bugün
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz20
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- nasıl yakışıklı olunur5
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- s'i l v'e r m'i s t11
- kürtler8
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- telefonun şarj bölgesi temassızlığı5
- türk seküler devrimi11
- karım ayaklarımı yıkamaya mecburdur2
- sarapci koala76
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi13
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- gocu31
- arkadaşlar ben artık ayıyım4
- mehmet okuyan3
- adil ve eşit bir ekonomik düzen nasıl kurulur3
- nasıl zengin olunur3
- erkekler evleneceği kadını nasıl seçer2
- fiat ın en iyi arabası8
- yaşlı insanlar neden huysuz olur9
- sokakta hiç tanımadığı adamın kulağını çekmek3
- dokuzuncu nesil yazar karizması8
- şiveli konuşandan nefret etmek3
- sözlükte artı eksi dengesinin normal olmaması5
- insanların zombileştiği bi gelecekte yaşamak3
- helal olsa faize para koyar mısınız3
- canımın yengen çekmesi3
- tomris uyar'a ikinci yeninin yengesi diyen tip4
- arkadaşlar sözlük kapanıyor3
- paraya onem vermemek6
- azerbaycan a yerleşmek6
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
- bir sözlük yazarıyla evlenir misiniz7
- insanın karnı doyunca hikayesi bitmez2
- togg t6x2
- gömü bulmak8
- maltepe içen kadın5
- kızsız olmak2
- bu koyden olsam ne olacak20
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı7
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi7
- çocuk saati2
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- bilinçaltı yansımalarını reel dünyada görmek3
- ekşi sözlük7
- şive şakası5
- dinlerin yalan olması17
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası11
- tavuk haşlama2
hollandalı dj jaydee'nin 1992 seneside ortaya çıkardığı, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük house klasiğidir. push the feeling on ile beraber, piyasaya çıkmasından beri 10 milyon adet remiksi yapılmış, hatta sample'ları bugün hala kimi şarkılara ve televizyonlardaki programların jeneriklerine hayat vermektedir.
(bkz: köpekleri çok olan köyün insanları az olur)
gibi özlü bir sözü türk dil kurumuna hediye eden yazar. alsınlar eğitim kitaplarında, türkçe derslerinde felan kompozisyon başlığı olarak kullansınlar amk. *
gibi özlü bir sözü türk dil kurumuna hediye eden yazar. alsınlar eğitim kitaplarında, türkçe derslerinde felan kompozisyon başlığı olarak kullansınlar amk. *
kırtasiyeci olduğunu düşündüğüm yazar.
saygılar.
eski trollerin tahtım elden gidiyor diye korkup saldırdıkları yazar. halbu ki böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. trol degil, ciddi manada akıllı bir yazarmdır keza.
eski trollerin tahtım elden gidiyor diye korkup saldırdıkları yazar. halbu ki böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. trol degil, ciddi manada akıllı bir yazarmdır keza.
saygılar kelimesi ile fenomen olmaya çalışan yazar.
hbbia yı örnek alıyor belki de o da olabilir.
(#21980628)
(bkz: reklam kokan hareketler bunlar)
hbbia yı örnek alıyor belki de o da olabilir.
(#21980628)
(bkz: reklam kokan hareketler bunlar)
olmuyor zorlama yazarı.
Fail troll.
olmamış yazardır. allah aşkına biri silksin şunu kendine getirsin.
nickindende anlasildigi gibi kendisi rüyalar ve hayaller dünyasında yaşayan bir yazar.
saygılar..
Kendisine 5 yıldızlı sahlep dükkanımı devren satmak istediğim yazar. Fiyatta anlaşırız, ihtiyacın büyük şimdi..!
Umarım cimri çıkmaz yarabbim.
Kendisine 5 yıldızlı sahlep dükkanımı devren satmak istediğim yazar. Fiyatta anlaşırız, ihtiyacın büyük şimdi..!
Umarım cimri çıkmaz yarabbim.
adamin dibi. kasar bas muduru. anliyor durduramiyoruz.
saygılar..
sahlep işletmeciliğini düşünmedigimi ayan beyan ederim. ben içiciyim hemşerim, satıcı değil!
sahlep işletmeciliğini düşünmedigimi ayan beyan ederim. ben içiciyim hemşerim, satıcı değil!
sahlebi icirten yazar. bol tarcinli. helal olsundur.
(bkz: lady blue/#22045716)
cinsel dürtülerini ve saplantılarını başka yazarlar üzerinden iddialaşmak üzerine gerçekleştirmeyi hedefleyen cinsel tercihi oturmamış yaşı küçük yazar. yanlışım varsa bütün sözlük bu yazarı s*ksin de rahatlasın.
cinsel dürtülerini ve saplantılarını başka yazarlar üzerinden iddialaşmak üzerine gerçekleştirmeyi hedefleyen cinsel tercihi oturmamış yaşı küçük yazar. yanlışım varsa bütün sözlük bu yazarı s*ksin de rahatlasın.
göt olduğunu açık bir dille ifade ederek gönlümü kazanan yazar. akıllı olması temennilerim hep arka cebinde olsun. *
saygılar..
hepsinin degil de, bazı yazarların kendisine verdiği öğütleri göt cebinde taşıyacagını beyan eden yazar..
hepsinin degil de, bazı yazarların kendisine verdiği öğütleri göt cebinde taşıyacagını beyan eden yazar..
spoiler kullanımından bihaber yazar.
o biirrrr spoiler man.
saygılar..
efenim ben plastic dreams. sözlükte geçirdigimiz vakitler de umarım aramızda seviyeli ve sevimli bir dostluk oluşur. çok öptüm mersi..
mesaj kutumu bu tipler sikip veriştiriyor amk
efenim ben plastic dreams. sözlükte geçirdigimiz vakitler de umarım aramızda seviyeli ve sevimli bir dostluk oluşur. çok öptüm mersi..
mesaj kutumu bu tipler sikip veriştiriyor amk
Sözlükte yeni olduğunu duyuran yazar. Özel mesaj yolu ile duyuru yapma nickaltını coşturur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar