bugün
- sözlükteki erkek rolü yapan kadınları ifşalıyoruz13
- grip olmak12
- recep tayyip erdoğan efsanesi18
- nazım hikmet8
- din bir zehirdir8
- advntst vs frank lucas16
- kocanıza mini şort giydirir misiniz10
- anın görüntüsü31
- avrupa seks şampiyonası17
- insanlardan soğumak11
- akp'ye yüzde 71 oy çıkan ilçede protesto15
- üniversitelerdeki yoklama saçmalığı21
- chpnin hiç bir başarısı olmaması8
- araç içinde seks yapılacak yerler veritabanı10
- ev işi yapan erkek ibnedir15
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi15
- aldığınız en güzel iltifat31
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı8
- 3 tane karısı olan sözlük yetkilisi8
- kızların gizli gerçekleri16
- kıskanmayan erkek9
- 1 kişi karar verecekse milletvekiline ne gerek var17
- erkekle kadın arasında kaç yaş olmalı sorunsalı13
- frank lucas nickli yazar16
- herkesle iyi geçinen insan14
- göbeği açık dolaşan kızlar11
- hayvanlarla konuşmak14
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber19
- aslan burcu19
- sevildiğini anlamayan erkek28
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar11
- sözlüğün sarmaması8
- kemal kılıçdaroğlu18
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili47
- gecenin şarkısı15
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun9
- her gün içmek istemek9
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- bireysel silahlanma8
- mezuza'nın ölmesi19
- soylu'nun şarkı söylediği mahallenin yıkılması16
- mehmet şimşek halkbank'ı dolandırmaya çalışıyordu21
- istanbul13
- queen ravenna'nın değişimi12
- sözlüğün artık sarmaması8
- başıboş köpek sorunu8
- arkadaşlar bir isteği olan var mı ben gidiyorum8
- sabah cik cik öten kuş9
- ilk buluşmaya bacak dekoltesiyle gelen erkek12
- chp'nin başına kim gelirse oy verirsiniz10

entry'ler (1048)
En çok sevilen ve güzel gözüken rengi kahverengidir. Çok zeki oldukları için tercih edilirler ve fiyatları da bir o kadar pahalıdır. Bakmak taşşak ister bakımı da bir o kadar zordur. https://www.patibul.com/25/labrador retriewer cinsi genellikle satılıyor.
Kafasında binbir takla geçen zeki veya kurnaz olan başarılı aynı zamanda insanları elinde oynatan iş adamı.
aydın'da bir mekanın 4 tl'Ye kokoreç satması gündem olmuştur 2022'de.
bilinen 3 çeşit türü bulunan backlink çeşitleri:
Dofollow, nofollow ve sponsored bağlantılar
bu bağlantılardan en faydalısı Dofollowdur.
Backlink'i çoğu kişi yanlış almakta veya paketler halinde satın alarak bağlantı kazanmakta.
Backlink hakkında detaylı yazı https://seodunyam.com/kaliteli-backlink-paketleri/
Dofollow, nofollow ve sponsored bağlantılar
bu bağlantılardan en faydalısı Dofollowdur.
Backlink'i çoğu kişi yanlış almakta veya paketler halinde satın alarak bağlantı kazanmakta.
Backlink hakkında detaylı yazı https://seodunyam.com/kaliteli-backlink-paketleri/
Gündemden düşerken yapılabilecek eylemlerin sadece başlangıcıdır.
2019 yılında italya'da Dünya kupalarında denk gelip yarışmasını izlediğim Türk sürat patenci.
en ilk ve son girilen entry'e göre https://www.uludagsozluk.com/e/14411640/ çok pahalı imiş 2012'de yıl 2022 o arkadaşın yeni yorumunu çok merak ediyorum o vakitte öğrenciyken pahalı gelmiş birde bu dönem çalışırken ucuz gelmiş mi çok merak ediyorum gerçekten.
çok sıradan şeylerdir özellikle ilk defa kayan kişilerde bolca bu olay yaşanır.
her 60 saniyede bir, 1 dakika geçer
çoğu gözünü para bürümüş kişileri hırsından vazgeçirmek için söylenen söz.
başlık altındaki hiçbir entryi okumadan tahminimce herkes ekonomiden ve aradığı kişiyi bulamadıklarından evlenmediklerini söylemiştir ama bana göre evlilik gereksiz.
bu hareketin devamında sevişmeye kadar yol gözükebilir.
hiç tatava yapmaya gerek yok beceriksiz adamların elinde kötü yönetilen kulüptür galatasaray. sene başında ibrahimoviç dedikoduları çıktığında kendi kendime 5 adet forma alacağıma yemin etmiştim, şimdi ise sabrili umutlu kadrosuna bakıp benim paralarım bu adamlara gidecekse 1 lira mı bile vermem diyorum. başkanı ve teknik direktörü azıcık adam olsa faturayı hiç oynamayan koray ile tarık'a kesmez oynayamayan sabri ve umuta keser ki zaten adam olsalar hiç oynamayacak olan jem karacan'ı bu takıma almazlardı.
özet: üzüm üzüme baka baka göl olur.
özet: üzüm üzüme baka baka göl olur.
deneme 1-2 öhm öhm...
tüm pkk destekçileri, sempatizanları ve sevicileri hepiniz orospu çocuğusunuz.
evet şimdi gelen eksileri sayıyoruz ve sözlükte kaç tane orospu çocuğu var öğreniyoruz.
tüm pkk destekçileri, sempatizanları ve sevicileri hepiniz orospu çocuğusunuz.
evet şimdi gelen eksileri sayıyoruz ve sözlükte kaç tane orospu çocuğu var öğreniyoruz.
Konu terör olunca kimin ne düşündüğü afedersiniz sikimde bile değil. O yerde yatanların da, onlara üzülen terörist sevici orospu çocuklarının da cehennemin dibiene kadar yolu var. Kimse gelip burda hümanistlik yapmasın ve elinde keleşle şehrin ortasında ateş eden orospu çocuklarını savunmasın...
elini siken ergen söylemi.
sen öşek diye bişey duymadın mı hewal ?
Vicdan sahini olanlarımızın bodrum kıyılarına vuran masum çocuk bedenlerine ağladığı şu günlerde aklıma düşen tarihi şahsiyettir.
Malum tarihi şahsiyetimiz onun bunun lafına itibar edip 2 oğlunu ve onlardan olma torunlarını boğdurtmuştur. Bir insanın inancı başarıları ve başarısızlıkları bir yana vicdanı bir yanadır çok merak ediyorum iki gündür başka bir babanın düştüğü hala ağlamaktan kıpkırmızı olan gözlerimle acaba geceleri rahat uyuyabildi mi ya da cariyelerine her sarıldığında ölüm emirelerini verdiği oğullarını mı yoksa onların geldiği yeri mi düşündü.
Malum tarihi şahsiyetimiz onun bunun lafına itibar edip 2 oğlunu ve onlardan olma torunlarını boğdurtmuştur. Bir insanın inancı başarıları ve başarısızlıkları bir yana vicdanı bir yanadır çok merak ediyorum iki gündür başka bir babanın düştüğü hala ağlamaktan kıpkırmızı olan gözlerimle acaba geceleri rahat uyuyabildi mi ya da cariyelerine her sarıldığında ölüm emirelerini verdiği oğullarını mı yoksa onların geldiği yeri mi düşündü.
yanlış olan diyanet işlerinin olması ve devletin din işlerine bütçe ayırması değil nüfüs yoğunluğuna göre tüm din ve mezhep guruplarına ödenek ayırmamasıdır.
laiklik dinsizlik değil din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.
laiklik dinsizlik değil din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.