bugün
- abdullah öcalan orospu çocuğudur13
- göğüs kıllarım çıkmıyor9
- sırrı süreyya önder22
- dün gece ne oldu13
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi8
- silver ile evlenecek erkek53
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- insan olmaya çeyrek kala8
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arif kocabıyık9
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- sözlükteki linç kültürü8
- öbür sözlük2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- insan olmaya ceyrek kala3
- true'nun çaylak olması5
- sarapci koala59
- sedef hastalığı2
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- araba sileceği5
- babysharkdodododododod o2
- iki tas çorba5
- popeyes6
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- cincinnati cini3
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- sapıklara empati kasan insan5
- sözlüğe bir kedi bırak2
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- anın görüntüsü16
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- sözlükteki bayan azlığı6
- melih gökçek10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- saadetler dilemek4
- sözlük sapığı kim5
- çomar sahiplenme3
- süleymancılar2
ailenin izin vermemesi, gereksiz masraf olarak görmesi.
pahalılık, yoksa hobi olarak giderim o derece.
her akşam 21:00 23:00 psikolojik destek verilir. 100 tl.
benim için paralı olması, sorunlarım olduğunda bunları yok edememesi, sorunları çözmenin insanın kendisinde bitmesi.
Psikoloğa gidecek kadar zengin olsak zaten psikolojimiz düzelir, evet.
Sebebin Para olduğunu sanmıyorum, dışarıda bir yemek yeseniz vereceğiniz ücretle eş değer bir ücret.
Biz millet olarak duygularımızı bastırmaya ve yok saymaya o kadar alışığız ki, duygular ve iç çatışmalar bilinç düzeyine eriştiğinde nasıl davranacağımızı bilemiyoruz, bu durum bizleri oldukça tedirgin ediyor.
Terapide yangın patlaması diye adlandırdığımız bir durum var, nasıl ki yangında kapalı bir odaya oksijen girdiğinde bir patlama yaşanır aynı durumu terapide de deneyimleriz. Kişiler rahatsızlıkları ve çatışmalarıyla ilgili farkındalık kazandıklarında öyle yoğun ve güçlü duygular hisseder ki, bir süre terapiye gelmek istemez hatta pek çoğu terapiyi yarıda bırakır.
Biz millet olarak duygularımızı bastırmaya ve yok saymaya o kadar alışığız ki, duygular ve iç çatışmalar bilinç düzeyine eriştiğinde nasıl davranacağımızı bilemiyoruz, bu durum bizleri oldukça tedirgin ediyor.
Terapide yangın patlaması diye adlandırdığımız bir durum var, nasıl ki yangında kapalı bir odaya oksijen girdiğinde bir patlama yaşanır aynı durumu terapide de deneyimleriz. Kişiler rahatsızlıkları ve çatışmalarıyla ilgili farkındalık kazandıklarında öyle yoğun ve güçlü duygular hisseder ki, bir süre terapiye gelmek istemez hatta pek çoğu terapiyi yarıda bırakır.
Çünkü psikiyatr psikologdan daha faydalı.
Yargılamak istemem ama çiftler için en salakça sebebi "biz konuşarak hallederiz başkasına özelimizi anlatmayalım" düşüncesi.
Motosikletime benzin alıyorum gazlıyorum. Karşılığında terapi görüyorum.
On numara psikolojim var, ondan! Bu sözlükteki psikolojisi en sağlam adam benim! Bundan sonra bana psikolojisi süper gocu abi diyeceksiniz!
Acıbadem sigortası karşılıyor mu bakalım nasıl gidilecek ve ne işe yarıyor zaten sorunsalıdır. Ben psikoterapistler kadar etkin olduklarını düşünmüyorum. Herkes kendi psikolojisini kendi düzeltsin bundan sonra yapayım derken bozarlar falan gerek yok.
(bkz: kendine hayrı olmayanın başkasına hayrının olmaması)
dellenmek !..
Psikolog ve psikiyatri hiç bir hastaliği tedavi edemeyen gereksiz hastaneleri işgal eden insanlardır.psikolog dinler psikiyatri ilaç yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar