bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- diamond bosphorus8
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- nasıl birisiniz15
- beybi leydi7
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- victor osimhen19
- türk solcusu6
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- simko320
- nah sana oy17
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- güzel kızların mutsuz olması5
- game of thrones taki kerhaneci16
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- fake sanılmaktan flört edememek3
- yeni parti de bölünebilir10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yalnızlığın çaresinin bulunmaması2
- gürcistan göçmenleri13
- ankara6
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- boşanma davası ne kadar sürer4
- manyak olmaya karar verdim6
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- velvet48
- turiste saygılı olmak2
- çekişmeli boşanma davası4
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- algida2
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- yazarlara gelen son mesaj6
- akp'nin 25 yılı2
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
entry'ler (471)
bu başlığı okumam.
Ergenlik cagina gelmis gencin rap mi rock mi rap mi rock mi lan derken mtv de gorup aha budur abi diyerek dinlemeye basladigi gruptur. O caglarda ozentiligin dibine vuran bunyelere birebir gelir. Ha bide linkin park vardi. Al birini vur otekine.
Ne üdüğü belirsiz bir turde muzik yapan aptal grup. Sevenlere saygiar.
(bkz: igrenc gorunmek)
(bkz: hilal cebeci) 10 20 gider bence.
inna nın katılacağı şenliktir.
videolu chat işte.
an itibariyle kafayı yemiş olup hizmet veremeyen sosyal paylaşım sitesi.
pkk lılar çerkez mi? sorusunun sorulması gerektiğini düşünüyorum şuanda. *
100 mekik ve 50 şınav çeken, fakat sevgilisi olmayan, bu sporu evinde 31 çekerek sürdüren erkek olmaktan çok daha iyi olan durumdur.
çarşaf açılmadan bilinemeyecektir. ihtimal bir paranın havaya atılması ve sonucunda yazı veyahut tura gelmesiyle aynıdır.
severek dinliyorum, sanırım malım. bunu anlamama yardımcı oldu başlık, teşekkürler sana.
Başlıktaki yazım hatasını bizzat düzeltmem gerekirse kız kardeşi justin bieber dinlerken yalamak olurdu, öyle düşünerek cevap vermek gerekirse, iğrençliğin dibine vurulan durum olurdu, hem sevişirken justin dinlemek hemde kız kardeşi yalamak açısından. iğrençsin.
Hoşuna gitmeyen entrylerle karşılaştıklarında bir süpriz gibi çaylaksınız yazısıyla sizi cezalandırmaya çalışan boş kafalı topluluktur. benim sizin gibi oğullarım yok.
ölmekte olan bir teröristin son sözleridir.
şu dönemde olmayan duygu, varsada gerçek olmayan, gerçek olduğunu sandığımız, aslında hissettiğimizin tam da "o " olmadıgı duygu.
çok eskide kaldığını hissediyorum. ne elde edersem edeyim, ne kadar büyük olursalar olsunlar elde edilenlerin beni mutlu ettiklerini hissedemez oldum eskiden olduğu gibi, çocukluğumda kaldığı gibi.
benim için esas mutluluk mazide kalmış görünüyor. iphone dan her istediğim şarkıyı dinleyebilmek, her istediğim oyunu oynayabilmek, her istediğim anda sevdiklerimi arayabilmek, resimlerine bakabilmek değil, pazar geceleri geleceğe dönüş filmini seyretmekti mutluluk.
çok eskide kaldığını hissediyorum. ne elde edersem edeyim, ne kadar büyük olursalar olsunlar elde edilenlerin beni mutlu ettiklerini hissedemez oldum eskiden olduğu gibi, çocukluğumda kaldığı gibi.
benim için esas mutluluk mazide kalmış görünüyor. iphone dan her istediğim şarkıyı dinleyebilmek, her istediğim oyunu oynayabilmek, her istediğim anda sevdiklerimi arayabilmek, resimlerine bakabilmek değil, pazar geceleri geleceğe dönüş filmini seyretmekti mutluluk.
trion un beta versiyonu ve eventleri halen devam eden yeni online oyunu.
sike takmamaktır. *
2. ve nice buluşmaların önünü kesen harekettir.
in flames in mükemmel coverı sayesinde hayranı olduğum parçadır. in flamese olan saygım bir basamak daha arttı.