuştur.
ölücü dolu yer. i7 işlemcili harici ekran kartlı 10gb ramli bilgisayarı koyduk 2.5 millet ucuza alsın yatacağına diye A7 tablet ile üstüne 500 verirseniz takas yapalım diyen gördü bu gözler. Daha önce de benzer bir cihaza xbox360 vermişti biri kolları yok ama deyip.
Sabahtan beri giremiyordu ofisteki arkadaşlar. Şimdi de twitter'da sahibinden.com domaini yıllık dönem ödemesi gecikince boşa düştüğü ve Florida'dan bir network şirketi olan Network Solutions LLC tarafından 2025 yılına kadar satın alındığı yazıyor. Lan doğruysa bütün bu işlerden sorumlu ne kadar insan varsa hepsini sepetlerim. Çok güzel bir paraya ya adresi alacaklar ya da orasına burasına yeni bir harf ekleyip devam edecekler. Ama bu da bir dolu reklam, duyuru parası demek. Hayırlı işler.
Sunucu hatası diyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar