bugün

/1160
(bkz: yatacak yeri olmayan kişiler)
wikileaks belgelerinden sonra yaptığı açıklamadan bir bölüm;
--spoiler--
Hiçbir yabancı bana, ülkeme, milletime olduğu kadar benim ülkemin muhalefet partilerine, siyasetçisine hakaret edemez, çirkin sıfatlar kullanamaz. Biz aynı seviyeyi aynı olgunluğu aynı basiretli duruşu muhalefetten de beklerken maalesef onlar iftiralara borazanlık etmeyi tercih ediyor.
--spoiler--
buna benzer bir açıklamayı devlet bahçeli'de yaptı.

ama midesiz kılıçdaroğlu ve ekibi aynı duruşu sergileyemedi ne yazık ki...
muhalefetten kendisini savunmasını isteyen başbakan.

hakkında iddialar var, üstelik bunu tarafsız olabileceği kesin olan bir kurum dillendiriyor. ne yani herkesin oturup padişahım çok yaşa demesini mi bekliyor?

kemal kılıçdaroğlu "iddiaları inceliyoruz, doğruysa üstüne gideceğiz" dedi. ne desin yani adam? "incelemedik ama kesin tayyip bey haklıdır, o en büyüktür" mü desin?

biraz haysiyet, biraz mantık, biraz tevazu. çok şey mi yahu? sen başbakansın, kalpazan değil!
eleştirilmeyi hazmedemeyen adam.

ne yapalım senin karşında el pençe divan durup, emret sultanım mı diyelim. koskoca peygamber bile nasıl eleştirilmiş ve de sesi çıkmamış.

hatta sahabeler peygamberimize bazen bu sizin mi görüşünüz yüce allah ın mı görüşü diyer sorarlar, eğer benim derse, ciddi ciddi eleştirilerde bulunurlarmış. ve peygamberimiz de bu eleştirileri ciddiye alarak gerekli düzenlemeleri yaparmış.

ama şimdi karşımızda eleştiriye tahammül edemeyen bir sultan var. seçersen böyle birini 2-3 defa olacağı budur.

malesef ülkemizde demokrasi kültürü yoktur. bu gidişle olmayacaktırda.
gözümde kredisini doldurmuş devlet büyüğü.
kendisi hakkında iddiaları ortaya atan abd elçisidir. o vakit kendisinden beklenilen delikanlılık o büyükelçiye ve abd'ye ispatlamazsanız alçaksınız demesidir.
kendisine güvenen adam bunu uluslararası krize çevirir, diğer uluslarda "vay anasını satayım türkiyeyi yönetenler ne kadar namusluymuş. demek ki çalma, çırpma, yolsuzluk liginde zirveye oynayan türkiye yalanmış" derlerdi.
sonra kendisinden şöyle bir açıklama beklerdik;
-bir kuruş yetim hakkı yiyen de, devlet imkanlarını kendi eş, dost, yandaşı için kullanan da, kendi yakınının cebini doldurmak için ihaleye fesat karıştıran da, yine kendi yakını için yasa çıkaran da namussuz, şerefsiz ve sütü bozuktur.
ben recep tayyip erdoğan. burdan bütün beni yakından tanıyanlara sesleniyorum. eğer benim hakkımda bir şey bilipte söylemiyorsanız siz de namussuz ve şerefsizsiniz.
kendisi hakkında hala "8 hesabı açıkla" diyen yeni yetmelere yılmaz özdil güzel bir cevap vermiş.

http://www.hurriyet.com.t...sp?yazarid=249&gid=61
taksim'de "emlak verginizi yatırmayı unutmayın!" yazan panoya 'tayyip isviçre'den ödesin.' not düşen vatandaştan rte'ye selam olsun.
kendini karalamak için gece gündüz çalışan kişilerin kanının son damlasına kadar savaşmasına ragmen halen ayakta duran bir devlet büyüğü. Şahsen kendisini sevmesemde bu yaptıkları ile beğinimi kazanmıştır.çünkü diğer yüzsüzlerin gerçek yüzlerini ortaya çıkarmıştır.
çok sevdiğim, saygı duyduğum bir lider(di). ama son yaşananlardan sonra kafam biraz çalışmaya başladı da, düşünebileceğimi anlayıp her ortamda kıçını yalamayı bıraktığım lider olmuştur.
"benim 1 milyar dolarım olduğunu söyleyenler şimdi ergenekon'dan içerdeler" diyerek bir nevi kendini ele vermiş başbakan. demekki seni eleştirenler içeri tıkılıyormuş.

birde kılıçdaroğlu'na söylediği "isviçre'de banka hesabım olduğunu ispatlamazsan istifa et" demesi vardır ki, ibretlik bir vakadır. a şaşkınım benim, iddiayı ortaya atan wikileaks. yiyorsa bunları onlara desene.
çok fantastik bi adam. her açıklamasını ilgiyle takip ediyorum.
kk'nın "iddiaların doğru olmadığını ispat et" demesi üzerine, "isviçre'de banka hesabım olduğunu ispatlamazsan istifa et" demesine rağmen lafı evirip çevirip kendini kandırmaya çalışanların eleştirdiği adamdır.
cenaze namazı kılınmayacak en cahil başbakandır.
isvirçe'de kuruş parası yokmuş duy da inanma.
Hiçbir yabancı bana, ülkeme, milletime olduğu kadar benim ülkemin muhalefet partilerine, siyasetçisine hakaret edemez, çirkin sıfatlar kullanamaz. ben yeterince hakaret edip, çirkin sıfatlar kullanıyorum zaten, yabancılara gerek yok.
talimatıyla israildeki yangını söndürmek üzere iki adet yangın söndürme uçağını israile göndertmiştir.
(bkz: israile iki yangın söndürme uçağı gönderilmesi)
kendisine yakıştığı gibi beyaz cami şapkasını takıp, eline tesbihini alıp, bir karış sakalını uzatsa, e bi de siyaseti bıraksa zannımca daha az antipatik olacaktır kendileri. bazıları önder sıfatıyla şereflendirirler. doğrudur, hakkıyla bir şeriat önderidir.
postalcıların "isviçre hesabı" isimli iftirasını da çökerten dürüst politikacı , delikanlı insan.
herkesin 3 çocuğu olsun dedi, bişey demedik.
herkesin isviçre'de 8 hesabı olsun da desin bari.
sürekli bel altı muhalefet ile yıldırılmaya çalışılan ama sinirlendikçe halkın daha çok sevdiği büyük lider. sinirlendikçe bizden biri olduğunu anlıyoruz. diğer siyasetçilerin yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler. hakarete, iftiraya eyvallah diyecek biri değildir. biz senin arkandayız büyük başbakan. değil 8 yıl, 18 yıl daha başımızda görmek isteriz.
sağ görüşlü bir insan.
kendisini kötü eleştiren solcular yüzünden adı çıkmış biridir,lakin solcuların dedikleri solcuların kendileri gibi yalandır.
isviçre'de sekiz ayrı bankada hesabı olan "halktan biri". vay arkadaş, halk bu kadar kalbur üstü oldu da bizim mi haberimiz yok? ya da halk bu kadar mı dibe battı, bu kadar mı ahlaki değerlerini yitirdi de soyguncuya, hortumcuya, gericiye bizden biri diyor?
tarih kitaplarina turk halkini yuz karasi olarak girecek, vatanimin icine sican, basbakmayan... *
edelman gibi bir ne olduğu belli adamın attığı çamuru doğru kabul edenlerin ellerine fırsat geçirdiklerini düşünerek muhalefet etmeye çalıştıkları büyük lider.

(bkz: elin sikiyle gerdeğe girmek)
canlandırma editi: edelman'a küfür etmek yasakmış
© copyright 2005 - 2026