bugün
- diamond bosphorus24
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası7
- kavga etmekten korkan erkek8
- tai lung24
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- nickten isim tahmini yapmak29
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi2
- yunan adaları6
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- 5000 e yakın amerikan filmini özet geçmek2
- abberline4
- en sevilen su markası7
- habire12 adamdır37
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- ne olacak bu ülkenin hali4
- habire1259
- server'ın naneyi yemesi5
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- faik öztrak3
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- kan sırası4
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- aldığınız en ilginç iltifat5
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- sssilvermist19
- tememda kenka nalaka6
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- sözlük kızlarının kombinleri23
- insan kaynakları5
- izmirli kızların verici olması17
- ben geldim naneler13
- ipkis efendi2
- fil8
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- robot moderatör3
- iş bulamamak5
- az yakar diye dizel araba alan memur2
- kaplan7
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- almanlarin orduya guvensizligi3
- claudian clouds kadındır12
- kartal6
- aslan8
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- otosan p1003
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- timsah5
şüphelendiği tüm şeyler birer birer gerçeğe dönüşünce haklı olarak kuşkudan kafayı yeme aşamasında olan insan.
olmadık şeylerden şüphelenen, mantığının dur saçmalama bak öyle şey olmaz demesine rağmen hala kuşku duyan, etrafına ve kendisine hayatı zindan eden, sürekli kafasında kurgular kuran acil tedavi görmesi gereken kişidir.
devamlı bir yerlerde kamera,ses kayıt cihazı arayan kişidir.
sürekli birileri tarafından incelendiğini sanan insandır. popüler olma yolunda önkoşuldur paranoyak olmak.
paranoyak halim
yok benim tedavim
alo aşkım nerdesin
neredesin kimlesin
anlamak ne mümkün
olur böyle hergün
düşünmeden duramam
başka türlü olamam
şeklinde devam eden ebru elver şarkısı..
yok benim tedavim
alo aşkım nerdesin
neredesin kimlesin
anlamak ne mümkün
olur böyle hergün
düşünmeden duramam
başka türlü olamam
şeklinde devam eden ebru elver şarkısı..
Serhat Mustafa Kılıç'ın Tv8 de dün gece başladığı programdır.Türk televizyonlarında ilk olan bu programda Serhat seyircierin önünde stand up yapacak ve arada da bir kaç skeç le bizi güldürücektir.Fragmanı bir gariptir ayrıca.
Bazen kendimden de şüphe ettiğim bir tür hastalık .
an itibariyle bulunduğum odada bir şekilde kendine yer edinmiş bilgisayar masası görünümlü kitaplığın rafına iliştirilmiş ilkokuldaki elişi kağıdına benzer (sözde grafiker olucak ve elişi kağıdı değil o renkli aaaadört şeklinde sataşmalar ve baskılar altında giriyorum entryi) üzerine "paronoyak" olarak yazılan sözcük.
devamlı salak salak saçma sapan şeyler düşünen insan. bir çeşit ruh hastalığı. geçirdiğim kötü çocukluk yüzünden bende de bulunan hastalık ama kimse bilmiyor.
bu sözlüğüde biraz bundan dolayı seviyorum. burada sırlarımı söyleyip az da olsa içim rahatlıyor.
bu sözlüğüde biraz bundan dolayı seviyorum. burada sırlarımı söyleyip az da olsa içim rahatlıyor.
O'nun yanına giderken dinlediğiniz şarkıyı O yokken duyduğunuzda
Sizin şarkınız başkasının şarkısı olmuşsa
Ağlarken gülüyorsanız gülüşlerinizi hatırlayıp
Mesajlar yazıp yolladınız varsayarak kaydediyorsanız
Antidepresanları çerez gibi alıyorsanız
Doğmamış kızınızı sahiplenip isim veriyorsanız ikinizin olduğuna inanıp
Ve gaalipten sesler duyup 49594754 kere uyanıyorsanız yarı uykunuzda
Korkuyorsanız nedensiz.. Sizin tedaviniz yok. Bu dünyaya hoşgeldiniz.
Sizin şarkınız başkasının şarkısı olmuşsa
Ağlarken gülüyorsanız gülüşlerinizi hatırlayıp
Mesajlar yazıp yolladınız varsayarak kaydediyorsanız
Antidepresanları çerez gibi alıyorsanız
Doğmamış kızınızı sahiplenip isim veriyorsanız ikinizin olduğuna inanıp
Ve gaalipten sesler duyup 49594754 kere uyanıyorsanız yarı uykunuzda
Korkuyorsanız nedensiz.. Sizin tedaviniz yok. Bu dünyaya hoşgeldiniz.
bünyeye sürekli şüphe ettiren hastalık. paranoyak olduğunuzu "acaba ben paranoyakmıyım lan" düşüncesi kafanıza girdiği andan itibaren anlayabilirsiniz. teşhisli paranoyaklığım vardır. kendi belirtilerim arasında;
- merdiven çıkarken arkamdan kimseyi yürütmeme
- normal yolda yürürken arkamdan kimseyi yürütmeme
- sürekli takip ediliyorum hissiyatı (bkz: oda gizli kamerayla izleniyor korkusu)
- dar bir yola girdiğimde arkama baka baka yürüme
- herhangi bir alışveriş merkezine girdiğimde bütün güvenlik kameralarını görme isteği gibi gibi. daha çok sayabilirim bunlardan.
- merdiven çıkarken arkamdan kimseyi yürütmeme
- normal yolda yürürken arkamdan kimseyi yürütmeme
- sürekli takip ediliyorum hissiyatı (bkz: oda gizli kamerayla izleniyor korkusu)
- dar bir yola girdiğimde arkama baka baka yürüme
- herhangi bir alışveriş merkezine girdiğimde bütün güvenlik kameralarını görme isteği gibi gibi. daha çok sayabilirim bunlardan.
"paranoyak olmam, takip edilmediğim anlamına gelmez."
gurur kuşku güvensizlik bencillik demişken herkes biraz paranoyak oluyor o halde. onları normal gözüken insanlardan ayıran şey kurgularını o anda uyarlamaları, saldırganlıktan utanmamaları. çıplak zihinleri vardır.
vefasizamaadivefa
herşey üstüme geliyo herşey bana karşı herkes beni kandırıyo. annem beni sevmiyo aslında sevgilisi var bana söylemiyo sevgilim şuan napıyo kesin aldatıyo beni başka birinin yanında yüz kere söylese de anlamıyorum bana göre öyle. ve evet yalnızım yalnız kalıyorum sabahları da sadece kendime günaydın diyebiliyorum. o kadar.
herşey üstüme geliyo herşey bana karşı herkes beni kandırıyo. annem beni sevmiyo aslında sevgilisi var bana söylemiyo sevgilim şuan napıyo kesin aldatıyo beni başka birinin yanında yüz kere söylese de anlamıyorum bana göre öyle. ve evet yalnızım yalnız kalıyorum sabahları da sadece kendime günaydın diyebiliyorum. o kadar.
Özellikle sevgiliden ayrılma aşamasında içinde bulunulan ruh hali. Bu dönemde Sherlock Holmes olup çıkıyorsunuz. Yapılan, söylenilen her şeyin altında bir alt metin arıyorsunuz. Hoş değil, bunaltıcı ve yorucu.
arkadaşınız müşteri hizmetleriyle konuştuğu esnada, telefondaki kişinin sizin hakkınızda kötümser konuştuğunu düşünenlerin hastalığıdır bi derecede.
dünyanın en kötü psikolojik rahatsızlığı. kendimden biliyorum, beyine olumlu sinyal gitmez. hep olumsuz düşünürsünüz.
her insanda görülür. üzerinde fazla durmamak lazım. yola devam gençler. evet.
Bir gerilim filmi. Tüyleri diken diken eden. Oyuncular mükemmel. Evet.
Temel semptomu kendi güçlüklerinden ötürü çevresini suçlama eğilimi olan bir kişilik tipidir.
(bkz: mehdi adayları)
(bkz: mehdi adayları)
bu kişiler ayrıca grandiyöz (kendini büyük ve üstün görme) duyguları içerisindedir. Kendisinin çok önemli, vazgeçilmez insan olduğuna inanır. Herkesi küçük görme, herşeyi ben bilirim, herşey benden sorulur havasındadır.
http://www.bilgilerforumu...id-kisilik-dikkat.692320/
http://www.bilgilerforumu...id-kisilik-dikkat.692320/
Takıldığım bir forumda ki kullanıcı adı.
Korku içinde olan. Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar