bugün

recep tayyip erdoğan

kendisi hakkında iddiaları ortaya atan abd elçisidir. o vakit kendisinden beklenilen delikanlılık o büyükelçiye ve abd'ye ispatlamazsanız alçaksınız demesidir.
kendisine güvenen adam bunu uluslararası krize çevirir, diğer uluslarda "vay anasını satayım türkiyeyi yönetenler ne kadar namusluymuş. demek ki çalma, çırpma, yolsuzluk liginde zirveye oynayan türkiye yalanmış" derlerdi.
sonra kendisinden şöyle bir açıklama beklerdik;
-bir kuruş yetim hakkı yiyen de, devlet imkanlarını kendi eş, dost, yandaşı için kullanan da, kendi yakınının cebini doldurmak için ihaleye fesat karıştıran da, yine kendi yakını için yasa çıkaran da namussuz, şerefsiz ve sütü bozuktur.
ben recep tayyip erdoğan. burdan bütün beni yakından tanıyanlara sesleniyorum. eğer benim hakkımda bir şey bilipte söylemiyorsanız siz de namussuz ve şerefsizsiniz.
© copyright 2005 - 2026