bugün

Ancak Şanslı bir erkeğin başına gelebilecek olaydır, evet.
boğazınıza kedi tüyü takılma riskini göze almak demektir.
Ömür boyu rahatsız edici bir koku çekilmez. inanın kediler evdeki yaşam hayat kalitesini düşürüyor.
Çevremden biliyorum.
kötü olmaz. hatta iyi bile olabilir. anlayışlı empati seviyesi yüksek. en önemlisi güvenilir biri diye düşünüyorum.
Ay durun tam evlenen arkadaşlarıma mobing yapıyordum Şuan ayrılmaları içindjf.

Neyse efendim öncelikle kedylerden korkmayın bu kadar ya. Umarım 6 kedisi olan bir kadına aşık olursunuz da vazgeçemeyip evlenir yaz günü de o kedilerle uyumak zorunda kalırsınızhehe.

Dipnot: kuru tahta değilim. Keşke olsamdjfj. *
Özel günlerde hediye almayı unutup, son dakika hatırlayınca "yaa hayatım bende tam o organizasyonu düşünüyordum" diye yalan atarsanız sizin kafanızı yeni yapmış puding sosuna batırabilir. Riskli. Şaka bir yana kardeş yazar.*
Her şeyi bir noktaya kadar sakince okurken hamile kelimesini görmemle stres seviyem arttısjfjf.
Ben üç kedy annesiyim ve başka bir canlının annesi olmak inanın hiç istemiyorumsjffj.
Kardeşimin bebişi 1 yaşına girecek çok seviyorum ama çok yani her şeyi yaparım onun için ama yani çocuk dünyadaki en yapılmaması gereken şey gibi benim içindjfj.
Boy açısından kompleks oluşturabilecek gelişme. *
Hamileyken şımartmak?
Ben her daim şımartırım.
Kanka evlendin, hamileyken simartman mi kaldı mk!

Evet
Kartoncuyla evlenmek diye hiç başlık açılmadı bu sözlükte kezolar sizi kınıyorum.
Benim hanım izin vermez, kusura bakmayın bayan, sizle evlenemem.
Ben senle nişanlanacağım da sen de bozacaksındjfkfm. Başka bir evrende bile mümkün değil kedi sevmeyen insanla.
--spoiler--
hamileyken şımartmak?
ben her daim şımartırım.
--spoiler--

Senle evliyken bile şımartırım.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026