bugün
- kiraz cicegi kolonyasi34
- yazarların en sevdiği sözler9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- yazarların en sevdiği meyve7
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- mantra grubu6
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- 10 temmuz 20265
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- kuran da namazın olmaması21
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- 1000 liralık boxer giymek5
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- kürdistan5
- kadın yazarların kavga etmesi11
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- fas11
- fransa8
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- velvet38
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- ayakseverlik5
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- söylemek istenilenler4
- johnny sinsin araba vurdurması4
- smallville dizisinde ki meteor ucubeleri2
- 2026 dünya kupası24
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- futbol21
- trump a kafa atmak2
- saraca finch house25
- düşün ki o bunu okuyor6
- tabağında yemek bırakan erkek5
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- menemen4
- john glover2
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak2
- sanal oyunda bir kızla seks yapmak2
- fiat 131 vs peugeot 5043
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- bonnie tyler5
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak3
en koyu beşiktaş taraftarıdır. *
beşiktaş'taki her zenci pascal'dı dün gece... öyle özlemiştik onu, öyle özletmişti kendini.
koskoca stad tıklım tıklım, hınca hınç dolu ama bana sorsan bomboş,kızmayın abi valla bomboş o yokken ya.şimdi yumruğumu havaya kaldırıp,pascal'ın şerefine haykırmak istiyorum ağzımı olabildiğince çok açarak tekrardan:pascal pascal pascal nouma,nouma nouma pascal nouma.
bu günlerde, dünyanın başka bir yerinde, bizimle aynı hislerle mutlu olan futbolcu. keşke bugün kupayı kaldıranlardan biri de o olsaydı.
oynadığı reklamda gözünden ter akan adam. o kadar prodüksiyon yapıyorsunuz da adam gibi bir göz yaşı damlası bulamıyorsunuz ya ben de daha bir şey demiyorum. sizi nouma'nın tombalasıyla başbaşa bırakıyorum.
sampiyonluk kutlamalarinda lehine tezahurat yapilarak hala unutulmadigini kanitlayan...
elini cebine sokması bile fenerbahçelileri korkutan eski futbolcu. keşke şampiyonluk töreni için inönüye gelsede 3lü çektirse, tombala çekse.
(bkz: şimdi uzaklardasın) özledik be abi...
en son alpet reklamlarında görmüşler tombalacıyı...
(bkz: tombalacı)
beşiktaş'a dönsün. ne misyonla olursa olsun, yeter ki beşiktaş'a dönsün. gelsin amigo olsun, gelsin taraftar olsun, gelsin klüpte çalışsın, bir şeylerden sorumlu olsun, yeter ki dönsün. kimseyi sevemedik onun kadar. sahada bir futbolcu değil, koyu bir taraftar vardı. sanki aramızdan biri çıkıyordu, her maç başka bir hırsla oynuyordu. kendi adı için değil beşiktaş için oynuyordu. zaten gittikten sonra hiçbir yerde oynayamadı. sürgüne giden bir şairin hayatı gibi sonlandırdı futbol hayatını. beşiktaş şarkıları söyledi hep. sürekli geldi buralara, kopamadı, filmlerde oynadı, reklamlarda oynadı.
gelsin, aramızda olsun hep.
onu sadece beşiktaşlılar değil, diğer taraftarlar da severdi. sevmeseler bile saygı duyarlardı. saygı duyulasıydı çünkü.
gelsin, aramızda olsun hep.
onu sadece beşiktaşlılar değil, diğer taraftarlar da severdi. sevmeseler bile saygı duyarlardı. saygı duyulasıydı çünkü.
harbi beşiktaşlıydı. çok özledim lan seni.
bende çok özledim memleketi be abi..
(bkz: pascal bizi diskoya götür)
bende çok özledim memleketi be abi..
(bkz: pascal bizi diskoya götür)
serdar bilgili'ye ana avrat, ağız yüz kombinasyonlarında türlü küfürler etmem sebep olan futbolcu. o olsaydı işler bu noktaya kadar sarkmazdı.
tombalacı.
özledik be abi.
özledik be abi.
özlediğimiz...
Pascal'ın bir gs maçında bilerek kırmızı görmesinden sonra mikrofonlar ona yöneltildiğinde aynen şunları söylemiştir: " Elimde bir bıçak olsa kendi takım arkadaşlarımdan bir kaçını bıçaklayabilirdim. Bir takım bu kadar ruhsuz oynayamaz. Bir takım bu kadar taraftarındaki aşk ateşinden uzak olamaz. Bilerek kırmızı gördüm çünkü sahadakilerle aynı ortamda bulunmayı bile kabul edemedim "
(bkz: seviyoruz seni)
(bkz: seviyoruz seni)
http://gelgidersin.blogsp...nn-yeni-reklam-filmi.html
yeni reklam filmiyle boy gösteren efsane beşiktaş futbolcusu.
--spoiler--
reklamda pompacının tombala çekeceğini sanıp ürkük bir halde durması ise yarılmalara sebebiyet vermiştir.
--spoiler--
yeni reklam filmiyle boy gösteren efsane beşiktaş futbolcusu.
--spoiler--
reklamda pompacının tombala çekeceğini sanıp ürkük bir halde durması ise yarılmalara sebebiyet vermiştir.
--spoiler--
samimi bir futbolcuydu. eli sikinde gezer antreman sahasına işerdi.
sevilirdi..
sevilirdi..
türkiyede şahit olabilinecek en muhteşem gollere imza atmış siyahi futbolcu.yakışacağı tek takım olan beşiktaşta oynamıstır.gerisi yalan...
türkiye'ye gelmiş yetenekleri belirli sınırda olan yabancılardan biri. fenerbahçeliler nasıl ki lugano'nun pisliklerine hayran kalıyorsa, beşiktaşlılar da nouma'nın yaptığı aptal saptal hareketlere hayrandı ve ilginç olan bu hayranlığın halen daha devam etmesi.
beşiktaş'ın tombalacı lakaplı, unutulmazlar arasına girmeyi başarmış, taraftarın gönlünü fethetmiş en sevilen oyuncularından biridir pascal nouma.
beşiktaşta 21 numarayı giyen siyahi oyuncu.türkiyeye gelip en çok adından söz ettiren yabancı oyuncu.beşiktaş taraftarıyla bütünleşmiş hırslı oyuncu maç içinde rakip oyuncularla ettiği kavgalardan dolayı bir hayli eleştiri alan ve en sonunda fenerbahçe maçında elini şortunun içine soktuğu ve bir takım hareketler yaptığından (bkz: tombala) dolayı kulüpten atılmıştır (bkz: fener zenci sever)
Dün kuzenime anlattım Pascal Noumayı..
Ne çok anlatacak olayın varmış be Pascal
Gelişini bile unutamıyor insan..
Show Spor vardı eskiden akşamları çıkardı showtv de. Çok büyük oyuncular beklerken ALtyazıda Beşiktaş Fransız forvet Pascal Noumayı transfer etti diyordu.
Sanki başka adam yok ya demiştim. Gerçektende şu an hatırlamıyorum ama en kötüsü Pascal Nouma idi..
Siyahi bir forvet ama adını sanını çokta duymadığımız bir adamdı. UEFA kupasındaki kafa golü dışındada pek bir bilmezdim..
Şimdi ise akıldan çıkmıyorsun
Müşteriye 21 YTL öderken
Alışverişte 21 YTL lik bişey görürken hepsinde sen varsın
Acunun programında 21 numara bile hepimizin uğurlu sayısı
Adın Pascal
Soyadın Nouma
Lakabın Tombalacı
Unutmuyorum Pascal seni,
Kimsede unutmuyor, unutmayacak..
Ne çok anlatacak olayın varmış be Pascal
Gelişini bile unutamıyor insan..
Show Spor vardı eskiden akşamları çıkardı showtv de. Çok büyük oyuncular beklerken ALtyazıda Beşiktaş Fransız forvet Pascal Noumayı transfer etti diyordu.
Sanki başka adam yok ya demiştim. Gerçektende şu an hatırlamıyorum ama en kötüsü Pascal Nouma idi..
Siyahi bir forvet ama adını sanını çokta duymadığımız bir adamdı. UEFA kupasındaki kafa golü dışındada pek bir bilmezdim..
Şimdi ise akıldan çıkmıyorsun
Müşteriye 21 YTL öderken
Alışverişte 21 YTL lik bişey görürken hepsinde sen varsın
Acunun programında 21 numara bile hepimizin uğurlu sayısı
Adın Pascal
Soyadın Nouma
Lakabın Tombalacı
Unutmuyorum Pascal seni,
Kimsede unutmuyor, unutmayacak..
Gündemdeki Haberler