bugün
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- kendini değersizleştiren insan5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- velvet25
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- mor semsiyeli yabanci8
- amedspor3
- dünyanın en değerli şeyi5
- o kızdan uzak dur diyen erkek2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- evliliğin anlamı13
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- the crow2
- nude var mı3
- kürtsüz türkiye11
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- evde yoğurt yapmak5
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- bana onu sormayin7
- halife olacağım7
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- neden bu kadar yakışıklıyım2
- sözlük yetkilisi2
- ismet gürbüz8
- mehdi cennet vatanda3
- eskiden hayalini kurduğunuz2
- her şeyden anlayan adam edası5
- anın görüntüsü33
- selahattin eyyubi türktü4
- unfollow2
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- peugeot 404 ile total benzinliğine girmek2
- fenerbahçe15
- arabaları yan yana park edip öpüşmek2
- hilafet gelsin mi6
- 2000 yıl önce doğsan ne olurdun2
- tarım teknolojisinin gerekliliği2
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- 0 0 72
- tarım teknolojisi2
kasımpaşa'nın müthiş transfer başarısıdır. 6 ay sözleşmesi kalmış oyuncuyu galatasaray'a 2,5 milyon euro bonservisle kakaladılar.
galatasaray'lılar ooo yeni melo, adam çok melo, melo gibi, marşmelo diye diye bu parayı görmezden gelmişti. şimdi adamın tek hatalı pasında buna bu kadar para verilir miydi diyor.
galatasaray'lılar ooo yeni melo, adam çok melo, melo gibi, marşmelo diye diye bu parayı görmezden gelmişti. şimdi adamın tek hatalı pasında buna bu kadar para verilir miydi diyor.
şu an lazio maçında sahada rsemen aval aval dolaşmakta. nerden bulduk bu gevşeği amk. sanki hakem maçı durdurmuş gibi topu bırakıp yürümeye başlıyor amk salağı.
Bes para etmez topcu.
galatasaray dünyaca ünlü orta sahası melo'yu sattı kasımpaşa'nın stoperi donk'u aldı.
Tahammülsüz Galatasaray taraftarı' nın gazabına uğramış futbolcumuz. Merak etmesin, biz çabasını görüp takdir ediyoruz. Artık Galatasaray taraftarındaki bu tahammülsüzlüğün bitmesi gerekiyor. Yoksa başarı hayal olur.
"Dünyaca ünlü meloyu sattı" ? Vay amk..
Galatasaray'a giren kazıktır, başka bir şey değil.
Galatasaray'a giren kazıktır, başka bir şey değil.
melo nun dünyaca ünlü olduğunu bizlere gösteren futbolcu. sizin o sikik sisteminizde donk ne yapsın amk. bursa ya geri dönse yine süper oynar emin ol.
sezon sonu sözleşmesi bitecek ve 2.5 milyon euro ya galatasaraya transfer futbolcudur. attığı 10 pasın 4 ü isabetsiz. cidden galatasaray da şuan pek katkısı olmadı.
atiba ile karşılaştırmaya devam mı ?
Agir kahpe cocugu.
hayatımda gördüğüm en siklemez oyuncu. koşmuyor bile adam ya böyle bir şey olabilir mi. lan sen ön liberosun orta sahanın hamalısın nasıl olur da koşmaz bu kadar umursamaz olabilirsin aklım almıyor.
kasımpaşa - beşiktaş maçında yaptığı ahlaksızlıkla hatırlanacak sözde futbolcu. şu sıralar yakıştığı yerde yani galatasaray'da oynuyor.
ilk geldiğinde "Taraftarlarımıza Melo'nun yokluğunu aratmayacağım." diyip, takımı sikine bile takmayan top tepici. Bu adamı aldıkları güne yazıklar olsun amk.
(bkz: gelen gideni aratır)
(bkz: gelen gideni aratır)
Lazio macinda 1.50 lık adamdan kafa topu alamayan eli ayağı titreyen topçu. Yüzümü kara çıkartmıştır. Ama gene de kalitelidir.
galatasarayın amına koyan futbolcu. lan şu güne kadar destekledim hep. ama bugün yarrak gibiydi. muslera hariç 10 kişi de değil 9 kişi oynadık amk. hücuma yürüyere çıkıyor. kontra yapamıyoruz. son dakika da olcan uzun taç kullandı. bi bakıyorum donk ofsayttan gelip kafaya çıkıyor. amacın ne, ne yapmaya çalışıyon bir türlü çözemedim.
galatasaray'da oynamis en kotu yabanci futbolcu olabilir tarzi yorumlar yapilmis , dominic iorfa'yi canli izleyen ben de bu onermeye katiliyorum.
Galatasaray'dan sadece para almaya gelmiş futbolcu.
Kaliteli zamanlarını unutmuş. Futboldan sıkılmış. Kime iyi desem beni duyar gibi futbol oynamayı bırakıyor AMK.
Kaliteli zamanlarını unutmuş. Futboldan sıkılmış. Kime iyi desem beni duyar gibi futbol oynamayı bırakıyor AMK.
kızarmış kasap. evet.
Galatasaray'a atılmış en büyük kazıklardan biridir. Umarım 10 maç ceza verirler.
1 dakika içinde 1 sarı kart ve 1 kırmızı yemeyi başarmıştır.
bugun bir daha anladim ki bu adamin futbol bilgisi ve "timing"i amator duzeyde, kondisyonu zayif , pas atabilme yetenegi hollanda 3. ligi duzeyinde..kasimpasayi takip etmedigim icin eski halini bilmiyorum fakat orada iyi oynamis olabilme ihtimaline bile inanamiyorum. net 2. lig topcusu..
ryan donk + linnes için 150 milyon euro veren real madrid'e başkan özbek ''bu paraya donk ve linnesin çorabını vermem '' dedi .
gs'ye ilk geldiğinde "ooo şöyle topçu böyle topçu, melo'yu aratmaz".
şimdi ise "leş".
şimdi ise "leş".
Sana para verenin aklını sikmek lazım. Evet.
Senin ben amina koyim futbolcu gibi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar