bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz10
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- eski seni özlüyor musun6
- deri ceketli serseri5
- abd vizesi5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- arkadaşlar bakar mısınız11
- caner taslaman7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- dinsize inanır mısın17
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir gün öleceğini unutmak10
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- nasuh mahruki2
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- kültürün bireyi boğması4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- gocu pandela barışı4
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- salak yazarlar7
- ioçke'nin elleri4
- geceye bir şarkı bırak23
- ses yakışıklılığı2
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- pandela6
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- gocu31
- bir insanda en sevilen özellik3
entry'ler (711)
sevişemeden ölmek.
tırnaklara oje yeni sürülmüşken olmadık yerlerin kaşınmaya başlaması. hemen aklınıza kuku gelmesin, efenim kafanın kaşınması, burnun üstünün kaşınması, sırt kaşınması insanı deli eder. kumandayla kafanı kaşırsın ama o tırnak efektini vermez kaşınmaya devam eder. aayy çok uyuz.
yarı yarıya çünkü aşkı bulmadan hep yarımdır insan. yalnızlıktan şair oldum galiba.
çekik gözlüyüm ve eyeliner çekince iyice çekik gözlü görünüyorum. onu geçtim sabahları uykusuzluktan gözlerimde küçülüyor. bir keresinde bir kafe sahibi beni japon sanmıştı bende hiç bozuntuya vermeden ingilizce konuştum bu da böyle bi anımdır.
sıkıntıdan ölmezsem ölümsüzüm demektir.
erkeğin bir jest yapıp ceketini vermesi bir romantiklik yaşamak, dikkat çekme istemidir.
gündem değiştirip oğluna yeni gemicikler almak ya da teröristlerle gizli anlaşmalar görüşmeler yapmaktır.
biz güzel ayaklı olmasını çok iyi biliriz.
ağır işsizim sözlük. öğleden sonra kalkıyorum annemle kahvaltı yapıyorum, o müge anlıyı bitirmiş evlendirme programına geçmiş oluyor. bana mügeyi anlatıyor işte kız ölmüştü yangın yanmıştı falan sonra güzel kadınlara gelen çirkin erkekleri eleştiriyoruz beraber ıy bune senin kuru büllüğüne mi gelecek bu karı hani mayış gibisinden. sonra ehliyet kursuna gidiyorum geliyorum yemek yiyoruz, işte annemin ne dizisi varsa onu açıyor sonra ben bi film koyuyorum onu izliyoruz. herkes yatıyor ben supernaturel, bigbang teory işte dizimagteki dizileri izliyorum. mezun olalı 4 ay oldu hadi yazın 3 ayını geçtim. şu bir ay evde olmak bile boğdu beni delircem. dışarı çıkmaktan da sıkıldım. kardeş beni everin bir şey yapın iş bulun ölüyorum ben. ooff daral bastı haa gene.
mississippi.
uzun uzun bakıştıktan sonra bile yanına gidememek, nedendir bilmem.
siyah bir g string. olay şu şekilde gelişti; ben masum masum evde otururken arkadaşım yeni iç çamaşırlarını deniyordu ve bir tanesi dar geldi, sana vereyim dedi. kardeş insan onu bir poşete koyar, lönk diye atmış çantama. tam metrobüsten indim haldur huldur son metroyu yakalamaya çalışıyorum uzunçayırda, akbili çıkartayım derken havada siyah bir cisim uçtu, hemen yerden aldım çantaya attım, kafamı kaldırdığımda kızlı erkekli bir gurup genç bana bakıyorlardı karşılıklı şok geçirdik, uçarak kaçtım kıpkırmızı oldum. neyse bunu da niye anlattım gece gece bilmiyorum, uzun zaman olmuş sözlüğe girmeyeli özlemişim sanırım.
ağrı kesicilerin artık fayda etmeyeceği anlamına gelir.
jackass te oluyorsa olağan bir eylem.
bıyıklarım terliyo yha.
okulda 10 yıl ingilizce öğretememe sonucu hazır tezgaha konmaktır. yeminle 10 yıldır ilkokulda ingizlice öğrenemeyip kursa gitmek zorunda kalan milyonlarız resmen.
hangi kitapta yazarsa yazsın 18 yaş altı bir çocukla ilişkiye girmemek. tecavüz etmemek. insan olmak. önce insan olmalı azizim sonra ilişki adabını düşünürsün.
yeşil vadi bizimdir, yaşasın çapulcuoğulları!
cop me, and then just gas me, till i can get my chapulation.
bazen biri beni yıkasın, yemek yedirsin ve pijamalarımı giydirip uyutsun istiyorum.