bugün
- mustafa kemal atatürk12
- recep tayyip erdoğan20
- kemal kılıçdaroğlu16
- gecenin şarkısı21
- üsteki yazarın yaşını tahmin et11
- bozuk paralarla yapılacak şeyler18
- 13 yaşındaki beren gökyıldız'ın hali12
- erdoğan'a oy verenler şimdi ne düşünüyor21
- 100 bin lira için yapabileceğiniz en extrem şey15
- ben ölürsem11
- otopsiraporlari8
- lord marcus amoralist poyomsos13
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı11
- melissa p17
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- kitap alıntıları8
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin10
- çok güzel ama kadersiz bir bayan olmak11
- hemşire kızlar11
- 19 yaşında kız 28 yaşında erkek ilişkisi15
- film önerileri24
- türk kızını kısıtlayıp yabancı kızlara güvenmek13
- mezuza10
- arkadaşlar sizce ben yavşak mıyım20
- revenge of the nazmiye9
- cennette gökten duyulabilecek müzikler8
- sözlük yazarlarının stokladıkları ürünler25
- dünyanın yörüngesini değiştirmek10
- beşiktaş18
- anın görüntüsü42
- emdi dolar yardırur24
- onlyfans17
- bir baltaya sap olamadim8
- entry sayınıza göre tarihteki önemli olaylar12
- mehmet şimşek14
- ermeniler15
- excornist10
- adet kanıyla pilav pişirip yemek12
- klarnet calan sarapci koala 621
- doların yükselmesini iktidara bağlayan tip21
- üstteki yazara hangi isim yakışır88
- iyi karı nasıl olur12
- şarkı dinlemek ama dolphini dinlememek8
- merhaba arkadaşlar gününüz nasıldı36
- elissa19
- inan hic fark etmez8
- eskiye özlem duymak24
- bacaklarını açarak oturan erkek16
- kumpir14
- hayvan gibi yeyip kilo almamak9

entry'ler (711)
sevişemeden ölmek.
tırnaklara oje yeni sürülmüşken olmadık yerlerin kaşınmaya başlaması. hemen aklınıza kuku gelmesin, efenim kafanın kaşınması, burnun üstünün kaşınması, sırt kaşınması insanı deli eder. kumandayla kafanı kaşırsın ama o tırnak efektini vermez kaşınmaya devam eder. aayy çok uyuz.
yarı yarıya çünkü aşkı bulmadan hep yarımdır insan. yalnızlıktan şair oldum galiba.
çekik gözlüyüm ve eyeliner çekince iyice çekik gözlü görünüyorum. onu geçtim sabahları uykusuzluktan gözlerimde küçülüyor. bir keresinde bir kafe sahibi beni japon sanmıştı bende hiç bozuntuya vermeden ingilizce konuştum bu da böyle bi anımdır.
sıkıntıdan ölmezsem ölümsüzüm demektir.
erkeğin bir jest yapıp ceketini vermesi bir romantiklik yaşamak, dikkat çekme istemidir.
gündem değiştirip oğluna yeni gemicikler almak ya da teröristlerle gizli anlaşmalar görüşmeler yapmaktır.
biz güzel ayaklı olmasını çok iyi biliriz.
ağır işsizim sözlük. öğleden sonra kalkıyorum annemle kahvaltı yapıyorum, o müge anlıyı bitirmiş evlendirme programına geçmiş oluyor. bana mügeyi anlatıyor işte kız ölmüştü yangın yanmıştı falan sonra güzel kadınlara gelen çirkin erkekleri eleştiriyoruz beraber ıy bune senin kuru büllüğüne mi gelecek bu karı hani mayış gibisinden. sonra ehliyet kursuna gidiyorum geliyorum yemek yiyoruz, işte annemin ne dizisi varsa onu açıyor sonra ben bi film koyuyorum onu izliyoruz. herkes yatıyor ben supernaturel, bigbang teory işte dizimagteki dizileri izliyorum. mezun olalı 4 ay oldu hadi yazın 3 ayını geçtim. şu bir ay evde olmak bile boğdu beni delircem. dışarı çıkmaktan da sıkıldım. kardeş beni everin bir şey yapın iş bulun ölüyorum ben. ooff daral bastı haa gene.
mississippi.
uzun uzun bakıştıktan sonra bile yanına gidememek, nedendir bilmem.
siyah bir g string. olay şu şekilde gelişti; ben masum masum evde otururken arkadaşım yeni iç çamaşırlarını deniyordu ve bir tanesi dar geldi, sana vereyim dedi. kardeş insan onu bir poşete koyar, lönk diye atmış çantama. tam metrobüsten indim haldur huldur son metroyu yakalamaya çalışıyorum uzunçayırda, akbili çıkartayım derken havada siyah bir cisim uçtu, hemen yerden aldım çantaya attım, kafamı kaldırdığımda kızlı erkekli bir gurup genç bana bakıyorlardı karşılıklı şok geçirdik, uçarak kaçtım kıpkırmızı oldum. neyse bunu da niye anlattım gece gece bilmiyorum, uzun zaman olmuş sözlüğe girmeyeli özlemişim sanırım.
ağrı kesicilerin artık fayda etmeyeceği anlamına gelir.
jackass te oluyorsa olağan bir eylem.
bıyıklarım terliyo yha.
okulda 10 yıl ingilizce öğretememe sonucu hazır tezgaha konmaktır. yeminle 10 yıldır ilkokulda ingizlice öğrenemeyip kursa gitmek zorunda kalan milyonlarız resmen.
hangi kitapta yazarsa yazsın 18 yaş altı bir çocukla ilişkiye girmemek. tecavüz etmemek. insan olmak. önce insan olmalı azizim sonra ilişki adabını düşünürsün.
yeşil vadi bizimdir, yaşasın çapulcuoğulları!
cop me, and then just gas me, till i can get my chapulation.
bazen biri beni yıkasın, yemek yedirsin ve pijamalarımı giydirip uyutsun istiyorum.