bugün
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun18
- yemek yedikten sonra kusmak8
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır16
- nervionun beni engellemesi10
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- kemalizm neden çöktü5
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşla ben vazgeçtim6
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- iremganın anısına3
- chp ye oy veren insan zekası3
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- ucan tekme atan hipopotam43
- karton toplarken köpek çetesine yem olmak2
- kadınların 10 gün az oruç tutması2
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- frank lucas'a bir mesaj bırak4
- dedemi astılar diye ağlamak4
- incel2
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- izmir7
- diş sıkmak5
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- recep tayyip erdoğan12
- kadere inanıyor musunuz4
- saçları permalı sözlük kızı10
- sinek as2
- son entrime bakın2
- persona değişikliği4
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- üzgün olunca yapılabilecek kafa dağıtma yöntemleri2
- bodrum daki kırolar4
- ben bazen sözlükte ne yapıyorum hissi2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- havanın uykuyu getirmesi4
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- dijital modern meyhane vs yeni nesil meyhane3
1987 tarihli john mctiernan filmi. basrolde valimiz buygumuz, arnold schwarzenegger. ormanin birinde operasyon yapan bir timin elemanlari accayip bir yaratik, dabbe olabilir, oldurulmeye baslanir ama bir sicrar iki sicrar, arnold abimize gelince sicar. her john mctiernan filminde oldugu gibi bu filmin de temasi, bruce lee van damm'in agzini kirar.
(bkz: predator 2)
(bkz: predator 2)
sinema tarihinin en karizmatik 2 uzaylı ırkından biridir. ikincisi için; (bkz: xenomorph) (bkz: alien)
xenomorph'larla kan davalılardır. her fırsatta döğüşür, ortalığın amına korlar. 2 kez karşı karşıya gelmişlerdir. 2 döğüşün de galibi predatorler olmuştur. ilk filmde arnold * abimiz kendisine çok pis sövmüştür.
spoiler
sen çirkin bir orospu çocuğusun!
spoiler
xenomorph'larla kan davalılardır. her fırsatta döğüşür, ortalığın amına korlar. 2 kez karşı karşıya gelmişlerdir. 2 döğüşün de galibi predatorler olmuştur. ilk filmde arnold * abimiz kendisine çok pis sövmüştür.
spoiler
sen çirkin bir orospu çocuğusun!
spoiler
karizmatik maskesini çıkartınca altindan ucube çikan yaratık.. çok korkardim çocukken.gulyabani 1 bu 2.
'' türk bünyeleri tarafından en az bilmemkaç kez seyredilmiş olması muhtemel filmler'' arasında bir çok kişi tarafından büyük bir öneme sahip olan, daha yeni yetme terminator olan arnold amcanın asker moduna sarıp da, ''olm hep robot mu olup da insan öldürcez birazcık da insan olup da, insanlığa hizmet edelim'' deyip de son lokma olunca, uzaydan gelen elemanı hakladığı, buna rağmen, ortamı, müzikleri, efsanevi replikleri, ve de o dönemin üstünde olan efektleriyle, ayrı bir yeri olan, 1987 yapımı, 1990 senesinde de ''predator 2'' ismiyle devam filmi çekilmiş, john mctiernan filmi..
"if it bleeds, we can kill it" gibi efsanevi bir repliğe sahip film.
Şu filmi aklıma geldikçe izlerim, bir kere bile sıkılıp kapattığım olmamıştır. Hayvan film.
amerikan yapımı insansız hava aracıdır. casusluk dışında taşıdığı füzelerle hedefleri vurabilme kabiliyetine sahiptir.
alien ile teke tek çıkabilecek kalibrede bir uzaylı türüdür.
onca teknolojilerine rağmen hala savaşçı-avcı kültürüyle yaşarlar, onur kavramları vardır.
Av onlar için her şeydir, kendilerini kanıtlama aracıdır. toplumsal adettir. galaksi boyunca her gezegenin en güçlü canlılarıyla savaşmışlardır.
yıldızlar arası yolculuk, görünmezlik modulü, omuz topu, self destruct özelliği olan bilek bilgisayarı, termal görüş vs vs vs.. gibi teknolojilere sahip olsalar da, metalden mızraklar ve bilek bıçakları da kullanırlar, hatta iş yakın dövüşe gelince alien'ı kuyruğundan tutup duvardan duvara çarpma kapasitesine sahip arkadaşlardır.
ama yüksek ihtimalle siz daha savaş alanına ayak bastığınız anda predator çoktan sizi farketmiş, omuz topunu size kitlemiş, ateşlemek üzeredir.
onca teknolojilerine rağmen hala savaşçı-avcı kültürüyle yaşarlar, onur kavramları vardır.
Av onlar için her şeydir, kendilerini kanıtlama aracıdır. toplumsal adettir. galaksi boyunca her gezegenin en güçlü canlılarıyla savaşmışlardır.
yıldızlar arası yolculuk, görünmezlik modulü, omuz topu, self destruct özelliği olan bilek bilgisayarı, termal görüş vs vs vs.. gibi teknolojilere sahip olsalar da, metalden mızraklar ve bilek bıçakları da kullanırlar, hatta iş yakın dövüşe gelince alien'ı kuyruğundan tutup duvardan duvara çarpma kapasitesine sahip arkadaşlardır.
ama yüksek ihtimalle siz daha savaş alanına ayak bastığınız anda predator çoktan sizi farketmiş, omuz topunu size kitlemiş, ateşlemek üzeredir.
Dilllllııın, yu san of a biç.
prensipleri olan, asla hasta ve çocukları avlamayan, her filminin sonunda arkadaşlarının gelip cenazesini aldığı, karizmatik, teknoloji manyağı, 2 metre 30 santimlik, süper uzaylıdır.
call of dutyde kullanması en zevkli silahlardan biri.
Arnoldun mini gun ı kullanma sahnesi nasıldı ama.
insanı dış görünüşüne göre değerlendirmeyen, içine bakabilen alien avcısıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar