bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlüğün mal dolması9
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- velvet31
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- bik bik abla vs vurduranlar12
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- diamond bosphorus13
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- sıcaktan kilo vermek3
- erectoton7
- gizli artı vermek7
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- yine geliyorum yilanoglu4
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- opel grandland2
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
- bursa gazozu2
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- suca suruklenen cocuk7
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- tai lung30
- lionel messi3
- hdi2
- deniz göktaş31
- ankara da kapandığı için sizi en çok üzen mekan2
- motor inecek abi4
- gocu9
- sözlükte seviye ve üslup yoksunu yazarlar7
spartacus: blood and sand e doctore adı ile anılan tarihi karakter.yaptığı hiç bir dövüşte yenilmemiş efsane bir gladyatördür. spartacus önderliğinde isyan eden kölelerin önderliğini yapan 3 kişiden birisidir.diğerleri için: (bkz: crixus) (bkz: spartacus)
romalılara karşı sayaısız zafer kazanmasına rağmen üçüncü Servile Savaşında öldürülmüştür.
romalılara karşı sayaısız zafer kazanmasına rağmen üçüncü Servile Savaşında öldürülmüştür.
(bkz: melitta)
(bkz: üçüncü servile savaşı)
iyi niyetli eski gladyatör yeni gladyatör eğitmeni. ama hep köle. yeni derken yanlış anlaşılmasın sakın.
seven adam böyle olur dedirtmiş mümtaz şahsiyet. ama kural değişmemiştir. seven üzülmüş, üzen sevilmiştir.
aldatılan bir zenci olması nedeniyle yüreğimize su serpmiştir, az da olsa bizi kompleksten kurtarmıştır.
adam gibi adamdır efenim.
ulan melitta yapılır mı böyle bir adama böyle bir ihanet ?
hele sen gannicus. adam sana kardeşim diyor, senin en büyük destekcin oluyor, ve sen ne yapıyorsun?
gidiyorsun o adamın karısını zikiyorsun.
olmaz abi olmaz. oenomaus öğrenmedi allah'dan bu ihaneti.
öğrense gannicus mannicus kalmazdı.
ulan melitta yapılır mı böyle bir adama böyle bir ihanet ?
hele sen gannicus. adam sana kardeşim diyor, senin en büyük destekcin oluyor, ve sen ne yapıyorsun?
gidiyorsun o adamın karısını zikiyorsun.
olmaz abi olmaz. oenomaus öğrenmedi allah'dan bu ihaneti.
öğrense gannicus mannicus kalmazdı.
(bkz: ezel bayraktar)
not: bak. dikkatli bak. gülerken durdur. bir daha bak. karısını en yakın arkadaşına kaptırmış. kimi getirdi aklına? şimdi bir daha bak. gözlerindeki parıltıya bak. düşün. bir daha bak.
not: bak. dikkatli bak. gülerken durdur. bir daha bak. karısını en yakın arkadaşına kaptırmış. kimi getirdi aklına? şimdi bir daha bak. gözlerindeki parıltıya bak. düşün. bir daha bak.
2 sezon başladığından beri sürekli sargılarla gezen karakterdir. her bölüm tam iyeleşecekken tekrar amına koyulur. normal bir insan bu eziyetin 4 e birine dayanamayıp, isyan edip, intihar edeceği; güçlü karakteriyle tanınır.
s2x10. bölüm itibariyle hakka yürümüştür. mekanı uçmak olsun...
her 24 Kasımn günü yaad etmemiz gereken eğitim neferi. isyana katılmış ve roma'ya hesap sormuştur.
Gerçekte galyali olmasina rağmen spartacus dizisinde zenci olarak gösterilmiş , üçüncü servile savaşi komutanlarindan.
Dizide bu adama haksizlik yapildiğini düşünmekteyim.Bir kere dizide gerçekte olduğundan daha erken öldürüldü.Hem bu adam doctore değilmiydi amk elinde 2 tane biçakla dalan misirli bir lavuk bu adami nasil harcar lan.bu adam theokolese karşi hayatta kalan ilk gladyatör değilmiydi.
Ayrica adamin intikamini , onun karisina hallenen gannicus aldi.hay amk bu nasil bir aşağilamadir lan.birde gurursuz oenomaus seni öbür dünyada beklicem kardeşim dedi gannicusa. (bkz: midesizliğe gel)
Neyse sakinim tamam...
Genede severdim seni be kirbacini şaklatip enough!!!diye bağirman hala kulaklarimda.
Dizide bu adama haksizlik yapildiğini düşünmekteyim.Bir kere dizide gerçekte olduğundan daha erken öldürüldü.Hem bu adam doctore değilmiydi amk elinde 2 tane biçakla dalan misirli bir lavuk bu adami nasil harcar lan.bu adam theokolese karşi hayatta kalan ilk gladyatör değilmiydi.
Ayrica adamin intikamini , onun karisina hallenen gannicus aldi.hay amk bu nasil bir aşağilamadir lan.birde gurursuz oenomaus seni öbür dünyada beklicem kardeşim dedi gannicusa. (bkz: midesizliğe gel)
Neyse sakinim tamam...
Genede severdim seni be kirbacini şaklatip enough!!!diye bağirman hala kulaklarimda.
çok bilmiş itici karakter. çok karı kız düşürmek için gladyatör eğitimcisi olduğunu biliyoruz ayrıca her hafta meyhanelerde karı kızla yüzlerce rubise eğleniyor..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar