bugün
- sözlükte flörtleşmek18
- wednesdayin annesi9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- bir sözlük kızına soylu duygular beslemek3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması12
- alain delon vs cüneyt arkın3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim3
- kendini alain delon zanneden göbekli türk erkeği2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- azgın türbanlı10
- mavi gözlü erkek5
- türk müsün6
- gerizekalı ai moderatör3
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- sözlüğün kahve olması13
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz2
- akepede kliklerin savaşı12
- aquila bicipite2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- madımak2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- düşün ki o bunu okuyor2
- evlenmekten korkmak10
- sözlükte dertleşme3
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- dünyanın en kısa fıkrası4
- alttaki yazara aşık ol11
- lanetli çaylak2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- yaşlılara moruk demek4
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- abd başkanlık seçimi2
- karpuzu kaşıkla yemek2
- gizem altunsoy5
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- dikkat dikkat tai lung kız11
- uçağa binmek3
- gerdek namazı10
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- pazartesi diyete başlıyorum3
- velvet ile revani yemek6
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- nermin3
bir dönem hayatımı ele geçirmiş hala etkilerini sürdüren kült çizgi film.gene çıksa gene izlerim.
hayatımın en anlamlı çizgi filmiydi.jenerik müziğini ezbere bilirim.küçükken tam okuldan gelince başlardı atv de.bazen çok ağlayasım gelirdi,bazende tüylerimi diken diken ederdi.roket takımıda çok komikti.hey gidi hey.aynısından binlerce olan hemşire kızlara,ağladıklarında göz yaşlarının şelale gibi akmasına da kopuyodum.şimdi yayınlansın vallahada billahada hiç kaçırmam,bütün bölümlerini nefessiz izlerim.*
bence şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi çizgi film. gerek müzikleriyle, gerek yaratıcı pokemonları ile. birgün benim de pikachu gibi bir pokemonum olcak hayaliyle yaşardım. gene devam etse izlerim.
başlangıç müziği tersten dinlendiğindede anlamlı olan bir şarkıya sahiptir. tersten dinlenilişi düzünden daha güzeldir. daha dinlenilebilirdir.
tersten dinlemek için= https://www.youtube.com/watch?v=f49bra-O-A8
tersten dinlemek için= https://www.youtube.com/watch?v=f49bra-O-A8
çocukluğumuzun vazgeçilmezi olan çizgi film. yayından kalktığında camdan atlayan çocuğa ne kadar kızmıştım. hayır ash uçsa da çocuk ona özense anlayacağım ama tutmuş piçigeto* denen kuşa özenmiş atlamış. şuç çizgi filmde mi yoksa kuş ile insan arasındaki ayrımı öğretemeyen ebeveynde mi yoksa iş yapıyor gibi gözükmek isteyen rtük te mi artık her kimde ise çocukluğumun en büyük eğlencesini elimden aldığınız için sizi kınıyorum. çocuğa da hala üzülürüm.
(bkz: türk pokemon)
deniz havlumun üzerindeki karakter.
çocukken beni sabah erken kalkmaya zorlayan ve de başaran çizgi dizi.
delikanlı pokemon toptan çıkmaz gibi bir facebook paylaşımıyla beni yardırmış animedir.
(bkz: gadı keçın moooon)
jenerik müziği harika olan çizgi film.
http://galeri.uludagsozluk.com/g/pokemon/
sözlükte karakter sınırlaması yüzünden bir türlü resmim yapamadığım fotoğrafın çizgifilmidir.
edit: duyarlı bir yazar sayesinde yaptım. teşekkürler anarchyzan redar.
sözlükte karakter sınırlaması yüzünden bir türlü resmim yapamadığım fotoğrafın çizgifilmidir.
edit: duyarlı bir yazar sayesinde yaptım. teşekkürler anarchyzan redar.
yıllar yıllar önce, haberlerde gördüm:çocuğun teki 'ben pikaçuyummmm...'diyerek 6. kattan kendini boşluğa bırakmıştır.allah'tan birşey olmamıştır.
bir zamnların fenomen çizgi filmi.Taoları,tişörtleri yatak örtüleri ve daha birçok ürünü piyasaya çıkmıştı.
gerçek hayattaki hayvanların isimleriyle ve şekilleriyle oynayıp karekterleri olşturulmuş hayatımda en çok sevdigim çizgi filmdir.
http://www.facebook.com/AnimeFanPaqe
adresine türkiye'de yayınlanmış tüm bölümleri eklenen küçüklüğümüzün kahramanı şirin ve karizmatik mahluklar. ah ulan ben büyüyünce pokemon eğitmeni olacaktım..
adresine türkiye'de yayınlanmış tüm bölümleri eklenen küçüklüğümüzün kahramanı şirin ve karizmatik mahluklar. ah ulan ben büyüyünce pokemon eğitmeni olacaktım..
Geçmişte başından kalkmadığım, geniş bir izleyici kitlesi olan çizgi film.
Ne izlerdim haa. Sabah-akşam, yeni bölüm-tekrar hiç farketmez. Poke topu gitsin yeter ki. Ufkundaki yolculuğuna çıksın. Kendine yeni pokemonlar(pokimonlar) arasın. Gerçi acaba bu da hayvanları doğasından alıkoymaya mı girer? Neyse derine girmeyelim. Sonuçta Ash olsun, Brock olsun severiz sayarız.
Ne izlerdim haa. Sabah-akşam, yeni bölüm-tekrar hiç farketmez. Poke topu gitsin yeter ki. Ufkundaki yolculuğuna çıksın. Kendine yeni pokemonlar(pokimonlar) arasın. Gerçi acaba bu da hayvanları doğasından alıkoymaya mı girer? Neyse derine girmeyelim. Sonuçta Ash olsun, Brock olsun severiz sayarız.
animenin yaşı olmadığını gösteren, 25 yaşındaki heriflere "şimdi yine olsa izlerim." dedirten, çocukluğumuzun neşe kaynağı, süper yaratıcı anime.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar