/22
en çok bilinen metallica çalışması.
şu an 13 yaşındaki kuzenim dinliyor. zoruma gidiyor be sözlük.. biz gençken kasetleri ileri geri sarma - aradığın şarkıyı bulma - annenin gelip kızması (kulaklık yoktu tabii) binbir cefa ile uğraşırken sefasını şimdi bu gençler dinliyor.

şaka maka devir aynı, ilk 13-14 yaşımda başladım, bizim ufaklık da.
Gitarı öğrenenlerin, ilk çalmaya çalıştığı parçalardan biridir, akorlarıda kolay gibidir Metallica'nın diğer parçalarına göre.
hiçbir zaman dinlemekten bıkmayacağım, sözleri net bir şekilde içime işleyen parça.
en iyi yabancı şarkıdır.

en iyi yerl için;

(bkz: içimde ölen biri var)
shakira'nın ırzına geçtiği rock ballad. sen şarkıyı siktin ya, ben de seni şakire..!
her seferinde introsu tüylerimi diken diken eder.. söyleyemediğim şeyleri söylemiş james abi.. bazen aklıma sevgili gelir, bazen bir arkadaş bazen ölen dedem gelir.. karışık duygular içinde bırakır beni

" so close no matter how far
couldn't be much more from the heart
forever trusting who we are
and nothing else matters.. "
aradığım live version'u bulmuş olduğum efsane ötesi metallica şarkısı. yıllar geçmiş üzerinden bu şarkının üzerine çıkmış herhangi bir şarkı yok ve olamayacak da. saygılar.
gitara başlayıp denemeyen yoktur.
eyçdi olarak şuradan izlenebilir;
https://www.youtube.com/watch?v=ddbmPEwqcEs&feature=related
hemen hemen tüm rock ve metal tarzı müzik dinleyicilerin sevdiği şarkı.
Nitrosu huzur veren metallica sarkisi.

Edit: eksileyen dostum sen hakan tasiyan falan dinliyorsun bence (bkz: arif in manchestar a attigi gol) u ararken bu basliga ugramis olmalisin. Hadise frikiklerinden sola donecektin. Cok yanlis gelmissin.
kesinlikle ama kesinlikle eyçdi olarak 2006 seoul konserinden değil 2009 fransa konserinden dinlenilesi şarkıdır. sesi daha kuvvetli hala gelmiş james hetfield daha bir başka söyler bu şarkıyı.

https://www.youtube.com/watch?v=3yQ2K6yBH5U
+ben çok metalciyim metallica dinlerim hep
-hadi ya hangi şarkıları
+nothing else matters var
-başka?
+başka şarkısı var mı ki onların?
metallica grubunun söylemekten sıkıldığı şarkı. genelde "kurt kobeyn ölmüş mü?" jenerasyonunun 345678 kere dinlediği ve sürekli gitarla baş akorlarını çaldığı şarkı. bi bitmediniz.
Youtube'da bu şarkıyı bağlama ile canlandıran , hemşerilerimizinde pek bir etkili okuduğu parçadır.
her dinlenişinde aynı hüznü veren sanat eseri. şu şarkıya ağladığım kadar pepee ye bile ağlamadım amk.
Sadece Metallica'dan dinlediğim Metallica'nın benim gibi az dinleyenlerin en çok bildikleri şarkısı.
muhteşem metallica şarkısıdır. hemen herkesin*sevebileceği yegane şarkıdır.
eski müdürüm "ben metal deyince nothing else mattersdan başkasını" bilmem derdi. o metal mi kanka... diyesim gelirdi..
sevdiğim bir parça olup, sağlam bir metal parçası olduğu söylenemeyecek kadar soft bir rock müziği...
metallicanın tek bildiğim şarkısıdır. guitar heroda da vardır.
çok piyasa olsa da mükemmel şarkıdır. eşliğinde sevdiğim insanla dans etmek istediğim şarkıdır. tabi önce o insanı bulmak gerek.
metallica'nın baş yapıtlarından biridir.

diğerleri için...
(bkz: one)
(bkz: unforgiven ii)
(bkz: abi metallica diye bir grup buldum süper)
Metallicanın süper bir slow şarkısı.
© copyright 2005 - 2026