açılmasını iple çektiğim müptelası olacağım radyo.kim yaptıysa ellerine sağlık.çok iyi düşünmüş.
web sitesinde trojen bulunan radyo.

az önce girdim virüs programım uyardı, trojen var sitede. *
(bkz: flatcast viewer) den tırsan virüs programlarına sahip insanların dinliyemeyeceği radio *.
tavsiye;
(bkz: nod 32)
tavsiye edilesi süper radyo,herkes bir gün radio kuzu dinleyecek.*
dinlenilesi hoş parçalarla yayini güzel olan müzikmachine.
sürekli rock müzik calarak beni kendisine baglayan dinlenesi radyo.
gittim, gördüm birleşme teklif ettim, reddedildim, yılmadım istek istedim dj boklubebek kırmadı çaldı radyosu.***
tek radyo;
http://www.uludagsozluk.com/radyo~şaka şaka*
bir an önce elvis şarkıları çalması için dua ettiğim kurum. * * * korsana hayır.
süper radyo,yıllardır yayın yapanlar bok yesin yanında.istikrarlı radyo.kim açtıysa tebrik ediyoruz efendim.hastalarla pek ilgilenmiyorlar ama olsun.
kesinlikle dinlenmesi gereken harika şarkıların dinlenebileceği ve güzel muhabbetlerin döndüğü radyo.
uludağ sözlük'te beleşe reklamını yapan radyo.
an itibari ile boklubebek ile 2 kişi olduğumuz ve güzel şarkıları dinlemeleri için diger yazarları beklediğimiz radyo.
dj lik deneyimime başladığım ve şu anda yayında rock parçalar çalan işte kuzu kuzu dinlenilesi radyo.
dedemin altın dişleri nin boklubebek ten sonra dj liği üstlendiği ve sizleri de belkediğimiz radyo.
isteklere su an da yer verilen radyo yayınının olduğu radyo.dj lik bu mudur abi dedirten mukemmel yer.
tek kişi de olsam yayına devam edeceğim yer.
saat 23:30 itibari ile 7 saatlik yayin rekoruyla bu gece ki yayına son verdiğim radyo.*
saatlerimiz 8:30 u gösterirken yayina başladığım evim evim güzel evim radyo.
hala devam ediyor durmak bilmiyor bir dinleyicisi olmasına rağmen.
aman allahım durduran yok mu beni sabah sekizden beri yayındayım çalıyorum da çalıyorum dediğim radyo.
elektrik kesilse bile ben yayındayken yayına devam edecegim sevilesi bırakılamayası ve de tek kişi olduğum*platform.*
merak ettigim ve dinlemek için zaman kaybetmeden gireyim dediim radyo..
oha diyorum kendime 12 saati devirdim arkadaşlar kimi zaman yanlız kimi zaman vefakar dostlarla devam ediyor yayın gece yarısına kadar.
12 buçuk saatlik yayını burada bitirdiğimi açikliyorum.nasıl bir aletsin sen dedirten nesne.
tekrar yayina başladığım frekans üstü adres.
© copyright 2005 - 2026