bugün
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- kapadokya13
- zeki insanların sevilmemesi5
- iyilik vs dürüstlük3
- islam barış dinidir43
- sabahlara kadar cips kolayla bilgisayarda oturmak5
- bizimkiler3
- yeni partili sözlük yazarları26
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza10
- aynı eve çıkılacak iki yazar2
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek2
- kemal kılıçdaroğlu7
- sözlük yazarlarının benzediği dizi karakterleri2
- bir demet tiyatro2
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- ziraat kupası için artı iki yabancı kontenjanı4
- sarapci koala53
- çanta5
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- türkiye fenerbahçe federasyonu2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı17
- sözlük yazarlarının doğaüstü deneyimleri3
- balon4
- sözlüğe küsmek9
- kadının kocasına ismiyle hitap etmesi edepsizliktr6
- çapulculardan hiç erkek adam çıkmaması4
- yazdıklarına göre değil yazara göre oylama yapmak3
- mesaj alımını kapatmak3
- hard seven hatun6
- ne kadar yaşlısın22
- yazarların şu an okudukları kitap4
- akp mhp dem ittifakı8
- dizi filmlerdeki gizli mesajları görebiliyorum2
- merkezi sistem klima3
- velvet45
- köpek günü3
- muslettin amca adam değildir3
- askerliğin insana kazandırdıkları4
- dünyada obsidyen kaldı mı5
- mesaj alımını aç diye ağlayan erkek2
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz8
- tespih2
- ankete gelin beyler31
- sözlükte sapık var mı6
- beyin nakli mümkün mü2
- gilded'ın yürekleri ağza getirmesi4
- sözlükteki iki yüzlülük4
- 2015 de sözlükte olan yazarlar3
- avanos6
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek8
80 lerde çıkan diziydi sülalecek izlerdik.
Bugün kanalları geçerken trt 1'de bunun olduğunu gören annem dur dedi. Bakmaya başladı. Eskiden çok seyredermiş.
trt1'de kahvaltıda baktığım dizi. annemlerin babamların zamanının dizisiymiş. gram gerilim müziklerinin olmadığı sanki bir mahallede video çekiyormuşcasına diyaloglara şahit oluyormuşsunuz. sıkıcı gibi gelebilir şimdi ki zamana göre ama ben o zamanlarda yaşamak isterdim.
'' bu mahallede yaşar, bizim perihan abla, küçük büyük herkesin dostu perihan abla '' şarkısıyla akıllara kazınmış, bir zamanlar baskın olup artık çoğu unutulmuş olan değerleri de yansıtmış sıcacık bir dizi.
kuzguncuk'ta çekilen nostaljik dizi.
çocukluğunu 80' li yılların sonu ve 90' lı yılların başında yaşamış olanların aileleri ile televizyon tek kanallıyken izlediği sıcacık diziydi. değerli oyuncu perran kutman, komşuluk başta olmak üzere çoğu değerin henüz ölmediği güzel bir mahallede herkesin derdini dinler, yardımına koşardı. o zamanın toplumu için de bu bir gerçekti ayrıca.
başrollerinde perran kutman ve şevket altuğ gibi usta sanatçılarımızın rôl aldığı, 1986 ve 1988 yılları arasında, istanbul'un üsküdar ilçesinin muhteşem güzellikteki nostaljik mahallesi kuzguncuk'ta çekilmiş ve trt'de yayınlanmış unutulmaz komedi dizisidir.
dizinin her bölümüne ayrı bir şarkı yazılmış ve bestelenmiştir. öyle ki, bazı bölümlerinde 1'den fazla şarkı söylenmiştir. 2 sezon süren ve toplamda 74 bölüm çekilen dizi için en az 74 şarkı yazılıp bestelenmesi verilen emeğin ne kadar büyük olduğunun kanıtıdır ve takdiri hak eder.
kuzguncuklular tarafından dizinin çekildiği sokağa perihan abla ismi verilmiştir.
perran kutman bu diziden yaklaşık 15 yıl sonra yine kuzguncuk'da çekilen "hayat bilgisi" adlı dizide de başrol oynamıştır.
zaman zaman açar izlerim, en sevdiğim diziler arasındadır.
dizinin her bölümüne ayrı bir şarkı yazılmış ve bestelenmiştir. öyle ki, bazı bölümlerinde 1'den fazla şarkı söylenmiştir. 2 sezon süren ve toplamda 74 bölüm çekilen dizi için en az 74 şarkı yazılıp bestelenmesi verilen emeğin ne kadar büyük olduğunun kanıtıdır ve takdiri hak eder.
kuzguncuklular tarafından dizinin çekildiği sokağa perihan abla ismi verilmiştir.
perran kutman bu diziden yaklaşık 15 yıl sonra yine kuzguncuk'da çekilen "hayat bilgisi" adlı dizide de başrol oynamıştır.
zaman zaman açar izlerim, en sevdiğim diziler arasındadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar