bugün
- en gıcık olunan şoför tipleri12
- anne pizzası8
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu4
- ingiliz dili ve edebiyatı okuyan kız4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- putin türkmüş11
- ismet gürbüz10
- türk vatandaşları türktür9
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- her şeyi hatırlayan insan4
- seri gizli artı oy veren melek8
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- kendine sarılmak2
- tulumba tatlısı8
- true'nin libidosu neden yüksek7
- laz böreği3
- true'nin acile kaldırılması9
- osuruktan şiirler41
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- türkiyeli olmak4
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- sonsuza kadar yaşamak3
- tek adam4
- ince memed4
- mahalle kültürünün yok olması4
- ilk öpüştüğüm kız6
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- patlayan şekerli matcha2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- muslettin amca4
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- sözlük erkeklerinin şortları2
- ben geldim kerkenezler18
- dinci şairler3
Adam gibi adam.
Nil Erkoçlar'ın yaşadıklarını umursamadan "Güzel kızdı yazık oldu" cümleleri ile geçmiş mastürbasyonlarına acıyan erkekler aslında bir erkeğe de ilgi duyabileceklerini fark etmenin acısını yaşıyorlar, sorun sadece bu.
2 hafta oldu erkek olalı şimdiden sevgili buldu. ben 18 yaşına gelmişim daha bir kızın elini tutmuşluğum yok..
nil erkoçlar'ın yaşadıklarını umursamadan "güzel kızdı yazık oldu" cümleleri ile geçmiş mastürbasyonlarına acıyan erkekler aslında bir erkeğe de ilgi duyabileceklerini fark etmenin acısını yaşıyorlar diyenler aslında ibnedirler ve ibneliklerinin meşruiyet kazanması için en ufak sinekten bile yağ çıkarmaya çalışmaktadırlar diyenler biraz marjinal düşünme uğruna kendi ibneliklerini ortaya saçanlardır ve her daim gizli ibnelikten gem vuracaklardır.
bu erkekse ben artık gayim vatana millete hayırlı olsun.
tr standaratlarında çoğu erkeğe göre yakışıklı olan madam.
Aslında bacaktan doku alınacağına mahalledeki kara kedinin kuyrugu kullanılsa daha uygun olabilirmiş diye düşünüyorum. Ama her sorunumuz çözüldü de Nil'in erkek olmasi mi derdimiz oldu kardesim. isteyen istedigi gibi olsun kime ne. Benim hayatta baskalarının cinsel tercihlerine kafa yormaktan daha önemli yapilacak bir sürü işim var. O mutluysa derdi bizi germez.
üstünden espri yapan adamların hepsinden daha adamdır. adamlığını milletle dalga geçmek için değil kadınını mutlu ederek, çocuğuna iyi bir baba olarak yaparsın. nedir bu dalga geçme sevdası?
Emret Komutanım Dizisinde Fotoğrafçı Rolündeki Fato Adındaki Oyuncu. Şimdilerde Transeksüelliğiyle Haber olan Kişi.
Bkz : emret komutanımda oynayan herkes kafayımı yedi ne arda kural'da psikolojik tedavi görüyormuş.
Bkz : emret komutanımda oynayan herkes kafayımı yedi ne arda kural'da psikolojik tedavi görüyormuş.
cinsiyet değişimiyle ülkedeki çoğu insanın tepkisini çekmiş fakat bir kere bile yeniden başladığı yaşamında mutluluklar dilenmemiş kişidir.
hissettiği gibi olmuş ve içindekinden ne olduğundan utanmamıştır. tebrik edilesi, kendisi olmaktan çekinen şu türk insanına örnek olması gereken nadir insanlardandır.
hissettiği gibi olmuş ve içindekinden ne olduğundan utanmamıştır. tebrik edilesi, kendisi olmaktan çekinen şu türk insanına örnek olması gereken nadir insanlardandır.
medeniyetin arkasına sığınmış bir manik depresiftir.
bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok. sik taktırmak ney lan?
bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok. sik taktırmak ney lan?
(bkz: böğ gelmek)
nil in intikamını rüzgar olarak alacak kişi. empatinin kralını yapabilir.
doktor hanife akınoğlu denilen karaktersiz kişiliğin reklam yapma çabalarıyla tekrar gündeme gelmiş kişi.
yıllar önce oynadığı reklamı hatırlıyorum da şimdi türkiyenin en güzel kadını kabul edilen tuğba büyüküstünden daha çok dikkat çekmişti orda. kendi kararıdır neler yaşadığını bilemeyiz ama bu karara sevinenlerin olduğunu sanmıyorum bu ülkede.
memeleri alınmış ancak cinsel organı halen duruyormuş.
bu durumda travestidir.
bu durumda travestidir.
ülkemiz abazanları için hala gideri vardır. ha küçük göğüs ha yok göğüs.
yeter lan! bıkmadınız hergün bişiler yazmaya. sakız olmuş kişidir.
bıktırdınız ha!
bıktırdınız ha!
kendisiyle neden bu kadar uğraşıldığını anlamadığım insan. kendi hayatı, kendi bedeni, kendi sınavı. kime ne ya yeterin artık.
o açıklamayı yapan doktor bence açığa alınmalı. bu gencin intihar etmesini mi bekliyoruz acaba nu denli yüklenirken?
pardon editi: kız demişim ya ben. erkek haline alışamadık o yüzden hep.
o açıklamayı yapan doktor bence açığa alınmalı. bu gencin intihar etmesini mi bekliyoruz acaba nu denli yüklenirken?
pardon editi: kız demişim ya ben. erkek haline alışamadık o yüzden hep.
travestinin ne olduğunu bilmeyen sözlük yazarlarını ortaya çıkarmıştır.
tebrik ettiğim erkek.
aramıza hoşgelmiş bir erkektir. pisuvar ve cinsel espirileri kabullenmesi ve playstation öğrenmesi gerekmektedir.
soyadı ağır gelmiş.
napsın.
napsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar