bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- cips olsa da yesek8
- oğlum çok güzel lan6
- aklını yitirmek4
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 50 tl ile rolling yapmak6
- manifest grubu3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- matbaanın gecikmesine sebep5
- tembel ve çalışmayan insan16
- acıktım ben3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- horoz hayası çorbası5
- ilginç rüyalar2
- marc cucurella6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- yarın iş olduğu gerçeği3
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- işini kaybetmek2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- parayla dert dinlenir2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- nothing more never less2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- kadim kültürler4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bira cips6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- gemici düğümü2
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- okulda felsefe dersinin gereksizliği tartışması2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- insan olmaya ceyrek kala13
- erzurum hassiko halayı2
- gocusuz sözlük4
- laptop5
- deuce2
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- slavko vincic15
- kane2
- aga be şarkılar5
Ülkenin yarısının cem uzan'dan bu yana yiyemediği cips.
Gelmiş geçmiş en iyi promosyon ürünü olarak hayatıma giren cipstir.
Tabi o dönem star bulabilmek mümkün olmadığından yıllar sonra ilk maaşımla alıp yiyebimiştim. O kadar da pahalı meret *
Tabi o dönem star bulabilmek mümkün olmadığından yıllar sonra ilk maaşımla alıp yiyebimiştim. O kadar da pahalı meret *
diğer çeşitlerine göre fiyatı daha uygun olan tuzlu ve vejetaryen olarak geçen beyaz renkli kutuya sahip olanının tadı berbat.
klasik kırmızıdan şaşmam bir daha.
klasik kırmızıdan şaşmam bir daha.
migros'ta indirime girmiş olması nedeniyle bugün sour cream & onion türünden bir adet edindik, şimdi keyfini çıkarıyoruz. var olsun.
bu da böyle bir entry'dir.
bu da böyle bir entry'dir.
belli olmayan sebepler yüzünden yakında ülkemizden çekilmesi an meselesi olan efsane marka. daha konuşulmadı ama çok gizli yerlerden haberi aldığım gerçek
Eskiden zengin işiydi. Şükür gene zengin işi. Aradaki 5 10 sene boyunca tadına bakabilmiş olmamız da rüyaya tekabül ediyor.
Eskidende pahalıydı şimdide pahalı umarım bir gün yiyebilirim.
Bir kutu pringless 1043 kalori. Yani eğer sabahtan beri bir şey yemiyorsanız onu yiyebilirsiniz.
Normal bir insanın kalorisi için diyorum yani.
Normal bir insanın kalorisi için diyorum yani.
Çok severim yerken Ins kimse görmeden biter,bunu daha uzun uzun nasil yiyebilirim lan dusuncesi güzel.
Biraz da gerçekçi olalım.
Biraz da gerçekçi olalım.
Çok severim ama yerken “çok zararlı bir şey yiyorum lan” hissi çok kötü vicdan azabı çektiriyor.
pringles alınca kendini zengin zanneden kekoların* çok bayıldığı cipsi.
her çeşidini denedim becerememişler, olmamış. eskiden 10 kuruşa satılan kanserojen cipsilerin bile en azından tadı güzeldi. Cheetostan şaşmayın.
Her ne olursa olsun damak tadımı bozamam gidip canım ne zaman çekse alırım, mideme sağlık. Çok yiyemiyorum zaten..
En güzeli salt and vinegar türüdür.
ben daha okula gidemeyecek kadar küçükken annemle işe gider gelirdim. annem gündelikçilik yapardı bostancıdaki bazı evlerde. bostancı tren istasyonundaki büfede görürdüm satıldığını. o zamanlar başka da hiçbir yerde görmemiştim satıldığını. sanırdım ki zengin yerlerde satılan lüks tüketim ürünü. büyük olanı hiç alamadık ama annem küçük 10 cm lik paketlerinden nadir de olsa bana alırdı. o kadar güzel gelirdi ki anlatamam.
şimdilerde yediğimde hiç zevk aldığım söylenemez. ya pringlesin tadı bozuldu, ya ağzımızın.
şimdilerde yediğimde hiç zevk aldığım söylenemez. ya pringlesin tadı bozuldu, ya ağzımızın.
Fiyat performans açısından bence dünyanın en iyisi. Evet.
kurumuş çiğköfte lavaşı yeme hissi veren cips.
çok severim ama artık zararlı şeyler bile ucuz değil. yılda bir kez bulunduğu rafların önüne gidip tadını hatırlamaya çalışıyoruz...
çok severim ama artık zararlı şeyler bile ucuz değil. yılda bir kez bulunduğu rafların önüne gidip tadını hatırlamaya çalışıyoruz...
eskisi gibi tatmadığını düşündüğüm cips. ya da ben büyüdüm bilemiyorum.
cem uzan sana teşekkür ediyorum. 20 yıl önce pringles türkiyeye geldiğinde bunu yemek lükstü ve biz senin sayende pringlesa doyduk.
(bilmeyenler için edit: star gazetesi ilk çıktığında gazete alana pringles hediye veriliyordu)
(bilmeyenler için edit: star gazetesi ilk çıktığında gazete alana pringles hediye veriliyordu)
birayla, sirkeli olanı makbüldr.
Yılbaşında istenen satışlar olmayınca her yerde 8 liraya düşen cipis.
12'ye 15'e geçiremediler. Elde patladı.
12'ye 15'e geçiremediler. Elde patladı.
Eskiden bayatlamazdı. Şimdi hemen bayatlıyor. Seni bile bozdu zaman. Evet.
fiyatından habersiz 3paket alınca kasada başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü, evde herkes için hazineydi kimse yemeye kıyamadı.
En güzeli kardeşle yenilenidir. Yalnız Başına sarmasa da depresyona iyi geldiği tarafımca ispatlanmıştır. Turuncu paket favorim.
indirime girmiş her yerde 8 taale.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar