bugün

/17
(bkz: rihez 14 yaşında arkadaşları ona ismail yk diyor)
Liseli ergenleri yine kızdırmış yazar. Rihez dur, adamlarda zaten ygs stresi var..
(bkz: recep tayyip erdoğan/@rihez)

üstteki entryleri yüzünden bu dönem aday adaylığı kabul olmamış, '' taşşak mı geçiyorsun lan bizimle yarraaam '' diye geri çevirilmiş yazar.

kısfmet.
hakkında yazılmış 17 sayfa entryi teker teker okudum ve kanaatim,

sapık.
sapık değil, çapkın yazar.
yeni gelin diye yaftalanmış. yanlış biliyorsunuz siz, kendisi eski kaşarlardandır.
gösteririm ama elletmem diyenlerden. hacı bi görebilsek, geçtik gerisini de tık yok sende ne iş yazarı.
tık olmayan yazarmış, öyle diyolla.

--spoiler--
hacı bi görebilsek, geçtik gerisini de tık yok sende ne iş yazarı.
--spoiler--
özlenen şey.
#11335500 *
her türlü gideri var yazarı. severim kendisini ama azıllı bir kürt olduğuna dair rivayetler var. *
hakaret.

içini sen doldur!
(#11335769) nazlanıyor kereta. *
yarın akşam müsaitseniz bize bekliyoruz.

not: götünüz yerse!
kumdan kaledeki kolpa prense masa tenisinde çok pis yenilmiş yazar. yere eğilip pinpon topu toplaya toplaya beli tutulmuş zavallının. hayır ben değil kolpa prens söylüyor. abi dedi bunla maç yaptık 4 gün domalık gezdi, yeni yeni doğrulmaya başladı dedi. adam raketi dondurma külahı gibi tutuyo bi görsen abi dedi.
tabi ben inanmam dedim. o benim topram dedim, biz gebze'liler çok refleksli,çok seri, çok zeki, çok sikici insanlarızdır falan dedim. sonra çocuk gülmekten msj yazamadı daha.

o an anladım yenildiğini hafız, o an!!
özel biri.
özel bir ibne.
kesin bık bık etmeyi, özelse bana özel. saipsiz canım öpüyorum senı.
sözel biri.
cilveli biri.
hakkında bu kadar entry girilince öldü mü acaba diye düşünmeye sebep veren. *
sözlükler tarihinde 15487568. kez ''hakkında bu kadar entry girilince öldü sandım'' kalıbı kullanılmış yazar.
hakkında bu kadar entry girilince götünü ellemişler sandığım yazar.
sözlük tarihinde pulp fiction, saipsiz, beautifuldreamer, tsira, funkymonarch'iden sonra 15487573. Kez " hakkında bu kadar entry girilince öldü sandim" kalıbı kullanılmış yazar.
bu kadar ibne entry girince zenci sandığım yazar.
© copyright 2005 - 2026