bugün
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması10
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- askerden sonra dikkat çekmek4
- tai lung26
- kadının kalbine giden yol4
- anderson talisca6
- kıyamet2
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- nervio varıdı nerede o8
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- sözlük dayısı dövmek6
- commodore 642
- anın görüntüsü20
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- victor osimhen19
- osuruktan şiirler89
- ben hiç ak partiye oy vermedim2
- su bardağı ile çay içmek5
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- ismet gurbuz 202411
- fenerbahçe17
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- muslettin amca10
- içki şişeleri3
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- yemeksepeti4
- arkadaşlar selam4
- balkanlar da sarışın olmaması4
- eski sevgilinin mesaj atıp ben aşık oldum demesi3
- steam arkadaşı aranıyor5
- kitap okuyorum sessiz olun4
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı5
- eski sevgiliyle 50 yıl sonra karşılaşmak5
- mekke anlaşması5
- semahta giysi üçetektir2
- tortellini3
- 22 ağustos 2026 sıcak hava dalgası3
- sade sodaya tek atan insan4
- otogar tuvaleti4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- güne bir türkü barcı bırak2
- koku hafızası2
"ötesi yok" grubumuzun en kıdemli elemanı o hatta kurucusu da denilebilir.yazdıgı her yazının sonuna kadar arkasında oldugum ve caylak durumundan yazarlıga gectigimi paylaştıgım ilk insan.
(bkz: delikanlı)
kader arkdaşı olduğumuz yazar. kınadılar bizi dostum.*
o bir karşıyakalı o bir harika kişilik. senelere dayanan dostluğumuzu her akşam msn de dahada bir pekiştiriyoruz.o bu sözlüğün vazgeçilmezlerinden...
kanımız ısındıgı yazarlardandır, askerlik kapıda gibi gozukmektedir.* e sana da guzel bir uludagsozluk ugurlaması yaparız.
zirvede muhabbetler arasında fazla muhabbet fırsatı bulamadığım yazardır. nice zirvelere inşallah.
27 ocak izmir de tanışalım kaynaşalım zirvesi'nde pek * konuşma fırsatı bulamadığım yazardır. daha düzgün bir oturma düzeninin olduğu başka zirvelerde görüşmek üzere...
tam altınımda yalan oldu diye seslenemek istediğim yazardır kendisi.ula ula:S diye başlayan ve sonrasında merinos,biskrem,bennu,tagged,blöf,kuju diye devam eden sohbetlerimiz sırasında kendisini çok iyi anladığım yazardır ayrıca.en kısa zamanda tülin ablanın bizi beklediğinide hatırlatıp kapıdaki askerlik için denizcilerin harekete geçtiğinide belirtemek istediğim canım yazar arkadaşım.
doğum günün kutlu olsun yazarı... sevdikleriyle beraber nice yıllara sağlık, mutluluk ve başarıyla...
doum günü çocuu. kendisi ile çok muhabbetim olmamasına rağmen, daha nice yıllarında nice güzel sohbetlere imza atacağımızı düşünüyorum. pek yaşlıymış bir de bu bir şey değil! doğum günü neyineyse artık? *
kendisine mutlu yıllar diye seslenmek istediğim yazardır.umarım yeni yaşı ona dilediğinden cok daha fazla güzellik getirir.iyiki doğmuşşş....
doğum günü kutlu olmuş ve şu andan itibaren yaklaşık oniki buçuk saat daha kutlu olacak yazadır.
dahi burcun insanları olarak kendimizi dünyanın en zeki insanı seçtiğim smiley koleksiyoncusu. "teytey""55555""55555""55555" diyorum. anladın sen.*
sevgililer gününü kutladığım duygu insanı. "sevgi fedakarlık ister, emek ister" diyorum, anladın sen diyorum. ayrıca dünyanın en entel danteli seçtiğimdir. *
kskli jam tam sevilesi insanlardandir.Deli manyak konusmalarimiz olur MSNde.Hep gülümserim onunla konusurken...
övünmekte çok haklıdır; çünkü o karşıyakalı'dır.
meğer eskiden kalma bir bağımız olan yazarmış.
--spoiler--
- sen nerede okudun?
- ekonomi' de...
- hangi sene girdin?
- 2002.
- hımm...
- ne oldu?
- benim kardeşim de o sene kazandı ekonomiyi.
--spoiler--
meğer kardeşi ekonomi' den sınıf arkadaşımmış. kardeşini çok sevmiştim, kendisini de çok sevdim. bursa' ya bekliyorum, gelmezsen zeus' a şikayet ederim. *
--spoiler--
- sen nerede okudun?
- ekonomi' de...
- hangi sene girdin?
- 2002.
- hımm...
- ne oldu?
- benim kardeşim de o sene kazandı ekonomiyi.
--spoiler--
meğer kardeşi ekonomi' den sınıf arkadaşımmış. kardeşini çok sevmiştim, kendisini de çok sevdim. bursa' ya bekliyorum, gelmezsen zeus' a şikayet ederim. *
sözlüğün göztepelilerini isyana teşvik etmiş karşıyakalı beyaz beyaz yakalı biraz da fiyakalı uuser'imiz.
kopmalara sebebiyet veren eseri :(#1755552)
kendisini bundan sonra takip edeceğimi belirtmeden geçemeyeceğim yazar..
kendisini bundan sonra takip edeceğimi belirtmeden geçemeyeceğim yazar..
...titrer tanrılar tepeden tırnağa
zeus'un sarayında o bir yürüdü mü,
yaklaşıp, parlak yayını bir gerdi mi o,
bütün tanrılar fırlar ayağa.
zeus'un sarayında o bir yürüdü mü,
yaklaşıp, parlak yayını bir gerdi mi o,
bütün tanrılar fırlar ayağa.
başının göğe ermesi umuduyla 1000. entryisini kendi nick altına girme hakkını kullanan yazar. sol frame i gereksiz işgali bu entry hatırına mazur görülmesi gereken kişi.
karşıyakalı yazarlardan. dolayısıyla sözlükteki doğuştan şanslı yazarlardan biri.
karşıyakalılık bilinci oturmuş karşıyakalılardan. delikanlı karşıyakalı diyelim biz buna.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar