bugün

bir yerine piercing yaptırma ihtiyacı duyan bünyenin bunu yapmayı isteme sebepleri.
delinme arzusu.
(bkz: boş küme) *
hastalık kapma isteği.
çeneden damlayan çorbanın israf edilmemek istenmesi bunların en önemlisidir.
(bkz: Karizma)
Hiç bir mantıklı sebebi yoktur.
kişinin piercing sevmesidir. bazı kızlara çok yakışmasıda bir sebep olabilir.
(bkz: size ne ulan)
(bkz: saçları uzun çocuğa acayip acayip bakıp sonrada dayak yemek)
temelinde kisinin zevkleri olan nedenlerdir.
(bkz: turkiye de farkli olmak/#1733013)
-o kadar delik var vücudumda. ha bi eksik ha bi fazla diye düşünen kişinin kendi bileceği eylemdir.
kişinin tamamıyla kendi bileceği iştir. yaşı bir hayli küçükse veya bilinçli olmadığı düşünülürse ebeveynleri tarafından karışılabilir. yalnızca bazılarına çok yakışır geri kalanları genelde sadece metal taşımaktadırlar vücutlarında. (bkz: seksi olma isteği) (bkz: ilgi çekme isteği)
Tipsizliğinden ötürü kompleks edinmiş insanların ,kendini ön plana çıkarma arzusu.
insanın ypmak istediği ve beyendiği bir şeyi yaptırmasıdır. özentilik denemez.
+kanseri önlüyormuş...yok lan o sünnetti.
-o aids değil miydi abi?
+ne bilim la...sözlük karışınca benim de kafam karıştı.
- üzerindeki fazla yükü atma isteği.
- iletkenlik.
- konsepte uyma**
yaptıranın pek de tınlamadığı sebeplerdir. bazen böyledir, sebep yoktur, korku yoktur, olur biter. geriye sadece anketler kalır.
çeneye yaptıran için, çeneden su fışkırtmak isteği.
estetik durduğu için.
yapabiliyorum demek icindir. yapamaz hede hode diyecek adamlari sklemiyorum demek icindir. boyle adamlarla araya mesafe koyabilmek icindir.
çoğunlukla önlenilemez bir meraktır. nasıl olacağını merak ederek delinir ve delinirsiniz.
(bkz: kendimden biliyorum) *
farklı olma girişimidir. insan hayatının bazı dönemlerinde böyle farklılıklar isteyebilmektedir. normal birşeydir. çıkarttığınızda bitmiş gitmiştir. uzatılacak bir durum değildir. ***
(bkz: özgür irade)
kulağa küpe takmak istemek sebebiyle aynı sebeptir.
bazı kızların yakışıklı doktorlarla samimiyetlerini arttırmak için yazlık bölgelerde başvurdukları şirin ve platonik yöntem.
© copyright 2005 - 2026