bugün
- fenerbahçe vs galatasaray19
- yeter ulan artık9
- tarihin en kötü lyonu10
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü11
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi18
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- fenerbahçe'nin cincondan daha çok para alması6
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar13
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması7
- osimhen'in genduzziyi dövmesi7
- elit partiye yanında götürülen hanzo5
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi8
- ateistlerin yaşama amacı3
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak4
- teröriste sövmek artık yasak5
- sessizliğe duyulan özlem3
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- fenerin şl de ziki tutacak olması9
- ismail kartal12
- game of thrones taki kerhaneci19
- gençlere en büyük tavsiyeler4
- sevgili uefa lütfen fenerbahçeyi cezalandırın4
- rojin kabaiş2
- sabahları nefret edilen şeyler17
- pontus rumları9
- en iyi müslüman teknik direktör3
- simyacı3
- nick vermeden bir yazara seslen6
- fenerbahçe21
- küfürü bırakıyorum sözlükk4
- evrende yalnız mıyız sorunsalı4
- cumhuriyet halk partisi7
- anın görüntüsü21
- küçük çocuğu olduğu halde sigara içen kadın3
- tamircisi ölünce satılan araba6
- hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeyler16
- rainer maria rilke2
- polis bıçaklamak2
- en sevilen sözlük botu2
- pizza5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- fenerbahçe lyon maçı sonrası saha karışması5
- islam barış dinidir43
- sarapci koala51
- kapadokya20
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- yeni partili sözlük yazarları26
- tekmil cihan ameleleri ittifak eyleyiniz2
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek13
uyuz bahçeli ve uyuz kılıçdaroğlu gibi uyuz muhalefet sayesinde iktidarını sürdürmektedir. olağandışı bir özelliği yoktur.
akp hükümetlerinin eline yüzüne bulaştırmadan hallettiği çok az konu vardır ki o kadarını bizim uyuz da yapardı.
akp hükümetlerinin eline yüzüne bulaştırmadan hallettiği çok az konu vardır ki o kadarını bizim uyuz da yapardı.
Tabii adını böyle aniden sol tarafta görünce, insan aniden acaba kalp krizi mi noktasında, bir umuda kapılmıyor değil.
Vallahi bu adam başta kaldığı müddetçe pkk lılar ve solcular kökten tırlatacak. Ne otutrmuş bu adamlara böyle!
toplum cehaletten kör oldukça bu ülkede istediği şekilde hüküm süren insanlardan yalnızca biri olacaktır. bu halkla bu ülkenin ayakta kalmasını ateyizler açıklayamaz. allah'ın varlığına delildir.
(bkz: Kurabiye Tayyip)
hain olan herkese kol böreği yedirmistir. kol gibi kol hahahaaa paralel solcu ne kadar fıtrati bozuk kesim varsa alayini üst üste koymuştur. şimdi sektirin gidin dağılın lan.
pkk lı itleri titreten büyük lider.
http://www.haber7.com/gun...diyorlar-dimdik-ayaktayim
pkk-fetö-chp ortaklığı bile bunları kurtarmadı. kendi pisliklerinde boğuldular.
http://www.haber7.com/gun...diyorlar-dimdik-ayaktayim
pkk-fetö-chp ortaklığı bile bunları kurtarmadı. kendi pisliklerinde boğuldular.
Pkk rusya ıngiltere avrupa karşı ise bu zaat a doğru yoldadır..
tuvalete bile koruma ordusuyla giden, 1.000 KÜSÜR odalı sarayında beyaz çay içen, iki oğlu da askerlik yapmamış lider.
halkın adamı olmak için biraz fazla lüks yaşıyor gibi geldi bana.
halkın adamı olmak için biraz fazla lüks yaşıyor gibi geldi bana.
çözüm süreci hayalleri kuranlara gerekli cevabı vermiştir.
"Son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Ortada müzakere edilecek de, görüşülecek de bir konu yoktur."
görsel
Allah yokluğunu göstermesin Reis.
"Son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Ortada müzakere edilecek de, görüşülecek de bir konu yoktur."
görsel
Allah yokluğunu göstermesin Reis.
Tam bir suç makinası.
yahu senin vicdanına nolmuş? tövbe estağfurullah bişey olmuş yağğh
Türkiye cumhuriyetinin cumhurbaşkanıdır.
Şu anda arkasındaki matematiksel güç sayesinde dümeni sağlam olan ama bir günlüğüne ülkenin adalet sistemi çalışırsa, bu yüzyılın en büyük hırsızlık, yolsuzluk, savaş suçu, ambargo delme, anayasa ihlali, etik ve ahlak dışı iş, halkı kin ve düşmanlığa teşvik, ırkçılık ve ayrımcılık, görevi kötüye kullanma, teröre yardım ve yataklık, terör, seçime hile karıştırma, anayasayı tamamen veya kısmen değiştirmeye teşebbüs, anayasanın değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez maddelerini değiştirmeye veya ortadan kaldırmaya teşebbüs, darbe ile yönetim şeklini değiştirme, meclisin tamamının veya bir bölümün işini yapmasını kısmen veya tamamen engellemek, nitelikli dolandırıcılık, rüşvet almak, ihaleye fesat karıştırmak, haksız rekabete yardım, usulsüz kredi çıkartmak için siyasi mevkisini kullanmak, gibi ve daha böyle uzayıp gidecek suçlarla yargılanıp dudak uçuklatacak cezalar alıp Guiness rekorlar kitabına bir çok sebeple girecek kişi.
işin ilginç tarafı ise, bu suçların hepsi belgeli, kanıtlı ortada olmasına rağmen, arkasındaki matematiksel çoğunluk azalmaz, daha çok artar. Avrupa mıyız? Sanmıyorum. Çünkü bu Avrupa'da çok ender rastlanır ama Ortadoğu'nun vazgeçilmezidir.
işin ilginç tarafı ise, bu suçların hepsi belgeli, kanıtlı ortada olmasına rağmen, arkasındaki matematiksel çoğunluk azalmaz, daha çok artar. Avrupa mıyız? Sanmıyorum. Çünkü bu Avrupa'da çok ender rastlanır ama Ortadoğu'nun vazgeçilmezidir.
Amerikaya hizmet etmemiş bir tane icraatı yoktur.
turkiye cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en büyük lideridir. kuyruk acisindan açılmış bir basliktir. adam olun lan kime hizmet ediyorsunuz, ermenimisiniz yahudimi ingilizmi almanmi ne haltsiniz.
olm millete troll deyip duruyorsunuz siz ne ayaksiniz la. ajantroller yada capulcutroller mi.
(img:#1022248)
Teror geziden daha buyuk bir tehdit degil derken, halk icin degil kendisi icin konusuyor.
Dikkat edin, rte'nin tum konusma ve eylemleri kendisi icindir, millet veya halk yoktur.
Dikkat edin, rte'nin tum konusma ve eylemleri kendisi icindir, millet veya halk yoktur.
hakkinda dogru yorumlar yapilmasi gereken ve bu ulkeyi temsil eden cumhurbaskanimiz.
--spoiler--
Muhalefet cinsi sapıklara bel bağlamış durumda. Bakınız ana muhalefet partisinin genel başkanı dün bir konuşma yapıyor. Ben konuşmayı onun şahsına değil partinin mensubu hanımefendilere ve milletime çağrıyı yapıyorum. Terbiyemin elvermediği galiz ifadelerle saldırıyor. Dün televizyon kanalında bu sözler biplenerek veriliyor.
Bakan Hanım hakkında çok çirkin ifadeler anamuhalefet üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu anda cezaevinde peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız?"
Bu kişi, başında bulunduğu partinin de yüz karası. Bir kasetle partinin başına gelmedi mi? Kaset olmasa partinin başına gelecek hali mi var? Yalanın, takiyenin her türlüsü var.
--spoiler--
http://www.haberler.com/e...si-sapigi-8330660-haberi/
Muhalefet cinsi sapıklara bel bağlamış durumda. Bakınız ana muhalefet partisinin genel başkanı dün bir konuşma yapıyor. Ben konuşmayı onun şahsına değil partinin mensubu hanımefendilere ve milletime çağrıyı yapıyorum. Terbiyemin elvermediği galiz ifadelerle saldırıyor. Dün televizyon kanalında bu sözler biplenerek veriliyor.
Bakan Hanım hakkında çok çirkin ifadeler anamuhalefet üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu anda cezaevinde peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız?"
Bu kişi, başında bulunduğu partinin de yüz karası. Bir kasetle partinin başına gelmedi mi? Kaset olmasa partinin başına gelecek hali mi var? Yalanın, takiyenin her türlüsü var.
--spoiler--
http://www.haberler.com/e...si-sapigi-8330660-haberi/
Babadan oğula nesil bunlar...
kendisinden pek hazzetmesemde kitleleri peşinden sürükleme işini çok iyi yapıyor. halkımız entellektüel birikimi yüksek konuşmasını bilen kişilerden değil de bağıra bağıra konuşup karşısındakini takmayan siyasetçilerden liderlerden daha fazla etkileniyor. onların peşinden gidiyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar