bugün
- 1 temmuz 2022 asgari ücret zam açıklaması14
- uludağ sözlük yazar maaşlarının yatmaması11
- bilge yaşlı adamı dinlemek12
- disi ejderya8
- flörtleşmeyi unutmak8
- anın görüntüsü33
- büyüdükçe özlenen şeyler9
- hükümet değişse ülke düzelir mi8
- dünyanın en güzel dili25
- survivor 202220
- dinlenme tesislerinde tuvaletin 5 lira olması8
- zafer partisi21
- bir gecede cahil kaldık8
- çocuğa yüzmeyi anne mi öğretmeli baba mı11
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap12
- mehmet ali erbil'in muayene ücreti isyanı23
- nezaket kuralları8
- parkta oturan çifte saldıran yobazlar9
- ekrem imamoğlu15
- sözlükten 20 den fazla kız kaldırmış yazarlar25
- chp'nin sevilmeme nedenleri10
- bebek arabasını baba mı ittirmeli anne mi14
- x aday olmazsa oy vermem12
- şeriat gelsin de isterse türkiye batsın26
- dünyanın en büyük lideri9
- rusya ukrayna savaşı8
- yazarların en son bindikleri otobüs hattı18
- nerde askerlik yaptın16
- aleyna tilki neden seviliyor11
- sevinmek icin sevmedik8
- fenerbahçe8
- cüneyt arkın91
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın12
- hoşlanılan erkeğin bir türlü evinden çıkmaması9
- yazarların yaşamak istediği şehir36
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı11
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri77
- adam gibi adam8
- para var huzur yok8
- sevdiği kıza açık açık sulanan erkek10
- araplar12
- 17 kattan atlayıp bebek öldüren adam11
- din kardeşlerimizi istemeyen tipler12
- putinin isveç finlandiya tavrımıza vereceği tepki10
- kanatlarim varr ruhumda18
- michael porter8
- vajiş8
- savaş olduğunda beton binalar çok riskli9
- ahmet kaya dinleyen kıro8
- 0 0 716
(bkz: nokia n gage)
abidik kubidik * sorunlar cikaran aygit
kullananların vazgecemedigi telefon. süperdir değişilmez,vazgeçilmezdir.*
ayrıca ikinci eli para eden tek telefon olsa gerek 5 yıllık başka bir model bugun 200ytl etmez herhalde.
ayrıca ikinci eli para eden tek telefon olsa gerek 5 yıllık başka bir model bugun 200ytl etmez herhalde.
tavsiye etmediğim telefondur.eğer kafanıza göre bir oyun bulursanız sabahtan akşama kadar telefonu elinizden ayıramazsınız. *
bir de kamerası olsa milyarlık telefonlardan hiç bir eksiği kalmayacak olan telefondur. normal bir telefonda oyun oynanabilse de o tuşlarla oynamak bir işkence olurken bu telefonda gamepad şekli sayesinde büyük bir zevkdir.
Nokia nin 2 üvey evladı. ilk olarak n-gage çıkmıştır ve bu telefonda radyo, mp3 çalar, oyun ve programları cabasıdır. Telefon biraz büyüktür ve konuşma yapabilmek için telefonu yan tutmanız gerekmektedir.Tüm bunlara rağmen muhteşem bir telefondur alışkanlık yapar.
Daha sonra n-gage qd çıkmıştır,bu çok daha ufak ve kibar olmasına rağmen kaliteden ödün verilmiştir ve mp3 çaları mono dur. Hafıza kartı pili çıkarmadan değiştirilebilmektedir.Ekranı hiçbir verisel fark olamamasına rağmen daha iyidir *.
Kamerası yoktur bence olmaması daha da iyidir çünkü kamerayı koyacak pek bir yer yoktur.
ilk olarak qd alan ben daha sonra dayanamadım ilkinide aldım.Mutluyum huzurluyum
Daha sonra n-gage qd çıkmıştır,bu çok daha ufak ve kibar olmasına rağmen kaliteden ödün verilmiştir ve mp3 çaları mono dur. Hafıza kartı pili çıkarmadan değiştirilebilmektedir.Ekranı hiçbir verisel fark olamamasına rağmen daha iyidir *.
Kamerası yoktur bence olmaması daha da iyidir çünkü kamerayı koyacak pek bir yer yoktur.
ilk olarak qd alan ben daha sonra dayanamadım ilkinide aldım.Mutluyum huzurluyum
nokia nın stratejik bir hata yaptığını sonradan fark ettiği telefondur. zira sadece kamerası olmayan ve inanılmaz kaliteli oyunları çoğu zaman multiplayer oynayabildiğiniz, n-gage arena gibi olağanüstü birşeyden faydalanabildiğiniz, sybian işletim sistemi ile istediğiniz tüm programları kurabildiğiniz bir telefondu. radyo idi. mp3 player idi.
ve nokia "beyler bu kadar erken coşturmayım telefonları, biraz durulalım" deyip de n-gage üretimini kaldırdı. zira eğer bu bir stratejik hata olmasaydı yeni çıkan versiyonu qd de m3player ve radyo özellikleri kaldırılmazdı.
üniversite sınavına hayali ile çalıştığım, uğrunda nice fizik ve matematik sorusunu darmadağın ettiğim, sonunda kavuştuğum ancak içkili-sarhoş bir gecede " ben bu telefonu satarım ulan" deyip de hayatımın hatasını yaptığım alet.
her gece onun için de dua ediyorum.*
ve nokia "beyler bu kadar erken coşturmayım telefonları, biraz durulalım" deyip de n-gage üretimini kaldırdı. zira eğer bu bir stratejik hata olmasaydı yeni çıkan versiyonu qd de m3player ve radyo özellikleri kaldırılmazdı.
üniversite sınavına hayali ile çalıştığım, uğrunda nice fizik ve matematik sorusunu darmadağın ettiğim, sonunda kavuştuğum ancak içkili-sarhoş bir gecede " ben bu telefonu satarım ulan" deyip de hayatımın hatasını yaptığım alet.
her gece onun için de dua ediyorum.*