bugün

/54
tarih in arka oda sı isimli programda önce uyuyan şimdi de kendisi ile dalga geçildiği müsabeteiyle çantasını alıp ben giidyorum diyen kadın.ya gerizekalı ya da gerizekalı taklidi yapıyor.
komik kadındır.**
http://video.mynet.com/ha...gidiyorum-o-zaman/483120/ *
(bkz: uyuyan güzel)
(bkz: yeme de yanında yat)
canlı yayında uyuyan -ki nasıl bir rahatlıktır bu-uyandığında "vücudum attı" gibi abuk bi laf eden şaşkın.. (bkz: pardon canım çok mu ses yaptık).
diplomat inal batu'nun kızıdır. zeka ve yetenek değil de, "güçlü baba" faktörünü kullanarak her yerden bitiveren bir kadındır. şaşıdır, yamuk ağızlıdır. yazıları da, konuşmaları da, oyunculuk performansları da kabak tadındadır. ahmet hakan gibi "1,5 kafa genişliği = omuz genişliği" orantısına sahip imam bir güdüğe verir ve bunu da her yerden bitme gayesi ile yaptığını düşündürür. bu adamın çirkin yüzünü gizlemek için hiç kesmediği kıllar vardır yüzünde, sakal ve bıyık adında...

sonuçta bir zamanlar bütün bunlara rağmen "ahmet hakan'a gelesin." denemeyecek bir kadındı. nadir bir seksapeli vardı. ahmet hakan'dan sonra insanların salt görüntülerinin de koku yayabileceğini bir kez daha kanıtladı. yoğunluk sırasıyla gül suyu, naftalin, küf, lağım ve yosun karışımı bir koku yaymaya başladı.

benzeri için (bkz: nilüfer-reha muhtar ilişkisi).

edit: ifade iyileştirmesi
çok karmaşık bir kadın. son haftalarda programdaki saçmalıkları görünce aklıma 3 seçenek geliyor.

1- programda dönen herşey düzmece ve pelin batu bu vücut attırmalar olsun, ağlamalar olsun hepsini kasıtlı ve reyting amacıyla yapıyor. (bu ihtimali çok düşük buluyorum)

2- pelin batu harbiden çok saf bir kadın. harbiden uyuyor, uyanınca saçmalıyor. duygularına hakim olamıyor. sabırlı ama sabrı taşınca (ki taşması çok doğal o iki tuhaf adam yanında) programı terk ediyor falan.

3- çok zeki ve bu yaptıklarının hepsi alttan alta ayar verme amaçlı. mesela uyurken çok sıkıcısınız mesajı veriyor. ağlarken gerçekten inandığı bir şeyi daha etkili ifade edeceğii düşünüyor. ve programı terk ederken zaten yerden göğe kadar haklı yapmadıklarını bırakmadılar kadıncağıza yahu. ayıp o güzellikteki bayana bir de.*
her hafta tarihin arka odası adlı programa çalışıp gelen, bilimsel verilerle tarih konuşan, bilgili ve görgülü kadındır. kıraathane insanı tadında tarih konuşanlar tarafından fena harcanmış ve ağlatılmıştır.

erhan afyoncu pelin batu'dan özür dilemelidir.

kadın arkalı önlü 26 sayfa not tutup gelmiş lan, ayıp be yaptığınız.
küçükken annesine el kaldırmış, taş olmuş
vücudunun atmasıyla ünlü kızımız.
(bkz: vücut atması)
sağlam "atar"ı olan delikanlı ablamızdır.
Tarihten bir nane anlamayan, vucudu atınca uyuyan oyuncu-tarihçi.
an itibariyle bu hafta ne yapacak acaba diyerekten ilgiyle izlemeye başladığım kadındır.

tarihçi abiler kendisine sürekli sorular sorarak "had konuş meydan senin" diyorlar ama baya bir kırgın başladı. her an kafa atabilecek gibi durmakta.

ilgiyle takipçisi olacağız. hadi pelin!
sağ gözü hafif seyiren güzel kadın. * *
çok fena şekilde çizgi kedi sylvester'a(hem ses hem görüntü) benzettiğim. pudra şekeri kıvamlı hoş oyuncu.
konuşması ile erekteyim erekte erektee dedirtecek olan müstesna kişilik.
sözlük yönetimine girmiş. mastürbatif diye mesaj atacakmış herkese özelden.
sözlüğümüzün yeni modu. eğlenceli bağyan.
moderasyon uyuyor.
sözlükteki altı acilen silinip süpürülmesi gereken güzel kızdır.

(#7684776)
(#7683413)
(#7683320)
güzel ama saf bir kız.habertürk teki programında saksı muamelesi görmesi onu iyice aptallaştırdı.
bu geceki piyano aktivitesinden sonra verdiği frikik yine bu sözlük yazarlarından kaçmamıştır.

ama pelinciiim kesiyosun muz ortayı bize sadece topa dokunmak kalıyor...
habertürk tarihin arka odası programında gecenin kırmızı arka planı.

(bkz: aksesuar pelin batu)
bu gece ki programda piyano eşliğinde "foolish games" şarkısını söyledi , kız heyecandan tirtir titriyordu, bi panik oldu bi heyecan yaptı, piyano olayını kıvırdı da , mümkünse sussun şarkı söylemesin. ağızı yamula yamula şarkısını bitirdi ve sonrasında kısa kırmızı mini eteğiyle free kick vermemek için dikkatli kaltı üstünede bunu dile getirdi otururken posizyon verdim falan dedi. hayır madem fark edildi bu durum niye dile getiriyorsun ki ? hemen arkasından saksı moduna geri döndü öyle takılıyordu en son bıraktıgımda. kırmızı sana çok yakışıyor pelin , saçlarını düz yapma mümkünse bırak dalgali kalsın.
kendini entelektuel sanıyorsa yazık, birilerinin hatırlatması lazım sadece güzel ve seksi kendisi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026