bugün
- tai lung49
- ankete gelin beyler25
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek18
- inci sözlük5
- nervio hamferdi13
- tavuk döner4
- meleklere serbest insanlara yasak olan ilimler3
- hiç büyü yapan gavur görmemek5
- sarapci koala39
- 18 ay askerlik yapmak3
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali11
- aziz ihsan aktaş davası8
- bu teyp kaç para eder6
- sevmediğiniz yazarlar11
- ben de reise oy vericem13
- yapay zeka ve işsizlik7
- kutlu doğum haftası9
- beni sevmeyen o kişi7
- yavudileri öğrenmek isteyen okusun3
- müdürden izin almak4
- kendini her konuda haklı gören tip5
- arkadaşlar lütfen kavga etmeyin kitap okuyorum3
- demokratik tercihi yüzünden birine hakaret etmek8
- abd'nin suriye'yi terör listesinden çıkarması7
- denetlemede bayılma numarası yapmak6
- tören büyüsü üzerine bi giriş2
- duygusal boşluğa düşen kızı kandırmak2
- sözlük kızları nerede sorunsalı10
- yalnızlık rahatlıktır14
- dürüm yerken kağıtlı kısmı ısırmak4
- 100 milyon dolar kaldırıp yeni bir hayata başlamak4
- sütlaçın üstünü pürmüzle yakmak5
- az ötede havla çapulcu5
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları6
- babil sürgünü2
- varoş kadınlar2
- menemen6
- ikinci nebukadnezar2
- sözlük yazarlarının saatleri4
- iremga hanımefendi2
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- fetönün sümüklü mendilini yalayanlar5
- atatürk ün gençliğe hitabesi3
- adige2
- büyücülük2
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi4
- mavi saçlı kız2
- kendi nick altına yazmak2
- arkadaşlar kavga etmeyin2
soundtrack'ini (benzediği kadar) gitar ile çalıp söylediğim çizgi dizi.
sürekli dinlenir, bağımlılık yapar.
sürekli dinlenir, bağımlılık yapar.
tek kelimeyle özetlemek gerekirse, çocukluğum. daha derin bir anlam olamaz benim için.
camdan atlayan velet ben charizard'ım mı dedi yoksa pikachu'yum mu dedi hala tartışılmaktadır.
Yayinlanmis tum sezonlarinin elimde oldugu cizgi-filmdir. Ankara ici elden satilir, olmadi kargoyla gonderilir.
(bkz: pokemonindirdvdrip 720p)
(bkz: pokemonindirdvdrip 720p)
Eskiden hiç kaçırmadıgım çizgi film.
misti'nin garip ördeğine ve şarkı söyleyip herkesi bayıltan, ardından hepsinin yüzünü boyayan topa hayran olunan çizgi dizi.
çarizart ile magmar'ın savaşı der susarım.
çarizart ile magmar'ın savaşı der susarım.
Ash e asık bir nesil yetistirmistir.
küçükken pokemonun başlama saatini beklediğim kadar daha birşeyi beklememişimdir.
yayınlanmış bütün bölümleri youtube kanalında gerek türkçe dublajlı gerekse türkçe alt yazılı olarak bulunmaktadır. bu devirde korsan cd'ci mi kaldı amına koyim. ilerleyin biraz.
Akla cips kokan tasoları getirir.
Eski dönemin göz bebeği olan güzel bir çizgi film. Küçükken epey bakardım. ''Pikachu'' adında sarı renkte bir yaratık vardı. Ona da bayılırdım. Aklımda hatıralar canladı da, içim bir fena oldu yahu. Vay anasını arkadaş.
(bkz: hey gidi günler hey)
(bkz: hey gidi günler hey)
5. sezondan sonra bozan anime. Zaten 4. sezondan sonrasını televizyonlarda göremedik.
(bkz: Pokemon ferhat)
(bkz: Pokemon ferhat)
kardeşime izlettigim ve çok sevdigi bir çizgi dizidir. çocukluguma döndüm resmen ilk bölümden başladık hadi bakalım...
Bir zamanlar tek eglencemdi. Bir embesilin pikachu diyip camdan atlamasiyla son bulmustur.
ash ketchum isimli pokemon avıcısının, dünyanın en iyi pokemon eğiticisi olmak için başından geçen maceraları konu alan anime dizisidir. ash en yakın arkadaşları pikachu, misty ve brock ile bu yola koyulmuş ve rozetleri toplamaya başlamıştır.
pokemon, ben charizard'ım diye camdan atlayan bir angut yüzünden ülkede gösterimden kalkmıştır. #unutmaunutturma
an itibariyle burunda tütüp tekrar raftan indirilmiştir.
görsel
görsel
pokemon, ben charizard'ım diye camdan atlayan bir angut yüzünden ülkede gösterimden kalkmıştır. #unutmaunutturma
an itibariyle burunda tütüp tekrar raftan indirilmiştir.
görsel
görsel
ash'in ekibinde bulunan serena adındaki kızın ash'e açık açık yazdığı, sırılsıklam aşık olduğu anime.
misty dahil diğer bütün kızlar ash'e bizim anlayamayacağımız kadar inceden yazmışken serena'nın bir tek "i love you ash" demediği kaldı. eğer ash bu kızı elinden kaçırmayı başarırsa ya gerçekten komadadır, ya da gizli gizli pikachu'yu zikiyordur.
not: pikachu ve charizard animede torpillidir. oyunlarda ise gayet tırttır.
misty dahil diğer bütün kızlar ash'e bizim anlayamayacağımız kadar inceden yazmışken serena'nın bir tek "i love you ash" demediği kaldı. eğer ash bu kızı elinden kaçırmayı başarırsa ya gerçekten komadadır, ya da gizli gizli pikachu'yu zikiyordur.
not: pikachu ve charizard animede torpillidir. oyunlarda ise gayet tırttır.
bir neslin favorisi olan çizgi dizi. rüyalarımıza girerdi o derece severdik. https://www.youtube.com/watch?v=kMG4Qa4vmOo
1. sezon 38. bölüme geldiğim çocukluk şeysi.
küçükken izledğimiz ve tasolarını biriktirdiğimiz baş yapıt. erkek kız tasoları kıravatların arasına az saklamadık aramalarda almasınlar die...
tasoları çok güzeldi lan.
çocukluğumda "pokemon gotta catch 'em all" diye giren müziğini hep "pokemon gargaçıyo" diye mırıldandığım çizgi film.
orospunun teki yüzünden türkiye'de yayından kaldırılan efsane.
ileri ki bölümlerini izlemeyenlerin çok şey kaçırdığı anime. charizard için izleyin bari be.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar