bugün

radiohead'in müzikal açıdan muse'un eline vereceği kıyaslamadır.
Radiohead'in müzikal açıdan sadece eline değil her yerine vereceği komik kıyaslama.
radiohead kafa atar. ne biçim kıyastır bu yahu?
bundan 10-15 yıl sonra muse grubu müziği bıraktığında muse radiohead'e 100 basar denilecek olan karşılaşma. buraya da parmağımı basıyorum.
radiohead birdir tektir. kıyaslanması gülünç durumsaldır.
sahne performanslarına bakacak olursak, muse'un radiohead'in sadece eline vermekle yetinmeyeceği kıyaslamadır.

muse'un sahne performansını merak eden gönüldostları için küçük bir örnek;

http://www.dailymotion.co...n-baby-live-wembley_music
radiohead gibi piyasa şarkıları yapan bir grupla * herşeyiyle müthiş olan bir grubun **garip kıyaslanması.
radiohaed evde takılırken arkada çalabilir muse kafa s.ker.
muse'a haksızlıktır bu kıyaslama
muse'un dar,dik ve geniş açılardan ayrı ayrı koyacağı karşılaştırmadır.
muse kazanır.
radiohead sanat yapar, muse e kötü demek istemiyorum. o da kalitesiyle nam yapmış bir gruptur. ama radiohead apayrıdır. sahne performansı demiş bazı arkadaşlar. sahne performansı bir grubun herşeyi demek değildir. harika müzik yaparsınız ama sahnede sıçarsınız. sahne bir şovdur. sadece yapılan müzik sergilenmez. göz boyamaya çok elverişli bi platformda şova bakılarak grup kıyaslamak, harlem ile nba takımlarını kıyaslamaktan farksızdır. radiohead yaptığı müzik ile açık ara muse un önündedir. *
çok sikim bir karşılaştırma.
http://www.googlefight.co...=muse&word2=radiohead

google'a göre muse'un sikerttiği karşılaştırmadır. fakat bu son derece sikim sonik bir karşılaşma olduğu gerçeğini değiştirmez. tarzlar arasında dağlar kadar fark vardır, müziğe bakış açıları farklıdır, şudur budur. olmamış.*
sahne performansı bir şey demek değildir demiş bir arkadaş yurdumuzdan örnek verelim hangi pop şarkıcısı canlı söylüyor bir kaçı dışında ama cdden dinleyin dersiniz amq ne ses var.Muse'un dvdsi olan haarp izlerseniz bana hak verirsiniz.yine sanat demiş bir arkadaş the resistance dinlememiş galiba.
(bkz: exogenesis symphony i)
(bkz: exogenesis symphony ii)
(bkz: exogenesis symphony iii)
(bkz: united states of eurasia)
(bkz: sanat)
street spirit gibi bir parçaya sahip olan grubun kazanacağı kıyaslamadır. tabiki radiohead.
muse un sikmekle yetinmeyip önce parayı komidinin üstüne bırakıp üstüne keyif sigarasını tüttüreceği karşılaştırma.
radiohead'in parçaları şarkıları daha içtendir.muse'un origin of symmetry albümü dışında dört dörtlük albümü yok ama matthew bellamy seside ayrı bir konudur.sonuç olarak ikisinide sever sayarım ama radiohead'in daha önde olduğu karşılaşma matthew sesiyle harikalar yaratırsa yeniden işler değişebilir.
(bkz: nude)
(bkz: darkshines)
radiohead kicks ass!
muse 3 kişiden, radiohead ise 5 kişiden oluşur.
(bkz: manga siker)

not:yurdum müzikseveri
muse'u severim, fakat radiohead'in yanına bile yaklaşamayacağından adım gibi eminim. Muse konserlerinde görsel efektleri sıkça kullanıp insanları büyüleyen bir gruptur, ancak radiohead çoktan yaptıkları müzik ile insanların gönlünde taht kurmuştur.
thom yorke başlık hakkında:gidelim ağızlarını burunlarını kıralım! demiş.radiohead olm bu,kodum mu oturtur.bi elinizi yüzünüzü yıkayın bakayım.

(bkz: şimdi anladın mı böbeğim)
ajdar her türlü alır.
thom yorke nin ayıp ayıp dediğini duyar gibiyim, muse ne lan? radiohead bu, pink floyd un tahtını alan grup, daha ne olsun radiohead ın sikeceği kıyaslamadır tabikide.