bugün
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek10
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri9
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- bu gün sözlük ne tatlı lan9
- etli biber dolması yapan erkek9
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler12
- yemek pişirirken hayatı sorgulamak4
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- martin eden3
- özgürlük nedir sorunsalı7
- seni severken valizini hazır tutan kadın8
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
- tek kasa açan kalabalık market4
- platon un mağara alegorisi15
- iskender6
- hepimiz allah'ın çocuklarıyız2
- true silik olsun10
- sabahtan beri aç olmak5
- tavuk döner4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- kapitalizm3
- aç karnına markete girmek3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- cebren ve hileyle bütün kalelerin işgal edilmesi4
- sucuk döner5
- katalog fahişeleri2
- bıçak arası3
- işe giderken eve dönünce yapacaklarını düşünmek3
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- etli ekmek abartılmış balon bir yiyecektir5
- ismail kartal30
- akepeli olmak karakter meselesidir6
- karınız için boş senete imza atar mısınız5
- haşlanmış yumurta9
- kafası karışık seçmen2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ekrem imamoğlu4
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- iguana tokyo2
- islamda kadın6
- sözlüğün kırbacı5
- okula uyum sürecinde ebeveynlere uyarılar4
- gocunun entry başına 1 tl para aldığı iddiaları4
- istanbul da kiralık sosyal konut başvuruları3
- anın görüntüsü28
- rick sanchez3
- gammaz diye diye başımızın etinin yenmesi3
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
en gıcık kapılan çizgi kahramandır. bütün emeği coyote versin, bilimsel çalışsın, uğraşsın didinsin sonra türlü çizgi oyunlarla hepsi coyoteye patlasın... gerçekde olsa o bilimsel yaklaşımla ebeni bellerdi ya dua et çizgisin... mik mik ne lan mik mik ne bir talep mi?
deli dehşet kuş. uçak havalanırken bilem asfaltı kaldıramazken kuşumuz asfaltı havalandırıyor, kaldırabiliyor.
dangalak bu. ulan bi' kere yakalanilmaz mi be. coyoteninki de can. hayvanoglu hayvan !
1968-1980 yılları arasında plymouth tarafından üretilmiş muscle car dır. 426 cid hemi motorlu modeli 425 hp güç üretir.
(bkz: plymouth road runner)
(bkz: plymouth road runner)
gerçek hayatta coyote ile çok iyi arkadaş olan hayvan. şimdi inanmıyacaksınız ama cidden öyleymiş. benim dayı oğlu hollywod'da* set işçisi o söyledi. bu kovalamacalar felan hepsi rol icabıymış. çekimlerden sonra işkembeciye gidip beraber çorba içip sohbet ediyorlarmış. ben de duyunca çok şaşırdım. çocukluğumuz boyunca keklenmişiz.
en gicik ve itici cizgi film tiplemelerinden ikincisi.
en sevimli çizgi film tiplemelerinden biri.
ağaç kakan woody wood un mutasyona uğramış halidir...bir nevi x-kuş. (bkz: bip bip) (bkz: bibip) (bkz: bbp) (bkz: muhsin yazıcıoğlu) *
(bkz: hepimiz coyoteyiz)
coyote'nin yemek için kovalamadığı kuştur. son bölümünde coyote kendisini yakalayıp elim sende yapmıştır. (sun of a beach, 14.05.2004 09:52) kaynak: ekşi
her izlediğimde üzülürüm çakala.* engel olamıyorum kendime.
500 km/sn ile koşan, coyote'nin de onca plan yaparak bir türlü yakalayamadığı hayvan.
coyote'nin zekasına ve inatçılığına rağmen çok şanslı olan yaratık..ama dur coyote elbet yakalayacak seni o uçsuz bucaksız çöllerde..
uludag sozluk teki sıcak aile ortamı ehuehuehu. bir konuda en azından hemfikiriz dememizi sağlayan yaratık. *
uyuz olduğum karakterdir. ya bir insan evladı bi kere yakalanmaz mı? çocukluğum bunun ezikliğiyle geçmişti. hatta bi ara defter sayfalarının altına çizmeye çalışmıştım, yakalanırken.
peşinden koşan hayvanın onu yakalayıp yemeyi başardığı gün bir keyif sigarası içeceğim, hızlı koşan yaratık.
gicik oluyodum ben bu kusa zavalli tilkiye cektirdiklerine ulan adam bi rahat yüzü göremedi insaf be..
hadi yakalanmiyosun eziyet etme bari hayvana dimi..
yaziktir günahtir yahu..*
hadi yakalanmiyosun eziyet etme bari hayvana dimi..
yaziktir günahtir yahu..*
bir gün coyote tarafından ele geçirilip parçalanmasını istediğim sinir bozucu yaratık...
çizgi filmi yapanların hep taraf tuttuğunu düşündüğüm yapım. birkeresinde coyote yola taş koyuyor ve üzerine tünel görüntüsü veren siyahlık çiziyor ama road runner tünel varmış gibi hızla içinden geçip giderken. coyote buna şaşırarak kendi deneyince taşa yapışıyordu. işte o zaman benim gibi birçok kişi için bu çizgi filmin kafalarda bittiği andı *
acme şirketiyle ortak çalışan kuş, zavallı coyote onu yakalayamadıkça aldığı garip aletlerin hepsinden komisyon alıyor
cok adi bir hayvandir bu. coyote muhendislere tas cikartircasina planlar yapar, bissuru bissuru paralar verip acme'den alet edevat alir son teknoloji, ama gel gor ki bu adi hayvan ya tesaduf eseri kurtulur, ya da coyote'nin ne yapacagini bilir ne yapar eder kurtulur serefsiz. ya bir keresinde ucurumdan dusmemisti yer cekimini bilmiyor diye, lan sahsiyetsiz madem bilmiyorsun, bilmedigin seyi bilmedigini nerden biliyorsun.
yol koşucusu isimli ilginç kuş.kanatları vardır tabiki ama kullanmaz, koşturmayı tercih eder.bi belgeselde orjinalini gördüğümde yarılmıştım.
mip mip diye ötüp jet hızıyla kaçan kuş...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar