bugün
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları8
- 0 0 712
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek8
- 30 ağustos zafer bayramı13
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması3
- kadınlardaki sahiplenilme isteği6
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- cem yılmaz7
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- tai lung40
- muhabbeti sarmayan kız3
- ne kadar şanslı birisin2
- mustafa kemal atatürk6
- sözlüğün en bohem yazarı3
- tom holland5
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı26
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- menzil cemaati ne üretiyor9
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- ingilizler5
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- s'i l v'e r m'i s t5
- rafael leao31
- spider man brand new day2
- türk hava yolları2
- gebze fm3
- sözlük yazarlarının nahları9
- arkadaşlar hesabı silicem14
- ben geldim naneler8
- seri eksicimin iki entry atlaması2
- antipanik12
- günün sözü24
- online yazar sayısında azalma2
- aleksey batrakov9
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- salih mirzabeyoğlu5
- fenerbahçe23
- radyo fenerbahçe2
- sözlüğün en sevilen yazarı37
- güne bir atatürk sözü bırak2
- velvet22
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- türkiye18
- para harcamayı sever misiniz6
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ateistlerin yaşama amacı28
91 gr ağırlık metal kasa ile slim sayılabilecek bir nokia modeli.
2 günlük izlenimim sarjı iyi, mini opera ile nette gezmek mumkun.
en şık nokia olduğu kesin olan telefon.
2 günlük izlenimim sarjı iyi, mini opera ile nette gezmek mumkun.
en şık nokia olduğu kesin olan telefon.
nokia 8800 la ayni ozlelliklere sahip, ustelik bir de 8800 in bateri illetiyle ugrasmak istemeyenler icin uzun stanby sureli ince , sahane melodilere sahip telefondur. 2000ytl yi 8800 a vermek yerien daha iyi bir secim oldugu kesin.
yalniz telefonun soyle bir olayi var: kendisi fotograf cekerken dijital kameradan bile daha iyi goruntuye sahipken resmi cektiginiz an bir anda goruntu kotulesiyor. ama sonradan ogreniyoruz ki her ne kadar cekildiginde kotu ciksa da tab ettirdiginizde yada bilgisayara memory card araciligiyla attginizda sahane cekim kalitesini gorebiliyorsunuz.
yalniz telefonun soyle bir olayi var: kendisi fotograf cekerken dijital kameradan bile daha iyi goruntuye sahipken resmi cektiginiz an bir anda goruntu kotulesiyor. ama sonradan ogreniyoruz ki her ne kadar cekildiginde kotu ciksa da tab ettirdiginizde yada bilgisayara memory card araciligiyla attginizda sahane cekim kalitesini gorebiliyorsunuz.
şıklık konusunda rakiplerinden bir adım önde olan, 2 mp kamerası 16 milyon renkli parlak tft ekranı sayesinde görüntüden ödün vermeyen nokia modeli.
vitrin satış fiyatı, kdv dahil: 550 ytl'dir.
vitrin satış fiyatı, kdv dahil: 550 ytl'dir.
her 2 kişiden birisinde var. bende bile var lan. gittim aldım bir şey mi oluyor acaba diye. güzel ama ince filan.
sadeliğindeki güzelliğine aldanarak aldığım;fakat şarjı iki gün dayandığında beni havalara uçuran telefon.
gereksiz tanım : almayı düşündüğüm telefon modeli.
şarjının az dayanmasının yanısıra dayanıksız olduğunu duyup ikilemde bırakandır. mamafih çok kibar ve nokiadan beklenmeyecek kadar güzel bir tasarıma sahip alettir aynı zamanda.
nette en son 333 ytlye bulunmuştur, kdv dahil 350. dolar düştü hoş, ucuzlaması da gayet normal.
şarjının az dayanmasının yanısıra dayanıksız olduğunu duyup ikilemde bırakandır. mamafih çok kibar ve nokiadan beklenmeyecek kadar güzel bir tasarıma sahip alettir aynı zamanda.
nette en son 333 ytlye bulunmuştur, kdv dahil 350. dolar düştü hoş, ucuzlaması da gayet normal.
nokia'nın son zamanlarda çıkardığı en kullanışlı telefon.
şık görüntüsü ve dizaynına karşılık fiyatının çok uygun olduğunu düşündüğüm ve bunun altında bir bityeniği aradığım telefon.
kamerası gunduz ışığında iyi, ortamda gunes dısı bır aydınlatıcı varsa kötu olan telefon. ayrıca bır ay ıcınde bozuluyor, konusma esnasında kapanıyor. ucuzlamıs olmasının sebeplerı olabılır.
kendisinden 100 liracık pahalı da olsa çok çok çok çok çok daha müthiş bir alet için aşk ile buyrun lütfen;
(bkz: nokia 6120c)
(bkz: nokia 6120c)
alınmaması gereken nokia modelidir. çekmiyor çünkü. diğer telefonlar canavar gibi çeker ama bu çekmez. nedenide yoktur maalesef.
(bkz: nokia 6260) ile aynı pile sahip olduğundan, uzun gitmeyen bir pile sahip diyebiliriz. şeklen hoş bir telefon. ucuzu pek araştırılmadan normal bir cadde esnafı telefoncudan 360 yetale karşılığında alınabiliyor.
şarjı çok az dayanan fakat şık görünümlü, kendi grubu içindeki modellere kıyasla kaliteli bir objektife sahip ve kulanımı kolay olan telefondur.
yeni nesil 3310. herkesin elinde. o yüzden itici olmaya yüz tutmuştur. her nekadar kibar ve şık bir telefon olsa da.
gayet şık görünümlü ve bir o kadar da sağlam telefon modelidir. ayrıca mp3 player veya dijital fotograf makinesi olarak kullanılmaya çalışılmazsa şarjı temizinden 3 gün gitmektedir. en önemli özelliği ise gerçekten çok sağlam kasası olması. defalarca salto attırmama rağmen hiçbir sıkıntı vermedi. öküz gibi sağlamdır. ama diğer telefonların çektiği yerlerde çekmediğine şahit olmuşluğum vardır*. bir de gece çekilen fotolarda kalite baya kötü****.
nokia nın 3310 dan sonra ençok tutulan telefonudur kanımca. flashının olmaması ise en büyük dezavantajıdır.
fiyat performans oranı en iyi telefondur.
nokia nihayet adam gibi, kullanışlı, şık, fonksiyonel,uygun fiyatlı güzül bir telefon yapabilmiş dedirten telefondur. zaten telefonun çok fazla sayıda satması da bu düşüncemi desteklemiştir. hele hele yeni çıkan siyah modeli görünüş açısından da enfestir. fiyat - performans açısından seçilmesi en makul telefondur şuan.
abimin kredi kartının son limitini harcadığı sonrada bianda 600 ytl'den 500 ytl'ye düşüp abime kalp krizi geçirtecek özelliğe sahip bir nokia modeli.
bir adedinin sahibi bulunduğum, gerek sadeliği gerek çok yönlü oluşuyla takdirimi kazanmış nikua telefonu. süslü püslü değildir, ufak tefek güzel birşeydir. kamerası da vardır, her boku da yapar efendim. benim gibi telefona yapışık gezen, sözlükte entry sokakta mesaj yazanlar için gayet kullanışlıdır. ama şarjı çok çabuk biter. fazla kullanmazsanız bir ay gider mesela; ama sürekli mesajlaştığınızı düşünelim 3 saatte bitiyor.
telefona bok atmak da istemiyorum. bataryanın ne olduğunu anlamadım ben hala. belki bendendir.
(bkz: nokia ya nikua demek)
telefona bok atmak da istemiyorum. bataryanın ne olduğunu anlamadım ben hala. belki bendendir.
(bkz: nokia ya nikua demek)
heşey bir yana kullanışlı lüks düşkünü olmayanların rahatlıkla kullanabileceği sade kendini bilen bir cep telefonu.
sevgiliye vakti zamanında "belki bundan sonra iletişimimiz daha sağlıklı olur" denilerek hediye edilmiş cep telefonu. ayrıldıktan sonra her eline aldığında beni hatırladığını düşündüren cinsten.
telefon görüşmesi sırasında süreyi göstermeyen cep telefonu .
yakın mesafeden(1 metre) duvara fırlatıldığında arka kapakla hafıza kartının çıkması ve birkaç çizik dışında hasara uğramayan telefon. deneyimle sabittir.
yaklaşık bir yıldır kullandığım ve daha uzun yıllar kullanmayı umut ettiğim telefondur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar