bugün
- göbeksiz kadın kalmaması3
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın7
- yazar k2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- göbek eritme taktikleri5
- teen slasher film klişeleri6
- en son aldığınız iltifat8
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- ısparta6
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- fas4
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- güvenilir erkek3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak6
- ariel şaron2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- netflix üyelik iptali2
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- risale-i nur2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- çay koymak mı katmak mı8
- bolu dağı geçişi2
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza2
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- sosyal medya2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- irmik helvası6
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- kemal kılıçdaroğlu15
- gogol bordello2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- i know what you did last summer3
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- peugeot 4052
- barış manço2
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
Tamda adı üstünde kafaya işleyen bir müzik yapan grup.
(bkz: nice dream)
radiohead yeni albümünü bitirmek üzere. grubun albümü bu yılın son aylarında yayınlayacağı söylenmekte. bu müthiş haber radiohead sevenlerini heyecanlandırmıştır. hatta bu güzelim tatil günlerinin geçip bir an önce yıl sonunun gelmesini ve albümün çıkmasını istemişlerdir.*
geceye yakisan buruklugu veren nadide grup. dagitiyor ama ucuyoruz gokyuzunde, oyle.
sevilen sayilan bir gruptur öncedende hayraniydim fakat aşkımı hatırlatıyor sebebi ile daha da bi severim özellikle :
http://www.vimeo.com/7384364
http://www.vimeo.com/7384364
fade out...fade out again...
bu adamlar ya türkiye'yi sevmiyorlar, ya grubu dinleyenlerin sayısı az, talep yok ya organizatörler kör, bu kitleyi göremiyor ya da radiohead gelmek için bok gibi para istiyor. hangisinin olduğunu bilmiyorum ama milletin radiohead ilgisi beni bile bunaltmışken bu işi yapan insanlar neden bir şeyler yapmıyor, anlamış değilim. rammstein bile geldi lan, daha ne bekliyorsunuz.
ayrıca şarkılarındaki ezgileriyle sigara dahi içmeyen beni değişik kafalara, triplere sokarlar. şarkı sözlerini pek anlamasanız da olur.
ayrıca şarkılarındaki ezgileriyle sigara dahi içmeyen beni değişik kafalara, triplere sokarlar. şarkı sözlerini pek anlamasanız da olur.
street spirit şarkısıyla sizi sizden alır götürür.
thom yorke'a aşık olma sebebimiz.thom yorke sevişelimmi?
milleti üze üze kendine ev yapmıştır. (bkz: umut sarıkaya)
no surprises parçasıyla aşmış gruptur.
this is my final fit
my final bellyache
with no alarms and no surprises
no alarms and no surprises
no alarms and no surprises please
this is my final fit
my final bellyache
with no alarms and no surprises
no alarms and no surprises
no alarms and no surprises please
kuvvetli bir tür uyuşturucu...
let down, street spirit, fake plastic trees üçlemesi ile beraber gelen altın vuruş ve sonrasında paranoid android ile tam kalbinize yapılan bir doz adrenalin iğnesi gibi.
let down, street spirit, fake plastic trees üçlemesi ile beraber gelen altın vuruş ve sonrasında paranoid android ile tam kalbinize yapılan bir doz adrenalin iğnesi gibi.
zihinsel uçurucu olduğunu düşündüğüm grup.
(bkz: durup dururken adamın ağzına sıçan şarkılar) yapan, çoğu insan bünyesinin kaldıramayacağı derecede zamanın ötesinde müzik icra eden grup.
hipnotize eden grup. thom yorke ve diğer grup elemanları hem güzel tınılarla şenlendirir, hem de ruhunuzu dinlendirir. (bkz: creep)
garip garip klipleri olan grup.
*
*
bu grubun üyelerinin şarkı yaptıktan sonra stüdyoda bir araya gelip "aha şimdi sıçtık ağızlarına ehehe çak bi beşlik thom!" diyerek eğlendiklerini düşünüyorum.
bundan sonra reklam yapmayacağız diyerek, reklamın kralını yapmış gruptur. ama bu onların müziğini gölgeler mi diye sorulacak olursa, yanıt tabii ki hayır olacaktır.
ama bence aynı şarkıları üst üste 2 kereden fazla dinlenmemeli, fazlası zarar bünyeye.
ama bence aynı şarkıları üst üste 2 kereden fazla dinlenmemeli, fazlası zarar bünyeye.
yıllardır *, bırakın kötü albümü tek bir kötü şarkı dahi yapmayanlar... çıtayı öyle bir yere çektiler ki gözükmüyor bile. büyütmekse büyütmek: bu adamlar yaşamakta olan en iyi müziği yapıyorlar...
kardeşimden geliyor
-ne dinliyorsun abi ?
+radiohead.
-frekansı kaç ?
-ne dinliyorsun abi ?
+radiohead.
-frekansı kaç ?
solistinin otistik olma ihtimali vardır, yoksa böyle harika müzikleri normal bir insan yapamaz.
(bkz: otizm)
(bkz: otizm)
2007'den beri albüm çıkarmıyorlar,yeter artık dedirtiyor.
(bkz: In Rainbows) son ve yine çok iyi bir albüme imza atmışlar.özgünler ve şimdiye kadar kalitelerinden ödün vermediler.
(bkz: In Rainbows) son ve yine çok iyi bir albüme imza atmışlar.özgünler ve şimdiye kadar kalitelerinden ödün vermediler.
ne olduğunu anlamak için creep i dinlemek yeterlidir.
en sevdiğim şarkısı (bkz: creep)'tir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar