bugün

/17
seviyorum ama kimi
en tatlı birisini
nasıl anlatsam sana
ufuktan doğan güneş gibi
iyi ki doğdun objebi.
doğum günü çocuğu yazarı arkadaşı dostu fakbadisi her bişeyi.
sevdiklerinle ve sevenlerinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir ömür inşallah nice mutlu yıllara iyi ki doğdun bebeim.
doğum günü çocuğu yazar.
iyi ki dogmus yazar. hep böyle gülmesi gereken yazar. nice yaşlara denilesi yazar.*
geri geldim olm kolla kendini. sol framede gözükemeyecek kadar haşin entrylerim, hakkında edindiğim birsürü bilgi ve o güzelim baldırların. özledim ulan msn geyiklerini...
tanım: uludağsözlüğün en feminen isimli yazarı....
benim pönkürmelerime epeyce alıştı kendisi. idare ediyor sagolsun* ama geçen fena pönkürmüşüm içerledi. iki crunch aldı barıştık.*
bu adamı çarpanın o son sosis mi yoksa son bira mı olduğu hala tartışılıyor kulislerde.

o değil de, elimde capslerin var oğlum, ona göre davran.
(bkz: waffle)
(bkz: maffle)*
(bkz: manav)
(bkz: babet)
içince yanındakilere ne yaptığından daha çok yanındakilerin ona ne yaptığı görülmesi gereken yazar.

pompalıları sevmesi de ayrı bir mevzu!
içince yanındakileri dudaktan öpüyor.
ortadadır kendisi bir türlü karar veremedi öyle mi olsa böyle mi olsa...
az da deildir.
bundan sonra o son biraları içmeyecek yazar.
bundan sonra paris'de yaşayıp microsoft'un coder listesinde kendine yer açacak.
bundan sonra sadece dolce gabbana the one parfümünü kullanacak olan yazar.
hakkında yazılanları okuyunca öldü sandığım yazar.
babayta kenzof'u yad ederken huşu içinde kendinden geçen adam. soda limon içti kendine geldi sanırlar ama o sıra babayta git lan adamlar eğleniyor orada sen burda benim yanımda geziyon bok mu var demiş. *
sana söz verdim ama tutamayacağım bence, beni affet.
kendisine maraş!**** e artık istanbulda yapılır ki bu * ddiyerek seslendiğim yazar.
babayta kenzof'u yad ediyoruz zirvesinde yarım saat ayıltılamadıktan sonra iki yudum limon soda içip hepimizden sağlam geceye devam eden yazar.
yarın hayatındaki en güzel günlerinden birini yaşayacak yazar.
en büyük tespitimi tepit ettiğini tespit ettiğim yazar.
her ne yapıyorsa milleti coşturan yazar.
herkes pek bi sevgi pıtırı.
canciş kankiş mankiş sankiş...
duşa gene yalnız gir ama yiğidim...
© copyright 2005 - 2026