bugün
- ben geldim kerkenezler18
- hoppili gillini ve ömer yıldırım4
- gollumun gözü yüzükte6
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- 777 diyen erkolar7
- iyi parti17
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- evde boxer ile dolaşmak2
- claudian clouds21
- saçını pembeye boyayan erkek6
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- tekken tag tournament2
- sözlükten soğuma nedenleri13
- yırtık boxer giyen erkek3
- mehdi aleyhisselam6
- simko316
- artık neden savaşlar çıkmıyor2
- beşiktaş7
- kısır7
- en son alınan iltifat3
- gün tabağı5
- cep telefonu kılıfı2
- 0 0 76
- kendi sorumluluğunu almak4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- akrep burcu kini7
- hınç3
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- çağla idi3
- halife mehdi ismet4
- friedrich hegel la bi cay icek9
- hamburger date6
- sigara ve kahve2
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- pizza yemek8
- ince telli saç3
- aleksey batrakov12
- sözlük ırkçıları8
- çerçeve yasa35
- alttaki yazara motto ver16
- zerzevat2
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- kasları parçalamak2
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- sahibinden com salakları4
- amedspor14
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- cinler musallat istatistiği7
- ghosting4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler30
avrupa işi pidedir. bizim gibi yemek kültüründe pide,lahmacun ve binbir çeşit börek olan bir ülkede tutulmasının tek nedeni medyadır.
şarküteri mamüllü lahmacun.
Ankara'da en iyisini new york pizza deliyery'den (nypd) yiyebileceğiniz yiyecek.
oyun konsollarıyla arkadaşalığı çok iyi olan, hamurumsu daire.
vejetaryen olanları bile güzel olan, çok açken tadı daha güzel hissedilen ama fazla yenmemesi tavsiye edilen, pidenin bir değişik türü gibi olan yiyecek.
Pizza kültürü diye bir şey vardır ki ana maddesi el ile yemektir. Çatal bıçakla asla tadı çıkmaz. Ketçap & mayonez le tadlandırılabilir. Doğru yerde yenildiği taktirde vazgeçilemez, yanında nugget ve patates kızartması ile çok çok iyi gider.
ton balıklısına büyük bir merak salıp denedim ama denemez olaydım az daha aramıza giriyordu ,hayatımın fast food unu benden çalıyodu, neyseki suçuklusu imdadıma yetişti şimdi mutlu mesud takılıyoruz.
mutfakta en iyi yaptıklarımın arasında başlarda bulunan yiyecek.
Gerçi lahmacundan pek farkı olmasa da, yine de kendine has tadı ve yapılışı var.
pizza yapmaya 6 yıl önce, bir çok yabancı internet sitesinde tarifleri alıp deneyerek başladım, daha sonra eleme-deneme-yanılma suretiyle en iyi pizzaların en iyi yanlarını bulup, kendi pizzamı oluşturdum.
Gerçi lahmacundan pek farkı olmasa da, yine de kendine has tadı ve yapılışı var.
pizza yapmaya 6 yıl önce, bir çok yabancı internet sitesinde tarifleri alıp deneyerek başladım, daha sonra eleme-deneme-yanılma suretiyle en iyi pizzaların en iyi yanlarını bulup, kendi pizzamı oluşturdum.
ramazan ramazan sol frame'e getirilmemesi gereken leziz yiyecek. gerçi şimdi ben de aynısını yapmış oldum lan.
Kahvaltıda, öğlen yemeğinde, akşam yemeğinde, ara öğünlerde, sahurda yiyebileceğiniz muhteşem fast food.
italyan pizzası her zaman sosa önem verdiği için, italyan olanlarını tercih edin.
ayıptır söylemesi bu akşam yediğim karışık pizzadan sonra lahmacunu sorgulamamı sağlayan gıda maddesi. ev yapımıydı tabii ki, çok lezizdi, yediğim dilim sayısı aklımda değil.
lahmacunu sadece urfa da yeme kararı aldırdı bana. ama bir daha aynı pizza bulunur mu o da ayrı.
lahmacunu sadece urfa da yeme kararı aldırdı bana. ama bir daha aynı pizza bulunur mu o da ayrı.
eve giderken alacağım yalnız insan yiyeceği.
arkadaş ortamlarının vazgeçilmezidir.
ama tabi ki bir çiğ köfte, bir döner, bir lahmacun gibi değildir.
ama tabi ki bir çiğ köfte, bir döner, bir lahmacun gibi değildir.
bir lahmacun değil.
fazla yenildiğinde insanı kat, kat lahana haline getirebilen bol kalorili yiyecek.
Az sonra yiyeceğim muhteşem ama bir o kadarda zararlı yiyecek.
görünüşü ile iştah açan güzelim fast food yiyeceğidir, can'dır efendim.
italyan lahmacunu.
(bkz: american peasant food)
içine pastırmanın da yakıştığı italyan işi yiyecektir.
taptığım hazır yemektir.günün 3 öğününde de yeyim bıkmam arkadaş öyle seviyorum onu.yedikten sonra midem bile hemen asit salgılamıyor şöyle bir tadını çıkarıyor o derece yani.
çatalla yiyerek güzelim pizzaya eziyet eden insanlar,en güzel fast food türü herhalde sevmiyen çok az veye hiç yoktur en güzel yanı her insanın istediği malzemelerle harikalar yaratılması
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar