bugün
- en iyi antidepresan7
- kötü biri olduğunu bilmek4
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- acıkmamak için öneriler5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- true denilen yazar10
- arkadaşlar nasılsınız6
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- diyanetin abd'deki villaları8
- iç sesin sürekli konuşması3
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- ışınlanma2
- adalet duygusu2
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- gammazlar çetesi18
- gecenin şarkısı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- cilgincapkin221
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- cibali sahil3
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- iyi geceler arkadaşlar2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- otobüs muavini3
- parası olduğu halde işe giden insan2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ölümü merak edip ölmek2
- giden gider2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- en iyi türkçe klip3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- clydeless bonnie7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sarı yeleli aslan trump8
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
buyuk ve renkli olanlar palyaco meslegini icra edenlerce tercih edilmektedir.
sünnet çocuğu şeysi.
-ne konmuş orana senin?nihoha...
-aman ne komik !
-diğil mi?peki...
-aman ne komik !
-diğil mi?peki...
(bkz: papillon)
zevksizliğin daniskası, şöyle ferah ferah dolaşmak varken niye dayatırlar bu boyun bağlarını...
genelde garsonlar takar bunu.
ya zenginliği ya da işçiliği temsil eden ender nesnelerden biri. çok enteresandır bu durum, "say bakalım." desek papyon gibi çift yönlü nesneleri insanların apışıp kalacağından eminim.
tarzına göre erkeği çok şirin gösterebilir. etkiliyorlar beni.
papyonuna göre hoşluğu, yakışıp yakışmaması, sevimli göstermesi değişebilir kanımca hee birde ümit besenin eskiden taktığı papyonlar vardır ki onlar konuşmayı engelleyebilecek kadar büyüklerdir yani boyutta önemlidir bu papyon konusunda.
karizma olayında kravat tarafından açık ara eline verilen, komik ve gereksiz aksesuar. yalnız bir istisna dışında, düğünlerde 0-6 yaş arası erkek çocuklara takıyorlar ya işte bi tek onlar acayip şeker oluyor.
(bkz: doğan hızlan)
erkekten penguen yapabilen aksesuar.
erkeklerde kravata göre açık ara karizmatik yapan aksesuar. daha çok papyonlu erkek görmek istiyoruz.
hediye pakati olarak önünüze sunulan erkek kimse kabullenmez o ayrı.
düğünlerde damat harici kimselerde kullanıldığı vakit garson ararken papyonlu davetlilere rezil olmayı göze almayı gerektiren aksesuar.
'aya bak' klibiyle coşturan grup.
1998 yılında türkü rock furyası baş göstermişti. o dönemin öncü temsilcileri ise grup destan ve kim bunlardı. kim bunlar grubuna çeşitli organizasyonlar ve imza günleri düzenleyen eski bir medya çalışanı da olarak o dönem bu türün özellikle 12-17 yaş dinleyici kitlesini başarıyla yakaladığına şahit olmuştum. radyolarda da en sık çalınan şarkıların başında bu iki grubun şarkıları gelmekteydi o dönemlerde... çünkü rock seven, pop seven, türkü seven herkesi bir şekilde yakalıyordu bu tarz ve gerçekten hem coşkulu hem havaya sokan cinstendi.
zaman içinde türkü coverlar yapılmadı mı yapıldı ama o çalışmalarda nedense grup destan ı, kim bunlar ı kısaca türkü rockın tuttuğu o günleri anmamıştım. papyon beni o günlere götürdü...
haklarında çok az bilgiye sahip olduğumu, grupla şarkıları aya bak ile tanıştığımı da göz önünde bulundurursak; ilk izlenimim olarak enerjisini izleyene geçirebilen, bahar ve yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde şarkılarını bir çok yerde çalabilecek bir grup gibi duruyor papyon. (tabi canlı performansları burada çok çok önemli oluyor...)
kısaca zamanlama, şarkının enerjisi ve dahi genç arkadaşlar tamam gibi. doğru hedef kitle tespitine yönelik tanıtım ve konser programları ile belli bir ses getirebilir ve müzik sektörüne kendilerince başarılı bir giriş yapabilirler.
not: cover sevmemin ve desteklememin bir nedeni de yeni nesle bilmediği şarkılarımızı tanıtmanın en güzel ve onlar açısından da en zevkli yöntemi olmasıdır... *
zaman içinde türkü coverlar yapılmadı mı yapıldı ama o çalışmalarda nedense grup destan ı, kim bunlar ı kısaca türkü rockın tuttuğu o günleri anmamıştım. papyon beni o günlere götürdü...
haklarında çok az bilgiye sahip olduğumu, grupla şarkıları aya bak ile tanıştığımı da göz önünde bulundurursak; ilk izlenimim olarak enerjisini izleyene geçirebilen, bahar ve yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde şarkılarını bir çok yerde çalabilecek bir grup gibi duruyor papyon. (tabi canlı performansları burada çok çok önemli oluyor...)
kısaca zamanlama, şarkının enerjisi ve dahi genç arkadaşlar tamam gibi. doğru hedef kitle tespitine yönelik tanıtım ve konser programları ile belli bir ses getirebilir ve müzik sektörüne kendilerince başarılı bir giriş yapabilirler.
not: cover sevmemin ve desteklememin bir nedeni de yeni nesle bilmediği şarkılarımızı tanıtmanın en güzel ve onlar açısından da en zevkli yöntemi olmasıdır... *
az önce medya kralında sesi olmayan ve tahmini 13 yaşlarında olan berbat grubumsu.
edit: kendileri buradaymış.hoşgelmişler.
edit: kendileri buradaymış.hoşgelmişler.
(bkz: bow ties are cool)
kimi işyerlerinde garsonlar takar.
insanlığın selameti açısından bi an önce dağılmaları gereken grup. bi bunlar bi de model. evet.
güncel Önemli Başlıklar