bugün
- aykolik yetkili olsun kampanyası23
- papa francis'in serveti8
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an13
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı19
- kabataş yalanı23
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye17
- yolda namaz kılan davarlar28
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek9
- allah ı niçin göremiyoruz13
- 4 hak mezhep11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- zina çoğalınca deprem olur32
- ekrem imamoğlu44
- erdoğan ikinci atatürk tür11
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası23
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü17
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi24
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması42
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer29
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- kanal istanbul8
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- uludağ sözlük soruşturması8
- şener üşümezsoy8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- 26 yıldır yürüyen adam16
- 3 mart 1924 halifeliğin kaldırılması11
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- parasıyla hava atan erkek9
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (400)
özel sektörde iş bulamamış yurdum gençliğinin son çaresi, ekmek teknesidir.
içinde kavuşmayı ve ayrılığı bir arada barındıran sevmediğim üst üste düzensiz bir terminaldir.
hani hava böyle kapanır da yağmur yağacak gibi olur ama bir türlü yağamaz ya, her yeri bir nem bir kasvet kaplar, hah işte tam benim ruh halim.
peynirle iyi giden meyvedir. Eskiler karpuz deyince şimdi olduğu gibi büyük diyarbakır karpuzundan ziyade, kara karpuz diye ifade ettikleri, büyük çekirdekli, şekerinden yenmeyen karpuzu anlarlar.
Sabah uyanırsın, gözlerini ovuşturup, bir heyecanla takvime gider gözlerin, aman Allah'ım bugün o gündür, içini bir heyecan kaplar sonra, yemeyip yediren, gerektiğinde ceketini satıp seni okutan babana armağan edeceğin 365 günün belki de en güzel minnettarlık günüdür o gün; sonra bir çiçek, bir torba dolusu şeker ve bir şişe suyla mezarlığın yolunu tutarsın...
mevcut olan su kaynaklarını heba ederken işin edebiyatını etmek için açılmış bir farazi başlıktır.
gündüz vakti çıplak gözle Uranüs'ü görmeye çalıştım, ama olmadı göremedim ve dans deyip günü tamamladım.
fiziksel değil ama ruhsal açıdan huzur veren kız tipidir, bir de trip atmaz.
sen, benim aşkım ve bebeğimin biricik annesi, ağustosta ülkemizi terk eden leylekler seneye mayısta tekrardan gelecekler ama ben seni her an sevmeye devam edeceğim.
daha olgunlaşmamış insan fikirlerini görebilmemiz ve aynı yazarın 30'lu yaşlara geldiğinde yazdıklarıyla çelişmesini ilerleyen 10 yılda görebilmemizi sağlayacak enfes durumdur.
boğazı olmayan insandır, yoktur ki giysindir.
sabah erkenden okula kaldırmaları ve servise binene kadar daha doğrusu okula gittiğinizden emin olana kadar sizi takip etmeleridir.
realite dışında bir durumu anlatan başlık şeysi. türbanlı kadınlar da zaten polis olayım jandarma olayım efenim komando olayım diye ölüyorlardı zaten de olamıyorlardı.
aslında kadınları araba tekeri benzeri bir mal gözüyle gören zihniyetin benzetmesiyle ilişkin bakış açısını da yansıtır kendi içerisinde. patlak dediğiniz kızlar patlak diye gören sizlere düşsün diye bedduayı da içinde barındırmaktadır.
paralı, zeki, yakışıklı, kıskanç olmayan, her istediğini yapan, alan, getiren, en güzel yemek ve salataları hatta mangalı en usta şekilde yapan; olmayan erkektir.
her şarkının bir hikayesi vardır, bu şarkının da olduğu gibi. Çocuk bir kıza aşıktır deliler gibi sevmektedirler birbirlerini ve gün gelir çocuk iki senelik askerlik vazifesi için yollara düşer gurbete gider. Dönüşte sevdiği o güzel kızın zengin ve de yaşlı bir adamlar sırf para için evlendiğini öğrenir. Sonra bu sözler dökülmeye başlar dilinden "sen kimseyi sevemezsin, sevmeyeceksin" ve sonra bu şarkı dilden dile sanat güneşimize kadar ulaşır ve hepimizin yüreğine dokunan nağmelere dönüşür. Bu da benim hikayem olsun.
yengeç olurdu, yan yan giderdi.
akrabalarını yolcu ederken yapıyorsa bunu televizyonla gidin televizyon gibi de gelin imasındaki adamdır, candır.
ilgili belgede yılların TOEFL sınavı TOEFLE olarak ifade edilmiştir.